Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już nie mączka

ALE JAJA ! GARNIER- skóra muśnięta słońcem- do śniadej karnacji

Polecane posty

Gość Już nie mączka

Witajcie Nie moge w tym roku sie opalac ze wzgledu na lekarstwo, wczoraj znalazlam w sklepie balsam do ciala, do skory sniadej, kupilam posmarnowalam sie- efekty maja byc widoczne po 4 dniach, dodam ze Ja nie mam sniadej karnacji, a dosc jasna, jednak nie make, dzis wstaje i jestem ladnie opalona, w szoku jestem :D Mam pytanie, czy moge ten balsam dawac na buzie czy moze jest jakis kremik do kompletu I jak szybko u was byl efekt, mnie kolezanka polecila ten do sniadej bo od razu widac, jestem bardzo zadowolona i zszokowana :) Odp na moje pytanie, z gory dziekuje, serdecznie 🌼

Gość minimka
A to ciekawe.... Może tez spróbuje....

Gość do twarzy
twarzy raczej bym nie smarowala tym balsamem. a nie swedzi cie skora? ja mam balsam z loreal i wszystko dobrze, tylko na drugi dzien swedzi mnie skora. :-(

Gość pierwiosnek mazurski
z Garniera z tej samej serii jest kremik do twarzy

Gość garnier popieram
bardzo dobrze sie sciera i nie zostawia plam,zgadzam sie,stosuje drugi rok.Twarz smaruje tez tym do ciala-podobno nie powinnam.Mam tez garnier do twrzy,ale strasznie mnie uczula

Gość minimka
A czy nie działa on jak samoopalacz?? Nie pozostawia plam???

Gość Już nie mączka
Nie straszcie mnie ze pozostana plamy ... Nic mnie nie swedzi, skora naprawde ladna, jestem zszokowana, nigdy nie stosowalam samoopalaczy i tego typu balsamow do ciala a tu taki efekt, mysle o kupnie tego kremu do kompletu, mam nadzieje ze nie uczula ... Mam zamiar smarowac sie codziennie, lub co drugi dzien, a twarz, jak nabyje ten krem co 2 dni wlasnie, i oby nie bylo plam, slyszalam ze on ladnie schodzi no ale ... Piszcie jesli macie z tym doczyneinia, jestem ciekawa waszych opinii

Gość fdhhgkj
krem do twarzy, jaki on jest, kto stosował ?