Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eewwiittaa

Davercin-zna ktos?prosze o opinie

Polecane posty

Gość eewwiittaa

jesli uzywalyscie lub uzywacie tego to napiszcie czy pomaga,prosze

Gość eewwiittaa

Gość kokolinoko
Uzywałam i uzywam i mi bardzo pomógł,po tradziku (wszelkiego rodzaju)prawie ani sladu.Do tego jeszcze Aknemycine na noc.:-)

Gość eewwiittaa
dzieki za odp,a jakiego rodzaju masz tradzik, czy baly to duze zmiany?

Gość kokolinoko
Było baaardzo duzo pryszczy- i tych podskórnych i tych ropnych ,bolacych.Wysypało mnie po odstawieniu tabletek anty.No i wkońcu poszłam do dermatologa, któty mi przepisał davercin i aknemycine.Stosuje juz ponad miesiac i teraz niebo a ziemia.Wyskakuja pojedyncze, małe,rzadko-jak juz to je traktuje davercinem i aknemycine.Wazne jest aby smarowac sie stale, codziennie i nie zaniebdywac smarownia.Wazna jest konsekwencja.Powodzenia z walka :-)

Gość vloweer
Ja używałam przez 2 lata > zero pryszczy, czasami się jakiś pojawił (zanim zaczęłam stosować miałam duże problemy z trądzikiem). Przepisał mi go lekarz rodzinny. Używałam razem z chusteczkami do demakijażu, wodą borową i vichy normaderm. Niestety 2 miesiące temu przestało działać ... Z mojego doświadczenia: ZALETY > likwiduje trądzik (podczas używania) WADY > jest to antybiotyk, więc nie jest zbyt dobry dla skóry na dłuższy okres, również pojawiały mi się pryszcze bardzo bolące i wychodziły nawet przez 2 tygodnie, mocno pachnie alkoholem