Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słodki deser Napisano Czerwiec 12, 2007 musiałbyś jej zachcianki spełniać:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierz mi nie warto Napisano Czerwiec 12, 2007 wiem co mówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 Tak? Zawsze jak się ma dziewczynę to tak jest? Kurcze widzę, że tyle co ja wiem o byciu z dziewczyną to jest mało, no przecież ani razu nie chodziłem z dziewczyną. Ale co do tych zachcianek.Fajnie. Chciałbym czuć się potrzebny komuś. Naprawdę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słodki deser Napisano Czerwiec 12, 2007 po pierwsze to nie wolno dawać jej wszystkiego czego sobie życzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 Mówisz, że nie warto ale przecież jeśli bedzie nie dobrze to można przestać chodzić z dziewczyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 Ciekawe czego by sobie mogła życzyć. Mam kompletną pustkę w głowie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słodki deser Napisano Czerwiec 12, 2007 Będzie próbowała zmienić Twój charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 Myślisz? Hm nie wiem czy to wykonalne. Moi rodzice połamali sobie na tym zęby (w przenośni) a nikt inny nie próbował bo nie miał powodu. Ale może nie będzie próbowała zmieniać mojego charakteru? Każda dziewczyna próbuje zmnienić charakter chłopaka? Ciekawe po co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słodki deser Napisano Czerwiec 12, 2007 Dziewczyna zawsze będzie Cię próbowała przerobić na swój sposób, a jak się jej to uda to przestaniesz być dla niej atrakcyjny. Zawsze musisz być trochę nieugięty, stanowczy i tajemniczy, one to uwielbiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 będziesz musiał z nią spędzać czas.... ja po 3 dniach miał bym dosyć same wady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przereklamowane Napisano Czerwiec 12, 2007 NIE WARTO... moze poza seksem..ktory tez sie w koncu moze znudzic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shawk Napisano Czerwiec 12, 2007 mialby ci kto marudzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiemmm Napisano Czerwiec 12, 2007 a reka jest lepsza niz seks? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dwudziesty Napisano Czerwiec 12, 2007 no i musisz miec portfel aby spelniac jej zachcianki : ladna bielizna , kosmetyki, kino, puby , pigułki anty , itp. itd. Telefon MUSISZ miec ZAWSZE WŁĄCZONY i ODBIERAĆ za kazdym razem jak zadzwoni.No i ZESPÓŁ NAPIECIA PRZEDMIESIĄCZKOWEGO.Poczytaj sobie w necie na jego temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anonimek 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 :O Ja nie będę wydawał na tabletki anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*natasha* 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 ciekawa jestem o jakich dziewczynach wy mówicie!!nie wszystkie takie są !! są dziewczyny które nie dzwonią non stpo m=nie potrzebne są im zadne ŚMIESZNE prezenciki i które nie zmuszają faceta zeby siedział z nimi na przymus droga wolna....bo chyba jak sie jest z dziewczyną to się spędza z nią czas przeciez=) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 pewnie o takich, jak one same siebie na kafe opisują :P zwróć na to uwagę \"chyba jak sie jest z dziewczyną to się spędza z nią czas przeciez\" najlepiej 24/7... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach