Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misie zdaje

Mogę się wyżalić ?

Polecane posty

Gość Pytajaczeq Zajaczeq
Zdasz mi się.

to jest takie głupie, a nie potrafię o niczym innym myśleć... od dawna wymarzyłam sobie szkołę ( liceum ) w moim miescie, zawsze byłam dobra w nauce, miałam ościągniecia, czuję się naprawdę... a raczej czułam, oddali wyniki testu ... 63 pkt... moje wszystkie plany odeszły :( nie wyobrażam sobie bycia gdzie indziej, tylko test przekreślił całą moją przyszłość. Głupie prawda ?

jestem pod ogromną presjąrodziny, znajomych, każdy mnie uważał za bardzo dobrą, tak bardzo chciałam dobrze wypaść.. fakt strasznie siędenerwowałam na teście...

Gość upupupupupu
nie martw się! dlaczego niby liceum ma przekreślać twoją przyszłość? Większość i tak zależy od tego czy będziesz się uczyła czy nie! Ja chodziłam do nienajlepszego liceum (przynajmniej według rankingu), bo wiedziałam, że jest tam lepsza atmosfera niż w innych- i jakoś się dostałam na studia na UJ :O :O

Gość moze tak i siak
ale dodaj do tych 63 punktów ,punkty które wychodzą z ocen:) napewno wyjdzie setka:)

pkt z testu : 63 + za oceny : 56 ( dwie 6 dwie 5 ) + wolontariat 5 + 5 za zachowanie + 10 za świadectwo z paskiem ... razem 139 a to nie jest wystarczająco Ja wiem, że mogłabym iść do innego i to zależy tylko i wyłącznie ode mnie, ale ja z tą szkołą już jakoś się w pewnien sposób związałam, a po drugie podoba mi siętam wysoka kultura osobista ludzi.

Gość moze tak i siak
139 punkt. to nie jest mało:) bardzo ładny wynik:) niektórzy po dodaniu ocen do wyniku z testów mają liczbe 63! Ciesz się:) napewno dostaniesz sie do tego liceum...przeciez oni nie przyjmują od 200 pkt :)

może już nie o to chodzi, o tą szkołę, ale ja poprzez napisanie ( liche ) tego testu czuję się taka ... głupia, takie dzwiwne uczucie i coraz bardziej sięw tym utwierdzam, jeszcze presja rodziny ...

Gość moze tak i siak
oczywiscie zanieś tam swiadectwo z wynikami! :) Uda Ci się zobaczysz;) bądz dobrej mysli! 3mam kciuki!

oni tam przyjmują mniejwięcej od 145 to jest taka ranga, obecnie na ten profil który sobie wymarzyłłam jest 47 / 36 osób , a jeszcze dwa dni rekrutacji , od wczoraj przybyło 11 osób :(

Gość moze tak i siak
to nie Ty sie utwierdzasz w tym że czujesz sie tak zle z tym...tylko Twoja rodzina i znajomi! przestan sie nimi przejmowac:) Ja bym była dumna z córki że ma tak swietne oceny:)

Gość moze tak i siak
a masz jakies osiągniecia w tych dziedzinach na jaki profil sie wybierasz? dołącz je jesli posiadasz.

czasem sobie myślę, że możę jestem zbyt ambitna i przy małych potknięciach się strasznie załamuję, ale to też jest właśnie wywołane przeszłością i oczywiście rodziną takie już usposobienie, chyba powinnam się bardziej wziąść za naukę, chociażby dla samej siebie

Gość moze tak i siak
nie przejmuj sie nikim...robisz to tylko i wyłącznie dla siebie pamiętaj;) Nauka jest tylko Twoją przyszłoscią

Gość moze tak i siak
nio to dodaj je:) Oni na to patrzą:)

najbardziej mnie denerwuje to, że uczę sięcały rok, próbuję coś osiągnąć, a jeden test ma przesądzić o mojej dalszej przyszłości.. nie biorą tego pod uwagę, że każdy przeżywa to na swój sposób, denerwują się ludzie, różne są sprawy, a w tym liceum głównie pod uwagę brany jest test ..

chujnia w grzybnią , tyle powiem, Roman coś się nie postarał, choć testy już były przed jego kadencją, niby tacy mąrdzy ludzie w rządzie :) a naprawdę.. powinni coś innego wymyśleć, ale nie mówię tylko tego z własnego doświadczenia, tylko widzę co po tych testach siędzieje..

złożyłam już przedwczoraj papiery ... teraz tylko czekam do środy na wyniki.. pomódlcie się o mnie proszę!!