Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jechac-nie jechac

Truskawki- Norwegia

Polecane posty

Gość jechac-nie jechac

Byl moze ktos z Was na truskawkach w Norwegii? Ja mam mozliwosc wyjechania, płatne 6 koron norweskich za kg., ale sam dojazd w jedną strone kosztu 700 zl :O. Nie wiem czy sie oplaca, jak myslicie? Wyjazd na ok miesiac. Boje sie ze nie dam rady i 1500zl do tyłu :(. Ile kg mozna zerwac dziennie ( przecietnie).

Gość mam za darmo na wsi
po co mialbym jechac do norwegii jesc truskawki :]

Gość jechac-nie jechac
hahaha :O.

Gość Bob Budowniczy
Na miesiac sie nie oplaca, zbyt duze koszty dojazdu, ktorych nie mozna rozlozyc na dluzszy okres.

Gość jechac-nie jechac
No wlasnie tez tak mysle, niby miejsce sprawdzone, jechalabym ze znajomą ale jednak sie boje :(.

Gość Bob Budowniczy
Jak sprawdzone ... pewnie z 1000-2000PLN moglabys na czysto "wyciagnac" .. musisz sie zastanowic jak stoisz finansowo. Jedno jest pewne, bedzie to miesiac niewolniczej pracy, jesli bedziesz chcialas cos zarobic.

Gość jechac-nie jechac
No wlasnie nie wiem czy nie lepiej pojsc do jakiejs roboty w Polsce- podobnie finansowo pewnie wyjdzie a bez ryzyka utraty kasy ( jak dla mnie duzej). Finansowo stoje tak ze mam 18 lat i jestem na utrzymaniu rodzicow, ktorzy nawiasem mowiac nie chcą mnie za bardzo puscic za granice do jakiejkolwiek pracy :). Ale sama wolalabym zarobic tak na swoje potrzeby ;).

Gość jechac-nie jechac
up

Jedz :) przynajmniej pozwiedzasz w czasie wolnym :) Co kraj to obyczaj, bedziesz wiedziała juz jak jest w pracy za granica, nawet jezeli nie przywieziesz wielkiej sumki do domu i tak się pewnie czegos z tej podrozy nauczysz:)

Gość jechac- nie jechac
Tak chyba zrobie :). Samo zjawisko bialych nocy to pewnie fajne przezycie ;). A i klimat zmienie troszke, 3 tygodnie to wkoncu nie tak dlugo moze dam rade :). A Norwegia podobno piekna tylko z wolnym czasem moze byc kiepsko ;).