Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosna_Zona_Meza

A co byscie zrobily.....

Polecane posty

Gość Zazdrosna_Zona_Meza

gdyby wasz maz fotografowal naga modelke ??? Chyba mozna sie poczuc troche zazdrosnym ???

Mój przyszły mąż fotografował, malował nagie modelki. Na początku byłam zła, ale potem pomyślałam i doszłam do wniosku, że taki jego urok i on nie patrzy na nie jak rpzedmiot porządania. Hehehe chociaż czasami mnie to \"złości\". :D

Gość opiekunka
a co ma powiedzieć żona ginekologa?

Gość ja bym juz jednak
wolala tego ginekologa:)

Gość flore
myślę, że to zależy jaki ma do tego stosunek, jeśli traktuje to tylko jako pracę to dla niego normalne, podobnie jak ginekolog a każdy facet niezależnie co robi zawsze zwróci uwagę na ładną kobietę

Gość Zazdrosna_Zona_Meza
okokokoko ------ troche mnie te cycki wkurzaja :( Jeszcze w ciazy jestem i najatrakcyjniej sie nie czuje :( Juz mi sie wyc chce !!!

Gość Zazdrosna_Zona_Meza
Tez wolalabym ginekologa, bo oglada rozne, a nie tylko modelki !!!

E głowa do góry, a co mąż fotografem jest czy jak? Skąd te modelki u niego? PS musiałaś być najbardziej atrakcyjną kobietą pod słońcem dla niego, skoro wziął z tobą ślub:)

Gość Zazdrosna_Zona_Meza
Jest fotografem. I jak sa ubrane to jeszcze pol biedy, ale rozebrane ... No coz, chyba trzeba sie przyzwyczaic. Chociaz to chyba troszke za duzo dla mojego wypelnionego ciazowymi hormonami organizmu :(

Łepek do góry, na 100 % jesteś dla niego najpiękniejsza. Co tam modelki, najczęsciej tylko dobrze wylądają, poza tym są chude(czyt. kościste), są hmmm, Ty jesteś dla niego najpiękniejsza jestem tego pewna, poza tym zwróć po raz kolejny uwagę, ślub wziął z toba nie z modelką :) i to ciebie wybrał na żonę, sądząc po ciąży na kochankę i na matkę jego dzieci:) Ty jesteś górą, one to tylko modelki:D

Gość Zazdrosna_Zona_Meza
Dzieki za wszystkie opinie ... Jezeli ktos jeszcze chcialby sie wypowiedziec to zapraszam :)

Gość kochana ja pozowalam
do zdjec obcemu facetowi, ktorego malo co znalam (zonatemu) i moj misiek nawet sie nie odezwal

Gość 73486584t
Wniosek - twoj misiek to przydupas, ktory siedzi pod pantoflem