Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona ona175

czuje sie zle ze swoim 175 cm wzrostu..

Polecane posty

Gość ona ona ona175

czuje sie malo kobieca, kolezanki biegaja kolo mnie takie male, a ja sie czuje jak facet przy nich.. wiem, ze ludzie maja wieksze problemy na swiecie, ja nie mowie, ze nie moge z tym zyc, ale nie czuje sie do kona komfortowo, ktos tez tak ma?

Gość krówsko
ja tez :-( chciałabym bc filigranowa...

mam 175 cm, jestem szczupła i zgrabna,niby nie mam na co narzekać.. ale też znam to uczucie... koleżanki wszystkie takie drobne i delikatne..I i przy nich czuję siuę wielka i właśnie męska :/ bez sensu są czasem te nasze odczucia :)

Gość ona ona ona175
no przy wysokich dziewczynach sie sobie podobam, czuje sie wtedy kobieca, ide wyprostowana i w ogole a przy mniejszych(moje kolezanki)czuje sie jak chlop, one sie przytulaja np to czuje sie kompletnie jak facet i przez to mam zanizone poczucie wlasnej wartosci-serio:| nie lubie zbytniej bliskosci z kims nizszym ode mnie :(

Gość ona ona ona175
a w ogole jak patrze na ulicy na wysokie i nizsze, to zdecydowanie lepeij [prezentuja sie te nizsze, te wysokie sa dziwnie ubrane, takie koslawe?:| widzialam w zyciu tylko 2 wysokie kobiety ktore ladnie sie prezentowaly.. mam wrazenie, ze ja tak samo wygladam

Mam 175 cm wzrostu i 26 lat. Ale dopiero od 5 lat przestałam przejmować się moim wzrostem. Noszę buty na obcasie, chodzę wyprostowana i uwierz mi mam w gdzieś co inni o mnie myślą. Rozumiem,że czujesz się niekomfortowo w towarzystwie niższych ludzi. Owszem mam to samo, ale przecież i tak nic na to nie poradzisz. Garbiąc się czy ubierając, aby stać się niewidoczną nic nie zdziałasz a tylko pogorszysz sprawę. Pozdrawiam Cię i życzę akceptacji 🌻

Gość eeeee ..............
??? przecież 1,75 to nie jakiś bardzo wysoki wzrost jesli jest sie szczupłym i zgrabnym dobrze wyglada sie nawet przy 1,80, ale wiadomo, ze pod warunkiem SZCZUPŁYM I ZGRABNYM nie wiem autorko jakie masz gabaryty, ze przy tak zwyczajnym wzroście czujesz sie jak facet, ale raczej szczupła i zgrabna to nie jesteś mysle, ze 1,75 to jeden z najpiękniejszych wzrostów

Gość florissss
tez mam 171 i zle sie z tym czuje:o chcialabym miec165

Gość bez przesady lololo
to ja was nie rozumiem :D Pozdrawiam marudy ;)

Gość ona ona ona175
mam 19 lat, waze 58-60 kg, wiec jestem szczupla, ale nie czuje sie dobrze ze soba..a ciuchy wlasnie leza dobrze na moich nizszych kolezankach.. praktycznie czego nie zaloza to im ladnie :| nie wiem moze jestem nieproporcjonalna(mam maly biust)..jak powinna sie ubierac wysoka dziewczyna?wiem, ze krotkie bluzki odpadaja, bo wtedy proporcje ciala sa zachwiane..ale cos jeszcze? czekamna jakies rady, madrych wysokich kobietek;)

Gość florissss
powaznie zle sie z tym czuje zreszta kiedys tu o tym pisalam:o wolalabym miec normalny wzrost niz patrzec na wszystkich z góry

Gość lifeisbrutal
akurat tego nie zmienisz:o albo polubisz swój wzrost albo bedziesz sie wiecznie frustrować, nie ma innych opcji

Też mam 175 i NIGDY bym nie zamienila tego wzrostu! I niejedna koleżnaka mi mówiła, że chciałaby tyle miec bo wtedy się przyciąga wzrok facetów, z czym się zgadzam ;-)

Gość Klauuudyna
ona ona ona175 zagnę Ciebie:) Jestem w Twoim wieku i mam...184 cm. Kiedys uwazalam to za przeklenstwo bedac taka wysoka. W podstawowce to był koszmar...Ale teraz powiem Ci, że nigdy ale to przenigdy nie zamienie się wzrostem. Czuje sie z tym świetnie. Chodze wyprostowana i nawet w butach na obcasie zaszaleje:) Jestem szczupła i zgrabna, ale nie wieszak;) Faceci uwielbiają długie nogi:) Nie zastanawiałas się nigdy, na kogo facet lubi bardziej patrzeć? Na kobiete o krótkich nogach czy długich? :)

Gość muminek i mama muminka
bez przesady lololo - czy moglabys nie nazwyac innych kurduplami :o wzrost moze i masz ale kultury za grosz

Gość Klauuudyna
ja tak nazwałam?

Gość muminek i mama muminka
nie Ty tylko ktos kto sie zalogowal bez przesady lolol czy jakos tak :o

Gość ona ona ona175
ale uwazam, ze te niskie lepeij sie prezentuja ;| matko nie chche tam o sobie myslec, chce czuc sie piekna i w ogole w ogole super:) ale co ja poradze?juz nie raz slyszalam, ze jestem wysoka, czasem jakies podszczypliwe zarty, czasem prosto z mostu"zyrafa" tylko 1 niska osoba powiedziala"wow jaka ty wysoka" ja mowie "wiem" "a ona super, wysokie kobiety swietnie wygladaja w szpilkach" pierwszyraz uslyszalam taki komplement

No nieee. Sorry, ale wy jestescie jakies porypane!!! 175 cm to duzo? Poszalalyscie chyba! A co powiecie o modelkach, ktore maja po 1,80 i jakos nie narzekaja!! Ja mam 172 cm i jest mi z tym dobrze. No naprawde, ludzie chyba nie maja wiekszych problemow!!! Zajmowac sie taaakimi glupotami!!!

Gość Klauuudyna
Każdy urodził się z takim wzrostem jakim się urodził i każdy ma powód do swojej własnej dumy:) Zarówno kobiety wysokie jak i niskie potrafią się dobrze prezentować, ale trzeba o to zadbać;) Ale nie nawiązuje tu do k.... wyglądu:)

Gość ona ona ona175
persymona->zwalaj sie stad mam problem i chce go omowic okej? mowie tylko o swoich odczuciach.pozdrawiam

jakoś nie zauważyłam tam braku kultury :) Ja też bym nie zamieniła swojego wzrostu na inny,tak jak mówiłam..jestem zadowolona z siebie..tylko czasem w towarzystwie tych drobniutkich dziwnie się czuję. Do eee... to kwestia samooceny,a nie faktycznego wyglądu... lololo... zazdroszczę Ci ciuchów..?Bo na mnie wszystko za krótkie..a jak długość ok,to jak worek wielkie:/ Chociaż ostatnio jeszcze inną tendencję zauważyłam.. spodnie na długość ok..ale nie dla dziewczyn posiadających pupę... A bluzki..tylko dla płaskich... Trochę się zirytowałam po 4 godzinach łażenia po centrum handlowym kilka dni temu... już łatwiej coś wymiarowego dorwać w niefirmowych sklepikach...

Gość wiesz co powiem
175 to raczej normalny wzrost:-o ja mam 160 i chcialabym byc wieksza😭wieksze dziewczyny sa w ogole zauwazane. Faceci kochaja dlllugie nogi. Oczywiscie chodzi o ladne dziewczyny. Bo te brzydkie albo przy kosci, to maja przerabane:P kazdy je widzi.

Gość ona ona ona175
tez myslalam, ze 175 to normalny wzrost, do czasu;| to chyba wszystko przez ludzi, tak zaczelam sie czuc jak kosmita

Gość Klauuudyna
ona ona ona175 to już jest przewrażliwienie innych ludzi. Większość to robi z zazdrości;)

Gość panda21
no chyba zartujesz:) ja mam 174 cm wzrostu i dalabym wszystko zeby byc wyższą chocby 3 cm! :) marzenie to 178...dziewczyno co sie martwisz! Po Prostu widac ze idzie kobieta:) ja sie ciesze ze wygladam jak modelka i jeszcze sobie dodaje obcasy kiedy tylko moge.

ja ma 177 i tez przy niższych osobach czuje się jak żyrafa, nie lubie swego wzrostu chciałabym mieć 170 i móc założyć szpilki, bo teraz jak założe to jeszcze gorsza żyrafa chamsko wywyższająca sie z tłumu, bo ja nie lubie jak ide ulicą i ktos sie na mnie gapi z obrzydzeniem i wyrazem twarzy wspólczujacym mi tego \"kalectwa\"