Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ona ona175

czuje sie zle ze swoim 175 cm wzrostu..

Polecane posty

Gość ona ona ona175
:) dzieki, moze faktycznie powinnam sie wyprostowac i isc bez zadnych kompleksow.dzieki wszystkim za wpisy.pozdrawiam wszystkie niskie i wysokie :):):):)

Gość Klauuudyna
Jestem znacznie od was wyższa, ale nie czuje się gorzej:) Pogodzilam się i teraz cieszę się, że jestem taka wysoka:) Mam chłopaka o 1 cm wyższego ode mnie:) A jak mam obcasy wcale mu to nie przeszkadza, a jak zakładam szorty to jest zazdrosny:D

Gość wyska jestem i dobrze mi z tym
Nie chciałabym nigdy być niska. Z resztą wszystkie modelki są wysokie (no może troche za chude ;) )

Gość wiesz co powiem
do autorki a czy pomyslalas o tym jak czuja sie niskie dziewczyny przy tobie???? z doswiadczenia wiem:P jak karly:) i co lepiej ci teraz?

Gość srednia
ja mam 166 i zawsze chcialam byc pare cm wyzsza! Jak bylam mala to uslyszalam ze modelka musi miec nie mniej niz 172cm i sie zalamalam;) Teraz sie przyzwyczailam, ale z moich obserwacji wynika ze mezczyzni wodza wzrokiem za tymi wyzszymi - dlugie nogi sa seksi:) wiec uszy do gory dziewczyny!

Gość szefowa prezesa
a ja jestem o 4cm wyzsza niz ty i czuje sie z tym idealnie :) kolezanek małych mam mało, fakt, bo obracam sie w gronie raczej 170 i wzwyz:) ale jakos idac ulica i mijajac małe panienki nie mam ani 1% kompleksu:) a jak do tego wzrostu jestes jeszcze szczupła ładna i zgrabna no to juz w ogole miód :) - moim zdaniem.

Gość kosmyk blond 123
ale jakos idac ulica i mijajac małe panienki nie mam ani 1% kompleksu a jak do tego wzrostu jestes jeszcze szczupła ładna i zgrabna no to juz w ogole miód - moim zdaniem. .

Gość ona_Katowice
a ja mam 161, kiedys chcialam miec 174 ;) dzis jest mi dobrze z tym co mam :P jestem mala, zakladam buty jakie chce a i takk facet jest zawsze wyzszy :D

Gość ona ona ona175
mysle, ze te nizsze nie czuja sie gorzej, a moze tego nie mowia, ale ja sie czuje sloniowato, chcoiaz jestem szczupla.ach te baby :)