Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syliwa 22_____

za dwa tygodnie przestaje brac tabletki - mam kilka pytan

Polecane posty

Gość syliwa 22_____

czesc dziewczyny! mam 22 lata i biore tabletki anty przez 3 lata, (zmienialam pare razy) mam stalego partnera, mieszkamy razem ALE 1- odkad biore tab anty przytylam okolo 7kilo! chodze regularnie na aerobic i silownie (tylko cardio) od 3-4 miesiecy ale nie zrzucilam nawet jednego deko! 2 moje libido jest niskie ile czasu potrzebuje organizm by wrocic do NORMY po braniu tabletek dodam, ze mam 179cm i waze 65kg prosze o odpowiedzi

to bardzo indywidualna sprawa moja koleżanka zrzucała 10 kg, które jej podczas zażywania tabsów się przytyło jakieś 4 msce ja nie przytyłam więc i zrzucać nie musiałam ale jestem 5 miesiac po odstawieniu i @ są nieregularne tzn od 27 do 38 dni i z tym chyba najtrudniej się uporac po odstawieniu

Gość syliwa 22_____
teoria- jak sie teraz zabezpieczasz ?

hmm nie powinnam pisac bo zaraz ktoś wejdzie i mnie zlinczuje, że jestem głupia, nieodpowiedzialna itede :P odkąd odstawiłam jedziemy na przerywanym :classic_cool: mam uczulenie na lateks więc gumki odpadają a te wszystkie globulki i takie tam psują cały urok seksu ;) ale jestem świadoma tego, ze na przerywanym można zajść (to piszę od razu żeby zaraz nie było, że nie wiem co robię :P )

Gość syliwa 22_____
ok, powodzenia w takim razie:) my chyba bedziemy uzywac prezerwatyw, nie chyba tylko na pewno :P

Gość ktos jeszcze
jak szybko organizm dziala normalnie po odstawieniu tabletek anty?

Gość nananananananananana
Ja miałam przez 7 miesięcy raptem 5 okresów...co 32-43 dni i nie szło ku lepszemu.. wróciłam to tabletek. Sylwia masz idealną wagę:) Ja przy takim samym wzroście ważę 59 kg i nie mogę przytyć:( Schudłam tak w czasie studiów, kiedyś ważyłam 65-66 kg i było idealnie, a teraz wyglądam jak wieszak.

Gość djdkjf
juz nie przesadazaj ze wygladasz jak wieszak a do sylwii...u mnie po odtswieniu jest okropnie...okresu nie mam od lutego , a ods w listopdzie , okres pojwil sie tylko 2 razy, mam bole brzucha od miesciaca i nie wiem co mi jest testy wychodza pozytywnie ciazy nie ma...powiedzialam sobie ze juz nigdy nie wpakuje sie w te bagno!!!!!! wszytsko bylo oki dopoty nie odstawilam tabsow...teraz sie mecze...:(((( u kazdego innnaczej to przebiega wiec sie nie przejmuj:)

Gość djdkjf
a i napewno nie wracaj do tabsow jak juz je odswisz bo one i tak ci nie naprawiaja wszytskiego , znow jak je rzucisz bedziesz miala problemy i to jeszce gorsze

Gość syliwa22___
probuje zrzucic 3-4 kilo od dlugiego czasu, ale mam apetyt odkad biore tabletki anty, chce odstawic tabletki na 2-3 miesiace, zrzucic pare kilo i wrocic do tabletek mozna tak ??? mam juz dosyc tych hormonow! prbuje schudnac i nic nie wychodzi bo tabletki anty zatrzymuja wode i nie dam rady schudnac! tylko tyje!

Gość djdkjf
nie oplaca sie odstawiac tab tylko na 2 miesciace!!!

Gość syliwa22___
dlaczego ? sorry ze pytam ale nie wiem:/

Gość no bo podobno
potrzeba ok. 6 miesiecy, żeby organzim odpoczął od hormonów, ja odstawiłam prawie 2 miesiace temu, a i tak nie mogę schudnać, mimo diety i ćwiczeń :-(

Gość iiiiza
a ja pierwszy cykl mialam 22 dniowy a kolejne juz 24 dniowe to chyba w miare regularnie?? w ciagu 3 m-cy organizm powinien po swojemu juz dzialac najpierw mnie przez jeden dzien jajniki bolaly,potem sutki ale przeszlo i teraz jest ok nie chce juz tabsow

ja odstawiłam w styczniu. nadal mam nieregularne okresy (jeden cykl nawet 47 dniowy, ostani wywoływany luteiną). poza tym cera jeszcze nie doszła do siebie, ciągle coś mi wyskakuje,i często boli mnie podbrzusze. także organizm trochę czasu potrzebuje. u mnie po 5 miesiącach nie jest lepiej. zrzuciłam troszkę, ale nieznacznie. zabezpieczenie - hmmm chciałabym powiedzieć że prezerwatywa, ale to chyba bardziej przerywany z końcem prezerwatywie. ale ja chyba podświadomie (a może coraz bardziej świadomie) chce mieć dzidziusia???? :)

Gość Diora_83
Ja brałam tabletki ok. 6 lat, nie biorę juz od roku. Kilogramy same spadły, nawet nie wiem kiedy? Ale lekarz mi mówił, ze tak ok.6 miesięcy potrzeba, by organizm się wyczyścił. Teraz przez miesiąc brałam "Diane35" (na zbicie testosteronu) i czułam się okropnie, cała napuchnieta :-( Odtsaiwłam je i nie zamierzam juz wracać do żadnych! Pozdrawiam