Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczynka35

jak przetrwac noc

Polecane posty

Gość koniczynka35

Pocieszcie mnie zebym mogla przetrwac noc. On zostawil mnie dla innej wczoraj, ja tutaj teraz sama a on tak z nia. Jak zasnac jak przetrwac ??

Gość koniczynka35
prosze was o jakies rady

moge Ci potowarzyszyc, wiem co znacza samotne noce, podczas gdy on juz nie nalezy do nas...:(

Gość koniczynka35
Ling Ling dziekuje. Ja zaraz wezme tabl na sen, ale czy pomoze zasnac nie wiem.

Zakup dwie butelki wina, zapros kumpelę i zapijcie robala:) To jedyne co mi teraz do głowy przychodzi. Trzymaj się:) i pamiętaj, ze jeszcze los się do Ciebie uśmiechnie:) A tamten nie jest wart Ciebie ani Twoich łez... Głowa do góry!

nie bierz, nie truj sie...jak wstaniesz to i tak bedzie bolalo (wiem, nie pocieszam Cie, ale to prawda:()..i co, jutro znow kolejne tabletki nasenne? jesli juz chcesz w miare bezbolesnie pretrwac noc to moze po prostu czytaj albo ogladaj cos wesolego dopoki oczy Ci sie same nie zamkna...

Gość realnie i rozsadnie
pieerdolnij sete bimberku dla kurazu, i pieerdolic durnego kutasa w duupe

Gość koniczynka35
Leszek gdyby nie te mysli bylo by w porzadku, czekam na nastepny etap, a teraz chce poprostu spokojnie zasnac, ale jak??

Gość pajacynka2222
Pomysl tak: za miesiac o takim czasie bedzie lepiej, mniej bolec, zapisz sobie gdzies-co bede czula za miesiac? nie pomaga za bardzo,ale moze warto. Znam ten bol, wszyscy znamy i jestesmy z Toba.

Gość koniczynka35
o dziekuje Wam wszystkim ! kolezanka z winem bylaby najlepsza, no bo chociazby jej obecnosc, ale teraz juz nie zalatwie. Wlasnie sobie wlaczylam kiepskich + tabl no i do rana moze dociagne.

powiem tak... tu sie nie da pomóc... możemy dawać Ci recepty ale to wszystko na nic... myśle że obecność tutaj częściowo złagodzi ból... może na chwile sie oderwiesz...

Gość koniczynka35
musze byc silna ehh

Gość tez przesyłam Tobie buziaki
mnie mój facet też zostawił po blisko 4 latach dla jakieśj głupiej siksy. Bolało strasznie ale uwierz ,że być może to Ty wygrałas . Ludzie zdolni do takich kroków nie zasługują by bylli jedyna treścią naszego życia.Pokaż jemu i sobie ,ze dasz rade. I uwierz ,że jeszcze będziesz szczęsliwa. Bóg nie opuszcza i zsyła nam odpowiednich ludzi w odpowiednim czasie. Trzymaj sie.

Gość małe marzenie
Ja to samo przeżywam, tez facet sobie poszedł do innej kilka dni temu..a doslownie kilka dni wczesniej pisał ze kocha itp..Faceci to chamy!! Pierwszy dzien przeryczałam calutki w łozku, w nocy spac nie moglam, drugi podobnie, teraz po kilku dniach jest troszke lepiej ale i tak boli..Na dodatek kopnąl mnie w dupę, kiedy najbardziej go potrzebowalam..Takie zycie..Przytulam Cie mocno, wierze ze jeszcze zaswieci dla nas słonce

Gość Requiem for a Dream....
...tabletka chwilowo pomoże ale wg mnie to jest już ostateczność...

Gość realnie i rozsadnie
jak mnie laska zrobila trabe, strzepalem kutasa, wypilem piwo, seta, piwo, odlalem sie, i usnalem , na drugi dzien, nie pamietalem ze taka laska byla w moim zyciu, jesli chodzi o dziewczyny, to cholera wie co zrobic

Gość koniczynka35
musze jednak isc do tego lozka, bo jutro mnie czeka 12 godz pracy, musze sie chociaz troche wyspac. Dziekuje, ze sie odezwaliscie.

spokojnych snów... ;)

Gość małe marzenie
Byłam z nim 3,5 roku..Czlowiek sie przywiązuje, ufa, chce dobrze, a ta osoba wbija noz prosto w plecy. Rozumiem, ze mogł sie odkochac, ze mu sie znudziłam, ale po co dawal mi jeszcze nadzieje, po co te mile smsy, jeszcze mnie zaprosil na impreze rodzinna po czym za dwa dni oznajmil ze kogos poznal..i jak tu komus zaufac...

Gość koniczynka35
jestescie kochani. Dobranoc Wszystkim ❤️

jedna jaskółka wiosny nie czyni... ;) więc i kolejny facet nie musi być taki... ;)

Tak...najgorsze te myśli, to kombinowanie, co mogłam powiedziec, a nie powiedziałam, co teraz będzie, czy świat będzie rano istniał.... Kochana, mam juz swoje lata i uwierz mi, ze to święta prawda iż żADEN FACET NIE JEST WART JEDNEJ DAMSKIEJ łZY! Nie bierz tabletki, lepiej idź po piwko, wypij juz w łóżku, zaśnięcie murowane Trzymaj się. Cierpienie kiedyś ucichnie, trafisz na miłość, która nie rani [kwiat}

jezeli ktos nas zostawi, i cierpiny noc jest zawsze najgorsza, polozyc sie w lozku lezec i myslec o tym wszystkim, dlatego uwazam ze w takiej sytuacji nie warto klasc sie do lozka jezeli nie jest sie mocno zmeczonym

Gość sprężara
poznałam kiedyś smak takich nocy. Najlepszym wtedy lekarstwem było wyobrażanie sobie nowego mężczyzny, nowego związku. Pomagało.Teraz jest net, poszukaj takiego jak Ty rozbitka, przegadajcie sobie kilka nocy, tylko zachowaj dystans, z deszczu pod rynnę nam nie wpadnij:D

Gość tez przesyłam Tobie buziaki
a najwazniejsze to nie wspominać dobrych chwil.............duzo spotykac sie z ludzimi ,wychodzic i nie mysleć , nie wpominać, chwilowo zapomnieć..........