Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Widziałam dziś 2 lesbijki na ulicy

Polecane posty

Gość kobieta zlosliwa i brzydka
Czytam te wpisy i coraz bardziej sie zalamuje. Pomijam wszechpolke i wszystkich wszechpolakow ktorych chyba za dziecinstwa rodzice codziennie katowali , bo takiego zacofania mentalnego to dawno nie widzialam. Smiesza mnie rowniez wpisy osob ktore pisza cos mniej wiecej "nie mam nic do homoseksualizmu, ale nie powinni sie tak obnosic ze swoja miloscia" to bylo w kontekscie do tego ze dwoch mezczyzn trzymalo sie za rece...a jak normalne pary trzymaja sie za rece, jak sie caluja to Was to nie obrusza? nie przeszkadza Wam ze obnosza sie ze swoja miloscia? nie ! tylko jak pary homoseksualne tak robia to Was to drazni...przeciez to to samo. PS nie jestem lesbijka, ale nie mam nasrane w mozgu. Jak ktos jest szczesliwy to niech bedzie obojetnie czy z druga kobieta, czy z drugim facetem, czy samotnie...

Gość dokladnie_
macie nasrane w mozgu! kocham Cie Agnieszko!!!! :) Pozdro dlaAsi! :*

Gość
no nie wmawiajcie nam lesby ze widok dwoch zboczonych nam sie podoba.Nie mowcie za nas...

Gość
kobieto zlosliwa i brzydka-ciebie smieszy jak czytasz te wszystkie wypowiedzi.Mnie smieszy rowniez twoja wypowiedz.Atakujesz wszechpolakow.Musze sie przyznac,ze gdy czytam wypowiedzi podobne twoim-tez czasem puszczaja mi nerwy.To co piszesz jest krystaliczna schiza.Stawiasz bledna teze(nie ma roznicy miedzy homo i hetero)a pozniej na niej budujesz cala swoja chora teorie.W ten sposob mozna dowiesc wszystkiego:bazant to przeciez taki sam ptak jak wrona.Dlaczego zatem polujecie na bazanty,dajcie im spokoj.Odwoluje sie do waszej tolerancji.Niech sobie zyja tak jak chca.Pozwolcie im spokojnie dziobac proso wysypywane dla golebi.Zastosowalem ten sam trik co ty.Posluzylem sie klamliwa teza po to,zeby pozniej zbudowac na niej cala idiotyczna ideologie.Sama ideologia jest prawdziwa,ale teza na ktorej sie ona opiera jest falszywa.Wiec poniewaz cos co jest zbudowane na nieprawdzie nie moze byc prawda,wiec wszystko co napisalem jest nieprawda.To sie nazywa manipulacja.Dokladnie tymi samymi metodami posluguja sie homoentuzjasci.-Tacy np.jak ty...

yagon, teraz ty chrzanisz trzy po trzy. Mnie to wszystko jedno, czy para homo, czy hetero sie mamla na ulicy, potrafie to tolerowac. Tez nie uwazam, zeby byla wielka roznica miedzy homo a hetero, wszak jedyna tkwi jak dla mnie w estetyce ciala(homo to gorsi ludzie?). Mniejsza o to i o moja tolerancje. Jeden bedzie tolerowal, drugi nie kwestia pogladow, i az mnie korci, zeby napisac \"dojrzalosci\", ale egzystencja w spoleczenstwie to przyjecie pewnych jego konwencji, chcialbym dac pod rozwage. co mnie spotkalo 2 tyg. temu: facet z laska sie caluja na ulicy, a ja maszeruje ze swoja czteroletnia bratanka, jak to czasem w bialy dzien sie robi, po czym powala mnie na kolana: \"dlaczego ta pani wklada jezyk do buzi temu panu?\" no co ja mam kurka powiedziec? Homo bedzie homo, hetero bedzie hetero, ale intymnosc niech zostanie intymnoscia ! Milosc nie musi znac plci, ale niech zna swoje miejsce.

Gość lesbijki i geje
nie zakladaja topicow ze widzialy pare hetero calujaca sie na ulicy!!!! w tym sęk! absolutnie nas to nie brzydzi wiec wez schowaj te swoje filozoficzne wywody do kieszeni! :O

Gość lesbijki i geje
to bylo do yagon, i nie wmawiamy ci ze podoba ci sie widok calujacej sie pary homo! :O czytaj uwaznie...

Gość tak to prawda
jak sie da takim dewiantom dobrze po ryju to potem przez jakis czas sie nie caluja. Wszechpolka trzeba bylo skrzyknac paru kolegow i bys zobaczyla jak sie to robi

Gość ja widzialam ostatnio slub
Mlodzi wyszli z kosciola, a goscie rzucali ryzem. Co za zboczency! Niech oni 'to' robia w domu:O

Gość mimi/*/
" jesli para całuje się na ulicy co czujesz-tez obrzydznie?" Nie. cytuje wlasnie ze tak, niezaleznie od plci jesli przekraczaja granice dobrego smaku. np ide sobie do parku a tam jakas para gowniazy malo sie nie bzyknie na lawce- ona siedzi na nim, macaja sie wszedzie i trwa to ponad pol godziny- juz mialam ochote podejsc bezczelnie i im zdjecia robic- no w koncu sami sie wystawiaja. ze tez na chamstwo nie ma rady. nie jestem pruderyjna- a niech ida gdzies w krzaki ale nie tak na srodku placu przy fontannie. i gdyby panowie i panie homo calowali sie umiarkowanie i nie przesadzali z wkladaniem rak wszedzie, to co w tym dziwnego i strasznego? zacofana ta Polska- nietolerancja i nienawisc co ty masz w glowie wszechpolko, minimum psychologii znasz chocby? LUDZIE CZY JEST TU TOPIC DLA NORMALNYCH TOLERANCYJNYCH,INTERESUJACYCH OSOB SZUKAM SZUKAM I SAME PIERDOLY NA KULTURZE HITEM SA KAWALAKI DISCO POLO RECE OPADAJA

Gość mimi/*/
yagon to co pisales o polityce bylo glupie ale to co piszesz o homoseksualizmie jest GROZNE widmo Hitlera... co powiesz na przypadki homoseksualizmu wsrod zwierzat? a jest ich mnostwo DRAMAT ze tez masz prawo glosu zaczynam byc za pozwoleniem na oddanie glosu po przejsciu testu tolerancji i zrozumnienia otaczajacego nas swiata... no ale to raczej utopia...

Gość kto wie kto wie
ja generalnie do homoseksualistów nic nie mam. a całowanie się w miejscu publicznym nie podoba mi się zarówno u homo jak i hetero :O

\"zaczynam byc za pozwoleniem na oddanie glosu po przejsciu testu tolerancji \" Czyli jednym słowem chcesz, by prawo głosowania miały tylko te osoby, które mają tak samo durno-lewacko-chujodupne poglądy jak ty?? Mnie przeraża, że osoby takie jak Ty mają prawo głosu. Przeraża mnei, że tyle osób popiera mordowanie dzieci nienarodzonych, ale nie twierdze, w przeciwieństwie do Ciebie ze trzeba zabrać im prawa głosu.

Gość siodełko od rowera
podnosze..i czekam na normalne wypowiedzi :O wszechpolka, schowaj się!!! :O

\"i czekam na normalne wypowiedzi \" Tylko takie, które zawierają poglady, z którymi sie zgadzasz? :-o

Gość zniesmaczona do bolu
a mnie odrzuca i obrzydza jak widze wszechpolakow a co gorsza slysze ich teksty wyglaszane na ulicy. nie mozecie robic tego gdzies gdzie normalni ludzie nie beda musieli tego sluchac? np u kolegi w garazu albo isc do lasu? moze sie orientujecie czy takie zachowanie nie podpada pod paragraf? :O

Gość maly pytajnik
nie chodzi o to czy sie zgadza czy nie! ale o wiecej tolerancji!! :O moze bedzie fair gdy od dzisiaj widzac pare hetero calujaca sie na ulicy bede krzyczec "do gazu z nimi!" nie sadzisz? :O pozdro dla Asi i Agnieszki! :*

Gość xxyy
A dla mnie to obrzydliwe widziec dwoch facetow lub dwie babki calujace czy chocby idace za reke po ulicy!!! Przeciez to chorzy ludzie ktorzy wymagaja leczenia!!! niedlugo bedziecie tolerancyjni dla zoofilow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
esteto-wcale mnie nie dziwi twoja odpowiedz na moj tekst.Powod?Stosujesz dokladnie taka sama metode:budowanie niby prawdziwej ideologii na falszywej tezie.To co napisalem powyzej odnosi sie zatem rowniez do ciebie.Nie mow mi ze homoseksyalizm i heteroseksualizm to jedno.Chyba ze twierdzisz iz nie ma roznicy miedzy pochwa a meskim odbytem...

Gość alma9999
yagon statystycznie heteros. mezczyzna co piec minut mysli o seksie z kobieta, a ty o pedalach i ich odbytach :O lepiej idz do tak podziwianych przez ciebie wszechpolaczkow na 'leczenie'

Gość
zniesmaczona do bolu-to ma byc wedlug ciebie twoja lewacko komuchowa tolerancja,tak? Wszechpolacy to organizacja przedwojenna,patriotyczna,ktora byla i jak widac jest zwalczana przez wszelkiej masci komuchow.Twoje,podobnie jak i innych piszacych w podobnym tonie wypowiedzi sa skrzywione niewiedza na temat tej organizacji.Swoj obraz budujesz na podstawie wlasnie komunistycznych mediow,ktorym przeszkadza wszystko co nasze,polskie,patriotyczne.Tam gdzie zaczyna sie rodzic patriotyzm,zaczyna rowniez brakowac miejsca dla m.in.komunistow.Niektorzy mowia o Wszechpolakach-faszysci.Ale jakimi przeslankamu sie kieruja?Wlasnie ta geba ktora przyprawila im niezyczliwa komunistyczna telewizja czy w ogole media.Sfilmowano lub opisano kilka niby Wszechpolskich ekscesow jakichs organizacji neofaszystowskich grupek podszywajacych sie pod Wszechpolakow.O komunistycznych bojowkach oczywiscie malo kto slyszal.!!! Im telewizja czy w ogole media nie robia reklamy.Bo to sa ich ludzie.A wystarczy zainteresowac sie sprawa by sie przerazic jak masowy juz w tej chwili jest to ruch.Tam sa kastety,baseballe,lancuchy i inne.To juz nie zarty.Poszperajcie w internecie,to moze dowiecie sie prawdy...

yagon, oczywiscie, ze widze roznice, nawet widze roznice miedzy meskim odbytem, a kobiecym odbytem, co nie wyklucza podstawowej tezy: biseksualisci tez sa zboczencami? a jezeli ktos lubi tylko kobiety, ale w kontaktach bdsm? Czlowieku, to sa gusta i gusciki i mnie guzik obchodzi kto z kim, gdzie kiedy, byle w miejscu publicznym nie wymienial plynow ustrojowych, bo do du*y cos takiego dziecku wytlumaczyc. Co do kontaktow seksualnych wyjasnijmy jedno: Sa to kontakty dotyczace tylko i wylacznie doroslych ludzi(moga dotyczyc 2, 4, 10 jednoczesnie, ba, nawet jednego, choc to przykre), jezeli maja na cos ochote, niech to robia.

Gość alma9999
yagon specjalnie dla ciebie o twoich 'patriotach': Na szczególnie uważnie autocenzurowanej głównej stronie internetowej Młodzieży Wszechpolskiej czytamy: „Krew i honor! To hasło kieruję przede wszystkim do mężczyzn, bo to oni mają obowiązek odnajdywać w sobie odwagę do stawienia czoła nieprzyjacielowi, śmierci i zagładzie w obronie Ojczyzny, jako zbrojne ramię Narodu.” (przypomnijmy przy tym, że „Krew i honor” to nie tylko nazwa organizacji neonazistowskiej, ale i motto oprawców z SS!) Broszura przeznaczona do użytku wewnętrznego MW „Naród, młodzież, idea°Autorem broszury jest właśnie Wierzejski. Wylicza w niej na przykład kilka metod werbunku nowych aktywistów MW, między innymi przez: kontakty koleżeńskie („Każdy członek MW wyznacza sobie plan zwerbowania dwóch, trzech ludzi, nawiązuje z nimi kontakt i ich pilnuje”), przez okupację szkoły („jeśli mierziłaby go (dyrektora – dop. aut.) nazwa MW, to założyć można koło historyczne czy turystyczno-krajoznawcze” Olsztyn, 12 lipca 2003 – grupa osób związanych z Młodzieżą Wszechpolską napadła na 21-letnią Ewelinę Salitrę, sympatyczkę Narodowego Odrodzenia Polski. Incydent był częścią walki politycznej między tymi ugrupowaniami. Salita, wcześniej sympatyczka MW, została napadnięta przez bojówkę wszechpolaków również 27 czerwca 2002 roku. Według zeznań poszkodowanej, w trakcie zajścia została oblana przez sekretarza MW w Olsztynie, Łukasza Czarneckiego, środkiem żrącym. Stwierdzono u niej oparzenia chemiczne I stopnia twarzy, szyi i lewego oka. Napady na Salitę inspirowane miały być przez Krzysztofa Fedorowicza, miejscowego lidera MW. Poszkodowana otrzymywała również pełne wyzwisk wiadomości telefoniczne nadawane z telefonu komórkowego będącego własnością Grzegorza Sielatyckiego, lidera MW w Trójmieście, radnego w Gdańsku, zatrudnionego w biurze poselskim Gertrudy Szumskiej z Ligi Polskich Rodzin.

Gość
wiem ze dla sporej czesci osob prawda o polityce to glupoty.Ja nie moge przeciez niektorym tlumaczyc calej naszek historii i pokazywac gdzie sa klamstwa a gdzie prawda.To juz kazdy powinien zrobic w swoim wlasnym zakresie.Jednak niech te osoby ktore sie nie orientuja w polityce nie pisza ze ja pisze bzdury.Ja nie odpowiadam za czyjas ignorancje.Wystawiasz swiadectwo jedynie sobie,wlasnej niewiedzy by nie powiedziec glupocie.Dajesz sie wodzic za nos-jesli to twoja prywatna sprawa-nic mi do tego,ale problem w tym,ze tacy chodza niestety na wybory i pozniej wszyscy musimy sie meczyc z jakimis komuchami ktorzy jedyne co robia to rozkradanie wszystkiego co sie da. Homoseksualisci sa zboczencami.Nie znaczy to zeby ich przesladowac ale leczyc.Zaklasyfikowanie homo...do tzw.innosci zamknelo im lub w znacznym stopniu utrudnilo taka mozliwosc.To niektorzy uwazaja za normalne...Mimi-nie przyrownuj mnie do Hitlera,bo po pierwsze, nie ma to nic wspolnego z prawda,po drugie ja sobie nie zycze tego aby ktokolwiek mnie porownywal do drugiego po Stalinie(jesli wiesz kto to taki) najwiekszego mordercy i zbrodniarza w historii swiata.Popatrz sobie raczej na podobne tobie osoby czy twoim zdaniem to jest tolerancja?W jedna strone.Komu zatem blizej do jakiegos radykalizmu?Mi?Czy moze tobie?

Ty nie chesz byc nazywany drugim Adolfem, homoseksualisci zboczencami, to wszystko.

Gość alma9999
Yagon Tolerancja sie konczy, gdy zaczyna sie przemoc i faszyzm. PUNTO! http://serwisy.gazeta.pl/kraj/51,62905,3765713.html?i=0 Za chudy jestes w uszach, zeby tracic czas na rozmowe z toba 🖐️

Gość
esteto-sam powiedziales-w domu.A co maja z tym wspolnego(co powiedziales) lesbo-pedalskie galopy przez miasta?Co mnie to obchodzi ze ktos jest pedalem?Skoro mu to odpowiada?-w domciu.Te lesbo-pedalskie galopy maja jednak na celu propagowanie homosi ,a to juz mi sie nie podoba i w tym miejscu zaczynam protestowac,przypominajac pewne rzeczy ktore oni probuja przeklamac.To wszystko.

Gość
alma9999-nie wiem do czego ta wypowiedz odnosisz?Masz racje,tam sie m.in.konczy tolerancja,ale czy tylko?A jezeli ktos zaczyna wchodzic w przestrzen cudzej wolnosci?Np.na wpol ubrana kobieta?...Czytalem tu,na tym forum czyjas wypowiedz...\"ze kobieta ma prawo\"...Czyzby?A co z moja wolnoscia?Czy ja musze patrzec na cudza nagosc?To nie jest wchodzenie w cudza wolnosc?To ma byc ta \"tolerancja\"...?