Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Widziałam dziś 2 lesbijki na ulicy

Polecane posty

Gość alma9999
Yagon I ty najezdzasz na komuszkow? Najlepiej poubierajmy sie jeszcze wszyscy w jednakowe mundurki, zeby czasem ktos sie nie wyroznial z tlumu. Jesli ci przeszkadza widok 'polnagich' dziewczyn, to nie patrz. Jest LATO, kretynie, nie bedziemy chodzily w golfach. Nastepny rycerz zawisza sie znalazl :O

widzisz, a dlaczego mezczyzna z kobieta moga tak sie slimaczyc na ulicy, w parku, czy nawet sklepie zabawkowym, bo on jej zaraz kupi misia?

Gość
alma999-trudno mi sie odniesc do twojej ostatniej \"wypowiedzi\"...Jest zbyt madra,tolerancyjna i zbyt tchnie z niej kultura...Za wysokie progi chyba dla mnie...Poza tym trudno mi odnosic sie do wypowiedzi,ktora nie jest moja wypowiedzia.Ja niczego takiego nie napisalem...Moze przeczytaj jeszcze raz,albo co?...

Gość EU TAK
A ja widziałem na ulicy faszystów z NOP-u. Myślałem że się pożygam. Faszyzm to zboczenie! Homoseksualizm jest normalny, bo człowiek się taki po prostu rodzi, ale żeby być faszystą i popierać takich poj...w jak giertych i reszta chołoty to trzeba być nienormalnym! Ruch narodowy to g...o !!!

Gość a yagon to ciemnogród haha
yagon, ale ty pojebany jestes, łomatko!!! dla ciebie homo to tylko sfera sexu! skoro tak to te kurwy hetero co sie puszczaja na kazdej imprezie i daja se w dupe wsadzac sa lepsze niz para homo zyjaca w stalym zwiazku opartym na uczuciu????????