Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwolf

co zrobic zeby ja rozkochac?

Polecane posty

Gość werwolf

Witam. Z gory dziekuje za udzielona mi pomoc. Moja sprawa wyglada nastepujaco. Znam dziewczyne 3 lata chodzilem z nia do tej samej klasy i nigdy mnie jakos nie przyciagala. Zawsze to ona starala sie mnie poderwac na jakis imprezach jednak ja olewalem. Raz powiedziala mi ze nie wykorzystala szansy ktora mi dala jakies pol 4 miesiace temu. Ale sie to ciaglo dalej az nie dawno raptem jakies dwa tygodnie temu po prostu zaczelo mnie do niej ciagnac, tak ciagnac ze do tej pory nie moge przestac o niej myslec. Postanowilem wiec z nia sprobowac zaczelismy sie coraz czesciej spotykac po kilku spotkaniach jednak zaczela sie odemnie oddalac.Przez caly ten czas bardzo duzo rozmawialismy przez smsy czy gg zawsze do tej pory staralem sie trzymac dystans a przez ostatnie dwa tygodnie zrobilem sie miekki jak maslo. Mozna powiedziec ze z lowcy zamienilem sie w zwierzyne. Dzien po wspolnym wieczorze spytala sie mnie wprost czego tak naprawde od niej chce. Napisalem jej ze czegos wiecej niz tylko przyjazni a ona na to ze nie jest gotowa na zwiazek w tym momencie i ze szuka partnera na stale ale jeszcze nie spotkala odpowiedniego chce zebysmy zostali jak do tej pory przyjaciolmi. Prosze doradzcie czy mam jakies szanse stac sie tym odpowiednim czy moze mnie pokochac? Bo ja zaraz zwariuje nie moge spac jesc tylko mysle o niej a im bardziej mysle o niej tym bardziej boli nie mowiac juz o tym ze chce sie dalej spotykac jako przyjaciele a dla mnie to nie jest latwe:(

Gość Bezire
moze na sam poczatek napisz po ile macie lat bo to jest jednak wazne by ocenic sytuacje...

Gość werwolf
obaj po 19

Gość Bezire
no to jestesmy podobnym wieku ja 21 wiec troszke starsza... z tego co napisałeś wydaje mi sie że ta dziewczyna robi to samo co Ty jej robiłeś ona sie starała Ty ją olewałeś moze chce zobaczyc jak bardzo Ci na niej zalezy i ile jestes w stanie dla niej zrobic to wersja optymistyczna ;) a druga że znudzilo jej sie czekanie na Ciebie i po kilku spotkanich uznala ze jest to jednak nie to a po co miala by byc z Toba w związku i okłamywać Cie nie było by to wporzatku :( spróbuj z nia na serio pogadac czy wogóle ona cos do Ciebie czuje czy wiaze z Toba jakies plany itp napewno pomoze jak dowiesz sie prawdy :)

tego co napisałeś wydaje mi sie że ta dziewczyna robi to samo co Ty jej robiłeś ona sie starała Ty ją olewałeś moze chce zobaczyc jak bardzo Ci na niej zalezy i ile jestes w stanie dla niej zrobic -- bardziej to obstawiam\"_

Gość werwolf
obaj z moim chłopakiem

Gość spod jakiego jest znaku

Gość Bezire
jak to obaj z moim chłopakiem????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość werwolf
dobra oboje moj blad:) ona jest wodnikiem

Gość werwolf
ta wiadomosc o 23:20 to nie moja jak co ktos sie podszywa:/

jak jest wodniczkiem to jets romantyczna:) mysle, ze ucałowala by cie za te przyznanie sie do błedu za te obiu:) ;) taką to łatwo oczarować, ale nie kazdy wie czym:P romantyzmem wspolne wypady na spacer, na patrzenie gwiazd moze pisenka, wiersz ktory jets pisany, spiewany z mysla o niej?:) wodniczki są bardzo uczuciowe:) jak kochają to na wieki:P bój się:) ponadto są ciepłe, wrażliwe, takie uduchowione:)

Gość Bezire
aha ok spoko :) to co wybierasz z tych opcji które zostaly tu napisane???

chce zobaczyc jak bardzo Ci na niej zalezy i ile jestes w stanie dla niej zrobic takie są wodnicki:) bo same mocno kochają, chca wiedziec czy ten ktos też:) no a tylko tak mozan to ocenic;)

Gość Bezire
Tamit ja jestem panno-waga i przypisalabym te rzeczy do mnie a co do Wodnika mialam kolesia spod tego znaku i jak on byl taki jak uczuciowy itp to ja wkrotce bede tanczyc na rzesach..

Gość werwolf
no na ostatnim spotkaniu bylo po kalacji zabralem ja na maly spacer i nastepnego dnia sie ja spytalem kiedy pojdziemy na kolejny spacer i wtedy wlasnie zadala to nieszczesliwe pytanie co tak naprawde od niej chce:/

Gość werwolf
co do opcji to narazie mysle zeby poczekac ze 3-4 dni nie odzywac sie i zobaczymy czy ona sie odezwie jesli nie to potem zostanie mi tylko walczyc o nia i mam zamiar tak dlugo az wkoncu nie pokaze mi oto moj chlopak wtedy odpuszzcze:(

Gość Bezire
ja tam w znaki zodiaku nie wierze bo mi sie horoskopy nie sprawdzaja a co do tej dziewczyny to kurze sprawdza Cie to jest wypisane czarno na bialym grasz dalej albo zmien obiekt zainteresowania :)

czyli zalezy jej na tobie, kocha nie pytałaby co ty chesz od niej..jesli nie zalezaloby jej nie interesowaloby ja to

Gość Bezire
to brzmi wyjatkowo romantycznie zeby ktos tak raz w zyciu o mnie walczył wrr.....

Gość werwolf
Tamit a w jaki sposob pokazac jej ze ja kocham? pozatym wydaje mi ze jak mowile ze nie spotkala jeszcze takiej osoby to mowila szczerze sam juz nie wiem od kilku dni nie mysle trzezwo:(

Gość werwolf
pozatym wczesniej byly jakies lekkie przytulania na ognisku czy buzi w policzek i to zawsze od niej wychodzilo a im bardziej zaczalem sie starac tym ona sie bardziej oddalila:/

Gość werwolf
Bezire ja chce grac dalej ale tylko z nia nie wyobrazam sobie z nikim innym nie spotkalem jeszcze dziewczyny przez ktora czuje sie jak sie czuje bez niej boli z nia jest cudownie a jak mi powiedziala ze mnie nie chce to boli jak diabli nie moge spac bo mysle o niej nie moge jesc bo mysle o niej a jak o niej nie mysle to wtedy.... mysle o niej

POslij jej romantyczny wiersz na skrzynke, na gg nie wiem na kartce wsun w dłonn:) jakis utwor mze sam zaspiewaj:) badz z nią:) A wodniczka jak mowi ze jeszcze takiego nie sptkała to wie co mowi:) i mowiprawde:)

Gość werwolf
Tamit no mowi prawde i ja jej mam teraz wiersze dawac jak ona mi powiedziala ze mnie nie chce:/? mam byc z nia tylko jak? nie chce znowu przeciagnac:/

Gość Bezire
to jestes w lepszej sytuacji bo Ty przynajmniej kogos kochasz i wiesz po co zyc n swiecie masz o co walczyc a ja????????? wlasnie sie dowiedzialam ze moj facet chce mnie zostawic bo niby bedzie mi lepiej bez niego babcia chce sie wykonczyc przezmnie niby a ja mam dosyc i chce sie zabic brzmi optymistycznie??? raczej nie mam nadzieje ze chociaz tobie sie uda pozdrawiam

Gość werwolf
Bezire uwierz wolalbym nie zyc bez niej jesli okazaloby sie ze nic nie moge poradzic to wyjezdzam do legii i tyle.

Gość werwolf
Ale prosze o dalsze rady co robic jak sie zachowac etc bo ja juz dostaje obledu