Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwolf

co zrobic zeby ja rozkochac?

Polecane posty

Gość werwolf
Nikogo innego nie ma i zaangazowana tez nie jest na bank. Ale jak sie mam od niej oddalic skoro po tym co mi powiedziala w poniedzialek to przez dwa nic sie nie odzywa a dzisiaj juz sygnaly zaczela puszczac i napisala ze wpadnie na herbate w piatek a jak wieczorem tylko zagadalem na gg ze ma ze soba wziasc plyte i napisalem jej ze juz jej nie przeszkadzam i lece i odpisala mi ze nie przeszkadzam i moze ze mna pogadac nawet do 1 w nocy:/

Gość p. Justynaaa
To się ciesz, bo masz z czego, :). A w piątek działaj, :P. Będzie dobrze - ale bądź sobą!

Gość wodniczka jakaś
No , tego to ja nie wiedziałam . Widać mam rację :) Oby .

Gość p. Justynaaa
Jeżeli chodzi o wodniki, to jest to dość specyficzny znak zodiaku. Gdy się nimi nie interesujesz - przejmują inicjatywę, jeżeli zaś okazujesz uczucia - oddalają się. Myślę, że to gra. Ale mogę się mylić. Może taki ich charakter. Bardzo trudno "upolować" wodnika...sama próbuję...

Gość werwolf
no tylko w ten piatek przyjedzie pogadamy sobie i pojedzie ale cos w tym jest co mowisz Justyno w tym oddalaniu i zblizaniu sie widze to u niej raz mialem do tej pory 100 procentowa sytuacje ale niestety jej nie wykorzystalem bo to bylo kilka miesiecy temu czego teraz zaluje:(

Gość p. Justynaaa
Widzisz Werwolf, gdybyś wtedy zadziałał, pewnie ona też odsunęłaby się - tak jak teraz. To nie kwestia czasu, a charakteru, myślę.

Gość werwolf
chodzby to mialo trwac wieku bede czekal az do skutku

Gość znajomek
Sam jestem Wodnikiem :) I co pisze P. Justna to racja :) ... Ale zawsze jest sposob na zdobycie Kobiety , chocby nie wiadomo pod jakiego znaku byla

Gość werwolf
poslalem jest piosenke romantyczna tak jak radziliscie spodobala jej sie ona mi odeslala dwie ktore sie jej podobaja a ja obiecalem ze za kilka dni wysle jej znowu jakas romantyczna tylko nie wiem jak z tym wierszem zrobic:/

Gość znajomek
.... to sa za bardzo dziecinne podchody, czy wy oby napewno macie te 19 lat ? czy ona ma 13 a moze 14 ?

Gość zmaz zmazik first
hej Justtaa ;p;p