Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwolf

co zrobic zeby ja rozkochac?

Polecane posty

Gość znajomek
.... KOBIETE MOZNA W SOBIE ROZKOCHAC I JEZELI JEST MOMENT STARTOWY, JAK NAJBARDZIEJ TRZEBA ZROBIC TO NA SILE.... Nie chodzi mi jednak o to, zeby ja zastraszyc lub cos.... odpowiednim sposobem jest : siła perswazji lub manipulacja, na jej podswiadomym umysle, tak zeby sie niczego nie domyslala. Zeby zdobyc kobiete, trzeba jej uswiadomic i dac do zrozumienia, ze nie ma drugiego takiego faceta Jak Ty i ze nigdy go nie znajdzie.... Oczywiscie nie mozna jej tak powiedziec wprost bo CIe wysmieje... Drogi ?Wolf..!::? Co prawda jestem wykładowcem nls nlp i szkole w dziedzinie asertywnosci, jednak nie wiem czy moge podzielic sie z Toba wiedza, ktora ma 95 % szanse na powodzenie , a Ty wykorzystasz ta biedna dziewczyne i ja zostawisz.... Tak jak napisal ktos o wodnikach... to prawda , ze tak jest bo sam jestem wodnikiem... ktos z kolei napisal, o koledze ktory jest spod tego samego znaku, ale nie jest "uczucowy, romantyczny itd" ... Pewnie , myslisz, ze ja tez jestem w gronie znajomych.... inaczej jest kiedy jestem sam na sam z Kobieta, lub w towarzystwie bez znajomych... :) .... Nie powinniscie dlatego, oceniac czlowieka po tym jaki jest w danej chwili, bo wyobrazcie sobiee.. jacy wy jestescie, czy w roznych sytuacjach zachowujecie sie inaczej, czy macie kilka twarzy..... Ze mna jest tak, ze ja jestem osoba pewna siebie, stanowcza, twardo stopajaca po ziemi, a z drugiej strony , uwielbiam byc romantyczny, spokojny, lubie bliskosc kobieca etc. Musisz Drogi wolfie zastanowic, sie czego tak naprawde, chcesz i po co Ci metoda na zdobycie jej.... Jak sie okreslisz, mozesz napisac :) ..

Gość werwolf
A mam pytanie czy powiedzmy na gg mam do niej pierwszy zagadywac czy czekac az ona to zrobi? tak samo z smsami mam jej odpowiadac? a jak puszcza sygnaly na komorke mam jej odsylac czy okazac obojetnosc? Znajomek predzej wolalbym umrzec niz ja wykorzystac i spowodowac u niej cierpienie. Pierwszy raz poczulem do kobiety takie uczucie jak do niej mysle ze jest to wlasnie ta druga polowka. Nigdy jeszcze nie zdazylo mi sie tak zeby przez kobiete nie mogl myslec o niczm innym jak juz pisalem samo myslenie o tym ze nie jestesmy razem sprawia mi bol wiec zadne wykorzystanie nie wchodzi w gre

Gość werwolf
Znajomek tak pozatym z moja romantycznoscia jest podobnie na codzien jestem twardy obojetny ale czasami mam ochote sie po prostu przytulic do tej jedynej spojrzec razem w gwiazdy tak zeby swiat poza nami nas wogole nie obchodzil...

Gość Bezire
a moze jestes tylko zauroczony bo tak czasem bywa i to co Ci sie wydaje za milosc to troche nie zawczesnie???????

znajomek: jestes \"wykładowcem\"? znalazł sie kolejny adonis,ktory twierdzi,ze jakimis badziewnymi sztuczkami mozna zdobyc dziewczynę.Chyba naczytałes się ,lub pewnie naoglądałeś \"Niebezpiecznych zwiazkow\":O

Gość werwolf
Bezire mozliwe ze cos jest w tym co mowisz jednak bez niej mi zle i nie moge przestac o niej myslec a to boli...

Gość werwolf
odpowie mi ktos na wyzej postawione pytanie?:/

Zagaduj do niej, staraj sie! Tylko nie badz taki cierpiętnik i nie patrz łzawym wzorkiem na nią jak jakis Werter:P Badz zdecydowany i dąz do swojego celu którym jest bycie z nią! Staraj sie byc zawsze przy niej- nie nachalnie ale tak zeby wiedziala ze zawsze na ciebie moze liczyc....Mi sie wydaje ze ona sie przestraszyla...skoro tyle czasu sie o ciebie starała a ty nie reagowałes a teraz nagle moze cie miec-chyba sie przestraszyla tej perspektyy ale to chwilowe:)

Gość werwolf
Majlenkaaa czyli uwazasz ze to ja powinnienem pierwszy jakiegos smsa wyslac czy na gg napisac i nie czekac az ona sie zdecyduje? Ale czy to nie zamieni sie w to ze ona bedzie wiedziala ze za nia latam i bedzie jeszcze gorzej?

Gość znajomek
Werwolf Wiec moja pomoc nie bedzie konieczna :) racice a co do Ciebie, coz wiem, ze chcialbys lub chcialabys zdobyc takie doswiadczenie, a to, ze nigdy Ci sie to nie uda, chcesz podbudowac wlasne wartosci tym, ze jestes prof. "wszechwiedzacym" I piszesz, ze sie naczytalem, no coz jednak jest w tym troche prawdy , bo pewnie Ty nie wiesz, ze zeby zdobyc jakas wiedze trzeba czytac... Coz poprosta Twoja wypowiedz byla rowna Twojemu zerowemu intelektowi...

tak własnie sądze... ty nie mozesz sie bac ze wyjdzie na to ze ona Cię olewa a Ty za nią latasz...to nie tak...i nikt tak nie powie na pewno...jeśli ci na niej zależy to się postaraj a zobaczysz ze jej to nie będzie obojętne...Dziewczyny lubią jak sie o nie zabiega :) Bądź romantyczny...wyslij jej jakąs ladna piosenke na maila ;)

taaaaaaak a ja lubie o faceta zabiegac lubie takich nie dostepnych bo mnie to wkurza ze on niby mnie nie chce a jak facet za mna lata?? phi.. to wiem ze kiedy bede chciala to i tak bede go miala ;)

znajomek nie bulwersuj sie tak zaloze dla Ciebie specjalny watek to pogadamy sobie chcesz ;)

romantyczna:) i znasz się na miłosci:) Jak olewał to teraz musi pokazac ze kocha;) a ona przeciez mu odwzajemni:) wiec nie bedzie tak ze on lata a oan nie:) bedzie ze razem:) ku sobie najpiekniejsze w miłosci jets ta wzajemnosc:) ja tobie ty mnie ty mnie ja tobie :)

Gość wodniczka jakaś
Nic nie możesz zrobić, by ją w sobie rozkochać. Wodniczki wybierają same. W tej sytuacji widzę swoją reakcję sprzed lat, chłopak mnie interesował, ale jego głupie zaloty skreśliły go w moich oczach na zawsze. Wodniczce możesz jednak zaimponować. Najlepiej, jeśli masz jakąś pasję, którą przedłożysz nawet nad spotkanie z nią, którą będziesz się chciał podzielić. I zakochanie z jej strony wydaje się już naturalne i " prawie pewne " bo bez poczucia humoru, miłego usposobienia dalej nic nie osiągniesz. Dobrze byłoby, byś wykazywał jakąś " przystojność" ;) ogólną, radość życia i inteligencję. Powodzenia :) Jasne, że pisałam na podstawie własnych doświadczeń :)

Gość wodniczka jakaś
I jeszcze jedno , cielęcy wzrok dawkuj . Znikaj raz na jakiś czas, oczywiście musi to być zawsze istotny powód oddalenia.

👄:) własnie posłałam piosenke;) a on nic;) a przeciez ułatwiam mu sprawe, aby nie czuł ze tylko on lata, ze latamy oboje:) on ma wiesc prym:P

ja tam sie na znakach zodiaku nie znam:P i w miłosci tez nie wiem czy jestem ekspertem ale radzę tak od serca :)

aaa Bezire bo ja nie zorzumialam Twojej wypowiedzi ze ona była ironiczna:P Blondynką jestem zeby było jasne:P

nie jestes staroswiecka ze facet sie stara o Ciebie calkiem normalne kazdy lubi jak woli kiedys tez bedziesz moze chciala postarac sie o faceta nic straconego :)

Gość werwolf
Znajomek czemu uwazasz ze twoja pomoc bedzie nie potrzebna? Do wodniczki a co jesli wydaje podkreslam wydaje mi sie ze mam wszystkie te cechy ktore wskazalas??:/

Gość znajomek
Mysle, ze odpowiednia porade otrzymasz o kobiet na tym forum, jednak jezeli chcesz to pisz na gg ... 8113586

Gość wodniczka jakaś
To raczej wygrasz tę miłość :) Mam nadzieję, że i Ona tak uważa. A teraz się od Niej oddal. Daję gwarancję, że jeśli nie ma nikogo innego, jeśli nie jest zaangażowana, odezwie się szybciej niż myślisz. A, najlepiej, gdybyś był bliźniakiem :) Uwierz. Ludzie mogą się śmiać z horoskopów, ale do czasu. Póki się nie przekonają. Powodzenia.