Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy life

clostibegyt-komu pomógł zajść w ciążę

Polecane posty

Gość happy life

biorę go już 5 cykl,dwa razy miałam jajeczkowanie,w tym samym dniu współzyliśmy,i nadal nie jestem w ciąży pomimo że nie ma innych przeciwwskazań.

Gość happy life
proszę o wymianę doświadczen w kwesti brania clostibegytu. dlaczego lekarz każe nam współżyc w dniu owulacji,skoro największe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest podobno jeżeli do stosunku dojdzie kilka dni przed owulacją?

happy life- mysle ze w dniu owu jest największa szansa na zapłodnienie jajeczka ale owszem dwa dni wczesniej też jest to możliwe gdyż plemniczki żyją nawet do 5 dni ale różnie to z tym jest.. jajeczko zdolne jest do zapł. jakieś 12 godz. więc sama widzisz że w owu jest największa szansa ze się uda ...ale owszem ciężko się wstrzelić w ten dzień :) ja kiedyś raz tylko brałam CLO (mi nie pomógł :( ) ale nie znaczy ze Tobie kiedyś nie pomoże.... u mnie jest owu ale jest inny problem wysoka PRL... dziwię się tylko ze już 5 cykl bierzesz CLO (chyba nie z rzedu) bo zaleca się max 3 z rzędu potem przerwa...chodzi głównie o te torbiele i przestymulowanie ale skoro gin Cię prowadzi to chyba wie co robi życzę szczęścia ...nie trać nadziei! :)