Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wełnista owieczka

Dżentelmeństwo umarło- rozważania po wymianie koła...

Polecane posty

hihihi, no widzę, że oprócz rurki muszę jeszcze nabyć glany, W-40, cocacolę (Bo na trasie poza miastem niekoniecznie znajdę sklep z tymi produktami). Coś jeszcze? :-)

{ Coś jeszcze proponujesz do wożenia na wszelki wypadek? } Przy wykupie polisy ubezpieczeniowej wykupić asistance, na wypadek poważniejszej awarii niż dziura w oponie.

Gość golafasola
bo niestety nie kazdy facet zna sie na silniku .Jak poprosilam to wstyd mu bylo i uciekl

A mistrz cienkiej riposty coś w dobrym humorze od rana. Pojechałeś z tą lawetą... Oby tobie na drodze nie była potrzebna ...

Gość Mietek Wirazka
może niech Niewiasty dla swojego bezpieczenstwa jezdza sportowymi autami - takimi z polka na trampki. w razie " kapcia" trampki jak znalazl.

no tak, bo trampkiem jeszcze łatwiej nacisnąć na ten klucz od śrub - oj Mietek, Mietek

Gość okularniczka
Dopoki tylko kobiety rodza dzieci, chodza na szpilkach i maluje paznokcie niech ci cholerni mezczyzni zmieniaja te pieprzone kola! Może zniknie "kryzys meskosci"...i Myrevin nie gadaj o wozeniu jakiejs glupiej rurki do zrobienia dzwigni, bo glebszy sens tej dyskusji jest taki, ze nie przed kazdym przypadkiem/wypadkiem czlowiek jest w stanie sie zabezpieczyc.

dooobre:) muszę zapamiętać i odpowiednio wyposażyć następnym razem auto... a z tą rurą, to sie nie sprawdza... mi kiedyś kapeć się zrobił na parkingu w czasie mega upału, miałam łom w bagażniku i 2 chłopa się męczyło z kołem... a co jadę do mechanika TO PROSZĘ by nie przykręcali za mocno...

Gość okularniczka
bo gdybysmy byli w styanie zabezpieczyc sie przed wszystkim to nie istnialoby slowo pomoc oraz narzekanie na jej brak

Gość okularniczka
no jej niewiedza w polaczeniu z nadmierna predkoscia jaka rozwinales(wiadomo ten testosteron :P ) musiala dac marne skutki :P

no proszę, więc może \"na wszelki wypadek\" cały czas ta laweta niech podąża za tobą, bo nie tylko blond babiszony nie przestrzegają znaków drogowych :-)

przeciez w razie czego jak wiem, ze dam rade i nie bede klnac - to radze sobie sama, jak wiem, ze nie dam, lub moge nie dac, lub nie chce mi sie... itp - to dzwonie po pomoc a nie morduje sie i narzekam, ze dzentelmenow juz nie ma. A sa! Jak kiedys rozwalila mi sie skrzynia biegow i nie moglam wjechac na kraweznik, by zaparkowac i zadzwonic po pomoc - poprosilam przechodzacego pana i bez problemu wepchnal auto na miejsce do parkowania. Wystarczy porposic, przeciez ludzie nie czytaja w myslach.

oj tam, czepiacie się :p:p:p nie mam siły co 3 chłopów, więc proszę o NORMALNE przykręcanie śrub... i nie rozwijam nadmiernych prędkości... po prostu dużo podróżyję więc naturalne jest, że w tygodniowo pokonując 1800km coś się wydarzy... a lewarka nie miałam 2 razy...z własnej głupoty wyjęłam...

zgadza się, każdy poproszony mężczyzna jeszcze nie odmówił pomocy... i nie trzeba być blondynką... wystarczy uśmiech i każdy facet pokaże, że jest najsilniejszy!!!!!

Gość okularniczka
buahahahahah :)

Gość chyba nie do końca
dziś przydarzyła mi się taka sytuacja, jechałam z koleżanką i złapaliśmy gumę, włączyłam zaraz awaryjne, ustawiliśmy trójkąt i koleżanka ledwo co zabrała się za zmianę koła ( na szczęście umiała) ja niestety nie..... ledwo zaczęła, zatrzymał się facet, podszedł i zapytał czy może pomóc.... skorzystałyśmy z pomocy, bo napewno zrobił to szybciej niż nam by zajęło... nie ma co uogólniać....