zaraz.. 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 Witajcie, mam problem -jestem strasznie chuda, przy wzroscie167 cm waze tylko 47 kilo:( lekarz nie pomaga, jedzenie tez - niczego sobie nie zaluje. Wiec co robic?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej kobieto Napisano Czerwiec 13, 2007 tutaj ludzie maja inny problem ale moze powinnas jesc 3 posilki glowne i sporo kalorii i podjadac miedzy nimi kaloryczne przekaski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaraz.. 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 jem nawet 6x dziennie, do tego slodycze i wszystko to na co mam ochote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej kobieto Napisano Czerwiec 13, 2007 albo moze takie pozywienie powinnas jesc ktore ma wysoki index glikemiczny-tabele w necie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaraz.. 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 a co jest takie tuczace? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej kobieto Napisano Czerwiec 13, 2007 wbij w google haslo index glikemiczny i poczytaj -to by sie moglo tobie przydac bo np dieta sb i Montignaka sa oparte na indexie tylko ze ybiera sie produkty o niskim IG by schidnac a ty musialabys wybierac te pozostale jak najczesciej na pewno sa to: ziemniaki,buraki,ciasta,frytki,slodycze,bialry makaron i ryz,pieczywo biale,bulki itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chuudzielec Napisano Czerwiec 13, 2007 no to jest gorzej niz myslalam :(( widzialam tabele u mnie takie dania sa na porzadku dziennym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deqd Napisano Czerwiec 13, 2007 a jak schudnąc???chudzielcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.......****....... 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 a może rozbuduj sobie mięśnie .. :P siłownia itd a może zbyt dużo się ruszasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chuudzielec Napisano Czerwiec 13, 2007 mnie wysuszyly herbaty takie naturalne na wage ale pyszne. Pij 10 szklanek dziennie powinno pomoc ale jak juz zaczniesz chudnac to odstaw bo potem bedziesz miala problem taki jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chuudzielec Napisano Czerwiec 13, 2007 no tak i jeszcze ten rower po wycieczce ok 40km poszlo 2 kilo w dol:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach