Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawiedliwość

Dlaczego beznadziejne dziewczyny tak się chwalą tym, że

Polecane posty

Gość sprawiedliwość

mają facetów? Czy to je czyni lepszymi w oczach świata?

Gość zołzowata baba
A skąd ta pewność, że są "beznadziejne"???

Gość karolina nie herrera
jak to czemu? bo to dla nich cos wyjatkowego, wiedza ze moze sie wiecej nie powtorzyc. Jak byc wygral milion dolarow tez chcialbys kazdemu powiedziec. One wiedza, ze taki facet ktory je wybral to jak trafic 6 w totka, dlatego ich mezczyzna urasta do rangi bostwa. Moja kolezanka ktora do najpiekniejszych nie nalezy tez ostatnio znalazla chlopaka...o dziwo wraz z tym kazdy temat rozmowy prowadzi do tego ze ma chlopaka. Czy rozmawiamy o wakacjach, o pracy, czy nawet o kosmetykach...

Gość sprawiedliwość
w ogóle dlaczego kobieta bez mężczyzny jest traktowana jak osoba drugiej kategorii? nie ma własnej wartości czy jak? a jak już któraś złapie faceta, to robi z siebie nie wiadomo co!

Gość a moze tak...
po prostu sa zakochane i dlatego gadaja o tym ciagle?? dlaczego beznadziejene??to wy chyba jestescie beznadziejne skoro tak oceniacie..jak ktos szuka np pracy i po jakims czasie znajduje taka ktora jest super tez o tym caly czas gada..dzieli sie swoim szczesciem....fajne z was kolezanki

Gość sprawiedliwość
beznadziejne bo nieuleczalnie głupie. po prostu. bez zainteresowań, wpatrzone w M jak miłość, popijające piwko na ławce na osiedlu. głupie doskonale

Gość a ja jestem do niczego
no to sobie wyobraź jakich facetów muszą łapać. hmmm... po chwili zastanowienia uważam, że lepiej być singlem.

Gość karolina nie herrera
Nie widze nic zlego w tym ze ktos sie czyms pochwali. Jakbym znalazla swietna prace to tez niejednej osobie bym powiedziala. Ale wszystko ma pewne granice...jesli kazdy temat zaczety przez jakas osobe sprowadzalabym do tego ze dostalam nowa prace to juz bylabym zalosna... "jade nad morze na wakacje"- - super ja tez pojade to mi pomoze odpoczac od pracy, wiesz ze dostalam nowa prace? "poklocilam sie z Basia"- nie przejmuj sie na pewno sie pogodzicie, na razie mozesz zajac sie praca, a skoro juz o pracy mowimy to wiesz ze... "ale dzis piekna pogoda " sliczna, az sie w pracy nie chce siedziec, a propos wiesz ze.... I setki, tysiace takich sytuacji. Tak samo jest z brzydulami jak juz znajda faceta, to ciagle tylko o tym.