Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie_A

pytanie ?

Polecane posty

Gość prawie_A

lekarz pzrepisal mi Clotrimazolum krem i tabletki- kazal tabletke smarowac kremem i wkladac do pochwy,ale przeciez na ulotce jest napisane - Nie stosować preparatu dopochwowo - :( to co ja mam teraz robic... wkladac z kremem czy bez ?

Gość Mała 00
Bralam clotrimazol kilka razy w swoim życiu i zawsze były to tabletki dopochwowe nigdy nie mialam żadnego kremu. Na Twoim miejscu brałabym tylko globulki

Gość Mała 00
Kiedy brałam clotrimazol w szpitalu położne kazały go przed włożeniem zmoczyc wodą .Szybciej sie rozchodzi w srodku.

Gość prawie_A
no ale wkoncu to lekarz... chba wie co mowi ;) wczoraj wlozylam te globulke z kremem i nic sie nie stalo, ale moze bede smarowac sie nim na zewnątrz a globulke bede wkladac "z wody" zeby latwiej bylo zaaplikowac...

Gość taka sobie jedna z tłumu
Rob jak uwazasz -ale ja bym kremem nie smarowała ,skoro to nie jest krem dopochwowy.

Gość doda-ajj
globulke kazała posmarowa kremem bo wtedy łatwiej "wchodzi" spokojnie mozesz tak robic.krem nie zrobi ci krzywdy.smaruj sie też nim na zewnatrz.pzdr

Gość prawie_A
wiecie co... pzreczytalam ulotke- sale tą swoja ulotke a nie ta co znalazlam na necie... i tak: wskazania do stosowania: leczenie zakazen drozdzakowych -blon sluzowych (sromu, zoledzi pracia)nie ma nic o zakazie stosowania go dopochwowo... wiec chyba nic mi nie bedzie jak troche wejdzie do srodka... tylko nie wiem czemu w necie inna ulotka i inna przy kremie :(

Gość ja ja teraz ja
ja tak robiłam pomogło

Gość prawie_A
a mialas grzybice? bo ja chyba nie mam grzybicy....

Gość prawie_A
a jeszcze o cos chcialam zapytac, lekarz nic mi o tym nie mowil ale mam w domu tabletki lacibios femina , czy moge je stosowac ale doustnie :) jednoczesnie z dopochwowym Clotrimazolum ? czy dopiero po zakonczeniu leczenia tymi tabletkami? dzieki za odpowiedz:)