Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parabuchkoławruch

jak zdobyć nieśmiałego faceta?

Polecane posty

podoba mi sie chlopak, z ktorym mam kontakt tylko przez gadu i bardzo mi na nim zalezy, niestety wszystkie nasze rozmowy na gadu sa z mojej inicjatywy.... jak go poderwac? zaproponowac spotkanie? powiedziec mu co do niego czuje? jak to zrobic, zeby nie narzucac sie za bardzo? bylyscie kiedys w takiej sytuacji?

Gość zoola
zaproponuj spotkanie , kawę czy cos takiego . To wcale nie jest zobowiązujące. wietny wstep. To bardziej proste niz ci sie wydaje

tzn ja go znam osobiscie, tyle ze kontakt mamy tylko przez gadu... moze rzeczywiscie zaproponuje mu spotkanie... ale strasznie sie boje osmieszenia jak mi odmowi

Gość po prostu z nim rozmawiaj
jak będziesz robiła coś na siłę, a chłopak naprawdę jest nieśmiały, to stracisz z nim kontakt. Ja myślę, że zwyczajna rozmowa wystarczy. Chłopak w końcu do tego dorośnie i nawet jak nie będzie miał odwagi na zrobienie pierwszego kroku, Ty i tak będziesz to czuła. Wtedy możesz zadecydować co dalej.

Gość u nas mówi się
majtki schowac do kieszeni a nie dumę :P .

hehehe :P czyli co, najpierw lepiej rozmawiac, utrzymywac kontakt, a potem dopiero zaproponowac spotkanie, jak juz bede wiedziala czy sie zgodzi na nie, czy nie? czy lepiej zaryzykowac wczesniej...?

Gość miecio znający sprawę
Ja na Twoim miejscu bym mu czesto pisal ze mi sie nudzi albo nie masz z kim pojsc pogadac, na kawe, wiesz...:) Pytaj czesto co robi itd. jak mu sie podobasz na pewno sam cos zaproponuje...

no w krytycznej sytuacji, gdy juz na prawde biedzie totalną pierdołą mozesz sama wyjsc z inicjatywa, ale tylko wtedy gdy wiesz ze na pewno mu sie podobasz..

wlasnie tego sie boje, ze sam nic nie zaproponuje i ze to ja musze wyjsc z inicjatywa... oczywiscie bede probowala tak jak Ty mi mieciu znajacy sprawe radzisz, ale no nie wiem...

... jest mnóstwo sposobów zeby sprawdzic czy mu sie na prawde podobasz, najlepiej popatrz z kim tam on sie najlepiej trzyma i po prost delikatnie go wypytaj... Zawsze moze okazac sie tak ze bylas dla niego natretna a on wogole nie byl Toba zainteresowany... Wiem cos o tym sam jestem w sytuacji gdy dziewczyna po prostu nie jest w moim typie a ciagle mi pisze sms-y i glupio mi jej nie odpisywac bo jest dobra kolezanka mojej siostry:/

->Summaries jest urodziwy i to bardzo... :) ->miecio \"Zawsze moze okazac sie tak ze bylas dla niego natretna a on wogole nie byl Toba zainteresowany... Wiem cos o tym sam jestem w sytuacji gdy dziewczyna po prostu nie jest w moim typie a ciagle mi pisze sms-y i glupio mi jej nie odpisywac bo jest dobra kolezanka mojej siostry:/\" - tego sie wlasnie najbardziej boje ;/ ze jak bede do niego pisac itp to bede natretna,a on bedzie ze mna rozmawial tylko z uprzejmosci i ze wzlegu na dobre wychowanie a znajomych mamy duzo wspolnych, ale nie sa na tyle dobrymi moimi znajomymi, bym mogla sie ich wypytac o to, jak on mnie postrzega

Ja na twoim miejscu bym zaproponował spotkanie i powiedział co czuje do niego. (gdybym był kobietą naturalnie)

Gość nia masz szans u niego
:classic_cool:

Na pocieszenie powiem Ci że łatwiej zdobyć nieśmiałego faceta niż faceta śmiałego. Bo śmiały jeżeli Cię nie zdobywa to znaczy że nie jest zainteresowany. A nieśmiały? . No cóż jest szansa że będzie zainteresowany.

Gość a skad wiesz ze on jest
niesmialy?

Gość czyli z 3 reki