Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopodana

Nie wiem ktorą wybrac na świadkową!!pomożcie!!!!

Polecane posty

Gość zakłopodana

Slub mam w pazdzierniku a ja nadal nie podjełam decyzji kogo wybrac na swiadkowa.Ale od poczatku... Byłam pokłocona z siostra mojego narzeczonego wiec nawet nie bralam pod uwage zeby ja wziąśc na swiadkowa tylko bardzo dobra kolezanke. Nie chce byle kogo w takim waznym dniu miec kolo siebie. Lecz wszystko sie zmienilo. Z 2 miesiace temu pogodzilam sie ze swoja przyszla szwagierka i co mnie cieszy mam bardzo ciepły kontakt z nia, pomimo tego iz bardzo dlugo ze soba nie rozmawialysmy. I tu mi sie narodzil duzy problem, gdyz jestem w kropce bo nei wiem co zrobic.Czy nadal na swiadkowa wziaśc kolezanke, ktorej cos juz wspomnialam o swiadkowaniu czy siostre mojego narzeczonego. Kogo wybrac????Doradzcie dziwczyny

Gość czy tak moznaa
a nie mozesz obu? u mnie byly dwie kobiety i bylo ok

Gość zaklopodana
nie moge wziasc ich dwoch bo moj narzeczony ma juz swiadka

Gość messag
ja bym nie zawiodła koleżanki, tymbardziej, że już jej coś wspomniałas

Gość uma thurman
kolezanke.

Gość czy tak moznaa
w takim razie kolezanke, ty wybierasz kogos ze swojej strony, narezczony ze swojej, skoro on nie wzial siostry, ty nie musisz

Gość Szowinistka
Żeby nie zostać posądzonym o szowinizm, wybierz jakiegoś Drag Queen. To BAAAARDZo europejskie :P

Gość zaklopodana
od poczatku sie umowilismy ze on sam sobie wybiera swiadka a ja swiadkowa i jestem w kropce bo ciezko mi teraz wybrac

moim zdaniem powinnaś wybrać kumpelę to że od 2 m-cy dogadujesz się z przyszłą szwagierką nie oznacza jeszcze że musi być ona twoją świadkową :O kumpela trwa przy tobie znacznie dłużej i bardziej na ten zaszczyt zasługuje :D

Gość zaklopodana
ja wiem o tym, ale czesto sie jednak bierze rodzenstwo na swiadkow niz kolegow i kolezanki, tylko ze dla mnie nie jest to oboiwazek ze musze wziasc siostre bo tak ma byc

rodzeństwo tak - ale na ogół swoje :) nie przejmuj się i rób co ci serce dyktuje - świadkowa to twoja zaufana osoba (pomaga ci we wszystkim, czasem nawet trzyma kieckę jak sikasz ;) ) więc się dobrze zastanów

Gość zaklopodana
muehehe masz racje wiem ze to musi byc ktos zaufany to ze jakis czas nie rozmawialam ze szwagierka to nie znaczy ze tak bylo zawsze, kiedys to naprawde caly czas sie razem trzymalysmy wspolne wypady imprezki duzo czasu ze soba spedzalysmy, tylko potem sie troche poklocilysmy i jakis czas ze soba nie rozmawialysmy, chyba zadna z nas nie potrafila 1 wyciagnac reki do siebie ale jzu teraz jest dobrze:)

wybierz siostre narzeczonego bo wydaje mi sie ze podswiadomie chcesz zeby siostra narzeczonego ci swiadkowala

Gość zaklopodana
nie chce zadnej przykrosci zrobic

Gość a no tak ...
no to je pogodz tak - weź trzecią!

Gość zaklopodana
teraz to juz wogole mam problem, wczoraj podsluchalam przypadkowo bo na chwilke weszlam do domu po sok jak siostra mojego narzeczonego mowi do kuzynki ze bardzo by chciala swiadkowac po co ja w tym moemencie wchodzilam do tego domu???????

Gość zaklopodana
:(

Gość Xerka
Absolutnie koleżankę. I nie mówcie - na Boga - "świadkowa"!!!

Gość Yara
Absolutnie koleżankę. I nie mówcie - na Boga - \\\"świadkowa\\\"!!!

Gość Yara
A jednak przyjęło. Niemal wszystkie pseudonimy są tu już zaklepane ;)

Gość mozesz miec 4 swiadkow
dobierz ejszcze jakiegos faceta i bedzie po klopocie

Gość u nas
ja bym chyba nie zmieniała i została przy kolezance juz jej coś mówiłas, ja pamietam jak brat mówił mi ze w zwiazku z tym iz nie byłam swiadkiem( bo panna mł wybrała sioestre) to zostanę chrzestną a potem sie okazało ze znowu była druga sieostra bratowej i w sumie było mi przykro

Gość zaklopodana
ale powiedz szczerze cchiaals swiadkowac????? nie bylo ci przykro jak sie okazalo ze nie bedziesz swiadkowa. wiesz u ciebie troche inaczej sytuacja zaczela wygladac bo ona wziela swoja siostre rodzona a ja jednak biore kolezanke.

Gość kkurcze jak ja bym nie miala
musu narzuconego z zewnatrz to tez bym wziela moja najlepsza kolezanke zamiast siostry mojego brata. ale pocieszam sie tym iz to tylko swiadkowanie. Co innego chrzest.

Gość a ja mysle ze to jest
powiedz siostrze narzeczonego,ze jest ci przykro,ale juz dawno poprosilas kolezanke. jesli bedzie madra tozrozumie.