Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

savona

czy jest tu ktos podobny do mnie?

Polecane posty

Gość a ze mną syn
a ze mną syn Miecugowa (Wojtek) to na studiach do jednej grupy chodził.

Gość zen1979
Wprawdze ze Szczecina do morza jest jakies 100 km, ale masz racje jest bardziej świeżo, zdrowo i cieplej zimą niż w każdej części Polski :) Międzyzdroje rzyt beretem, itp Szkoda tylk, że na rynku taki marazm i nic się nie dzieje. Mam nadziję, ze wkrótce się to zmieni :) Zwyczajna- nie będzie tak zle, ważne żeby trafić na fajowych ludzi :) Co to Szkło Kontaktowe?? Film?? Jaki??

no mój facet to by mógł TVN24 oglądac przez 24h, jak mu nazwa nakazuje :D O TVN Style to musze walczyć. Nie zgadzamy się w sprawie polityki, bo on ma swoją ulubioną opcję, a ja nie. Dla mnie to jeden wielki cyrk, ale dostarcza emocji :) I pośmiać się można i powkurzac

Gość zen1979
Ale plama :/ Szkło to program polityczny :/ brrr, co za plama :/ No ale nic to , jak juz wspomnialam polityka przestałam sie juz interesowac, odkad lepper zasiadł w rzadzie. Koszmar jakis!!!!!1 Jasne ze wstepuje, jak tylko jest miejsce na apolitycznych ;)

Gość czy nie wiesz co to szkło
Szkło Kontaktowe to taka przeźroczysta plastikowa kulka co się ją wkłada sobie do odbytu.

Gość viki_333
co wy na ten pomysl LPR o zakazie wizerunku marihuany? jak zwykle chca walczyc ze zjawiskiem od du.py strony a moj facet ma taka koszulke i co? tyle ze on nie polak- ciekawe co z obcokrajowcami- beda dawali spis zakazow na lotnisku- czy jak? a to ich becikowe to sie przyczynilo do wiekszej liczby urodzen w srodowiskach patologicznych co sami zglosieli w raporcie- no to plus za szczerosc chociaz, bo z mysleniem kruuucho najwieksza zaleta tych naszych gamoni z sejmu jest to ze sie z nich mozna posmiac:) Lepper mnie rozbroil tekstami: ,,Ja mogę napluć w brodę każdemu, kto powie, że jestem niekulturalny! Państwo umiecie czytać w moich myślach? I co wyczytujecie? NIC!

Gość czy nie wiesz co to szkło
Tylko napluć ? Bo kiedyś to chciał dawać w papę.

No niezła wypowiedź :D Z zakazem wizerunku marihuany rzeczywiście może byc cieżko egzekwować, bo jak ktoś ma koszulkę pod swetrem to co? A bielizna? Też będą sprawdzać? Jakaś specjalna policja będzie powołana?

Gość viki_333
zen1979 - ja swietnie rozumiem twoje zniechecenie i poczucie beznadziejnej sytuacji w kraju- tak samo myslalam i juz nie widzialam szansy na poprawe ale przeczytaj czego chce partia kobiet i moze za 2 lata pojdziesz glosowac z poczuciem ze ,,naprawde,, ktos cie bedzie w tym sejmie reprezentowal. Dodam ze wsrod internautow PK ma juz 5-8% poparcia wiec nie jest to jakis ,,wybryk damulek'' ''Politycy zmieniają się, odchodzą z rządu, a kwestia polepszenia warunków życia kobiet i ich praw zostaje niezmieniona. Dlatego uważam, że kobiety powinny założyć własną partię, bez względu na to czy mają lewicowe czy prawicowe poglądy. Kobiety, które są aktualnie w parlamencie nie reprezentują wystarczająco naszych interesów. Tkwiąc w sporach ideologicznych nie załatwimy nawet tego minimum spraw dotyczących nas wszystkich i najbardziej bezbronnych - dzieci. -opieki medycznej nad kobietami (zwłaszcza w okresie ciąży, porodu, badań okresowych) -przywrócenie funduszu alimentacyjnego -przyznanie nie jałmużny, ale godnych zasiłków wystarczających na wychowanie dziecka w ubogich rodzinach -zlikwidowanie domów dziecka na rzecz domów rodzinnych -wyrównanie płac z mężczyznami -zaostrzenie kar w przypadku maltretowania kobiet, gwałtu czy zmuszania do prostytucji -realna polityka prorodzinna -opieka nad samotnymi matkami -edukacja seksualna -refundacja środków antykoncepcyjnych i leczenia niepłodności możliwość samostanowienia w kwestiach planowania rodziny wiecej tu- http://www.polskajestkobieta.org/index.php/?page_id=13

Gość viki_333
aaa jeszcze ,,portret doriana Gray'a'' Oskar'a Wild'a ja zaraz zmykam po truskawki a wy tu kawke w klubie wypijcie tudziez procenty jakies :)

Viki, jeszcze trochęi przekonasz mnie do tej Partii Kobiet, bo ja jestem raczej niezdecydowana. Mam mieszane uczucia. Z jednej strony, jak widzę te panie posłanki, które opowiadaja takie bzdury, że sie słuchać nie da, to mam ochotę wesprzeć PK, żeby ktoś normalny w końcu mnie reprezentował. Nie moge słuchać, jak osoba w telewozorze mówi, że bicie dzieci nie jest złe. Wkurza mnie prawo, które nie każe ścigać z urzedu sprawcy przemocy domowej (chyba, że ofiarą jest dziecko, a jak kobieta, to nie). A polityka prorodzinna obecnego ukadu to śmiech. Ja obecnie staram się o dziecko, mam problem z zajściem w ciąze. Za każde jedno badanie muszę płacić i to nie małe pieniądze. Zaznaczam, że nie jestem jeszcze na etapie zastanawiania się nad ewentualnym \"kontrowersyjnym\" in vitro, ale piszę o zwykłych badaniach wykluczajacych poszczególne przyczyny niepłodności. No i jeśli ta partia miałaby zmienić obecną sytuację to ja bym była jak najbardziej za. Ale z drugiej strony truno mi w to uwierzyć. Teraz widzę to trochetak: popieramy ię, płyty i ksiazki sprzedajasienam coraz lepiej, a nie wiem, w jaki sposb te zdjęcia i wywiady przekładajasiena rzeczywistość. Ale przyznaję, że mogę zmienić zdanie, bo może po prostu coś przeoczyłam.

Gość zen1979
Dzięki za wyrozumiałość. Jasne poczytam o PK, moze rzeczywiscie jest jakas nadzieja. Choc nie wydaje mnie się. Faceci maja wieksza sile przebicia cholera i to nie tylko w Polsce. W wyborach we Francji babeczka miala szanse i co??? Przegrala. Dobrze ze chociaz w Niemczech się udalo :) I prosze jak sobie radzi :) Szkoda, ze w Gdanku i w Poznaniu nie macie antyradia. Codziennie rano audycje maja Kuba Wojewodzki i MIchal Figurski! :) Strasznie dra łacha ze wszystkich, a zwłaszcza z wymysłow politycznych w naszym kraju. Strasznie dzis wysmiali pomysl z Marichuana:" To juz nie bedzie można ogladac filmow typu " zabawa na zielonej trawce", czy tez mowic "zielono mi" itp :D Nie rozumiem, co im to przeszkadza. Taki zakaz, jak zwykle spowoduje skutki odwrotne :/ Bo zakazany owoc smakuje najlepiej i bedzie gorzej. Powinni brac przyklad z Holandii

Gość viki_333
ej ciupaga- ja ma dwojke- jedna wlasnie tu mi sie wspina po kolanie- 10 mcy ma i moze dlatego mysle o przyszlosci- zeby moje dzieci nie musialy na taki chory kraj patrzec i sie meczyc na kazdym kroku no i czemu podstawowe badanie jakim jest USG w ciazy jest platne do cholery? to jest polityka PROrodzinna, wolne zarty

Gość viki_333
chetnie poznam blizej kobiete, ktora nie chce miec dzieci dlaczego mialabym preferowac te co chca i maja? ja oceniam ludzi po zawartosci glowy a nie po stanie rodziny, konta, wyznania itd, czy plci.. wiec ciupago jesli taka jestes to napisz o sobie- nikt cie za to nie potepi - z ulubionych- biografie ciekawych ludzi, filmy, ksiazki ostatnio ogladalam film o salvadorze dalim i jego zonie Gali- niezla parka z nich byla- u nas by ich antychrystami nazwali :)

Ja czytałam kiedyś w liceum autobiografię Dalego \"Dziennik geniusza\". Wtedy to byłam nimi zafascynowana (Galą i Salvadorem). Teraz mi przeszło :) Wolę jednak zwyczajność (czasami trochę inną)

Gość viki_333
chyba trzeba na ogolnym otworzyc :) zaraz sie za to wezme

Gość mimi/*/
dopisuje jeszcze film Marzyciel, K-pax i przerwana lekcja muzyki