Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

savona

czy jest tu ktos podobny do mnie?

Polecane posty

przynajmniej w 60%..? no to opisik strzele lat 33 lubie pilke nozna i snooker ulubione ksiazki- Stachura, Bridget Jones, Buszujacy w zbozu, Tato Wharton\'a ulubione filmy- urodzeni mordercy, pulp fiction, Wiek niewinnosci, Mordercze lato, filmy Almodovara, komedie np sposob na blondynke ulubieni aktorzy- winona Ryder, A. Jolie, Kevin Spacey, Kate Winslet(pomijajac Tytanika) Leo di Caprio nie trawie tasiemcowych seriali typu M jak magda czy milosc ogladalam za to seks w wielkim miescie, gotowe na wszystko a teraz uwaga, faceci Ogladam tvn24 i tvn style- no tak procentowo najwiecej, czasem Planete Lubie latac samolotem, podrozowac, poznawac mniej cywilizowane kraje, uczyc sie jezykow Interesuje mnie ekologia, zdrowie, psychologia, dietetyka, stylizacja Lubie widziec sens tego co robie i miec cel Uwielbiam plywac i lazic po plazy co by tu jeszcze...

Gość uuuuuuuu boje sie
a co chcesz od M jak magda :o fajowy serialik

Gość zen1979
Hej Hej Witam w Klubie moja droga. Sport jak najbardzie, zwłaszcza piłka nożna Filmy koniecznie, dodam ze Gary Oldman, nick Cage i paru innych jest super TEz nie cierpie seriali, oprocz Gotowe na wszystko (zreszta je zdjeli wiec juz chyba zostaje mi Hercule Poirot) Ksiazki, głownie horrory, kryminaly, ale lubie tez Harrego Pottera POdroze -czad!!!!! Latac samolotem uwielbiam. Przybij piatke!!!!!

hej, przybijam 🖐️ pottera i wladce pierscieni tez lubie a tych tasiemcow nie trawie bo... cicho , slabo, nudno, sztucznie- jednak przyznaje ze fajne, konkretne babki znam, co to ogladaja i nie potepiam bynajmniej gotowac umiem ale lubie jakies latwe, szybki i niestandardowe dania :)

jeszcze popieram Partie Kobiet- w koncu reprezentuje ona 53% naszego spoleczenstwa nie mam oczywiescie nic przeciwko mezczyznom- mam wielu fajnych kolegow z ktorymi sie swietnie rozumiem i dogaduje

Gość niewolnica Iżarła
Skoro masz 33 lata i lubisz Harego Poritiera to łączy nas mniej niż z 1 %. Tej jeden procent to że ja też nie trawię M jak Marskość.

Gość niewolnica Iżarła
Jak Partia Kobiet reprezentuje 53% naszego społeczeństwa to Samoobrona chyba 95% :O .

Gość viki_333
jeszcze skakac ze spadochronem jest fajowo polecam tym co lubia latac, jestem po piatkowym skoku ;)

Gość viki_333
sorry za niedoklaDNOSC PK reprezentuje INTERESY 53% bo tyle mamy kobiet w PL interesy takie jak- rowne prace i szane, godziwe urlopy wychowawcze itp a co zlego w Harrym- ze niby za stara jestem? a moze mam niezla wyobraznie i umiejetnosc cieszenia sie z drobiazgow ,,jak dziecko'' wczoraj np mialam wielka przyjemnosc z puszczania baniek mydlanych :) i to nie znaczy ze jestem niedojrzala bo duzo w zyciu przeszlam ale nie zgorzknialam ale ok :) , odsiewamy dalej

lat 33 - 99% - ja mam 32 :D lubie pilke nozna i snooker - 70% (piłka 100, snooker - 40) ulubione ksiazki- Stachura, Bridget Jones, Buszujacy w zbozu, Tato Wharton\'a - sa ok, tak ogólnie 60% ulubione filmy- urodzeni mordercy, pulp fiction, Wiek niewinnosci, Mordercze lato, filmy Almodovara, komedie np sposob na blondynke - 90% (lubię jeszcze Dogville i Kill Billa) ulubieni aktorzy- winona Ryder, A. Jolie, Kevin Spacey, Kate Winslet(pomijajac Tytanika) Leo di Caprio - nie przywiązuję się do tego nie trawie tasiemcowych seriali typu M jak magda czy milosc - zdecydowane 100% ogladalam za to seks w wielkim miescie, gotowe na wszystko a teraz uwaga, faceci - 80% (nie oglądam: uwaga faceci - może dlatego, że jeszcze nie widziałam :) ) Ogladam tvn24 i tvn style- no tak procentowo najwiecej, czasem Planete - 95 procent (Planete rzadko) Lubie latac samolotem, podrozowac, poznawac mniej cywilizowane kraje, uczyc sie jezykow - 100% Interesuje mnie ekologia, zdrowie, psychologia, dietetyka, stylizacja - 100% Lubie widziec sens tego co robie i miec cel - 100% Uwielbiam plywac i lazic po plazy - 95% :D Srednio to nie chcę mi się liczyć, ale plasuję się chyba dość wysoko :D

Gość viki_333
zen 79 - sadzac po gotowych jestes kobieta :) jakby co zostawiam gg 5816324

Gość zen1979
Wlasnie ksiażki i bajki dla dzieci uwazam sa jak najbardzie wskazane w kazdym wieku. Buduja wyobraznie i ucza nowych rzeczy ;) Czy ktos oglada Cartoon Network? Ileż można dowiedzieć sie ciekawostek z bajek :) Uwielbiam. O skokach na spadochronie marze od lat, ale jakos sie za to jeszcze nie zabralam. Gdzie skaczesz? W sensie w jakim miescie i ile to kosztuje???

Gość viki_333
kurde zwyczajna- jestes nadzwyczajna :) i nie o liczenie chodzi.. Gary oldman, N cage- jak moglam zapomniec kill bill- jak najbardziej to co tworzymy klub ,,zwyczajnych inaczej''? - ,,za polityke prosze nie bierz sie'' - no skoro wolisz tych co sa- lepper i giertych np- to ja ci serdecznie dziekuje i gratuluje- zyjesz w kraju jakiego chcesz widocznie. Takim jak ja odradzasz- jeszcze nie daj bog pozwola na zboczone filmy i promocje antykoncepcji a nawet wprowadza nauke o wszystkich religiach zamiast JEDYNEJ SLUSZNEJ

Gość niedaleko Malborga
O yeah , Cartoon Network!!! Johny Bravo wymiata.

Gość viki_333
jestem z Gdanska- tam mozna sie zapisac do aeroklubu i przejsc szkolenie. jednak moj skok byl z instruktorem- akurat nie mialam czasu na szkolenie- no i na 1 raz jakos pewniej i fajnie bo dlugo sie leci. jak dostane plytke z filmem to moge pokazac :)

Gość niedaleko Malborga
Mimo wszystko wolę Leppera i Giertychów niż Millera, Biedronia i Oleksego.

Gość zen1979
Hmmm ja teraz stacjonuje w Warszawie i specjalnie się spadochroniarstwem tutaj nie interesowałam, zresztą nie lubie Warszawy :/ MOze jak kiedys wrócę spowrotem do Szczecina to spróbuję :) Raczej na bank. Kill Bill - extra - a słuchałyście ścieżki muzycznej?? Switne!!! Ed Harris i Sean Conerry jeszcze wymiatają :) Kanał Discovery- dla mnie bomba!!! Plywanie mam chyba we krwi (moj strszy byl ratownikiem) :) A ci którym podoba się obecna sytuacja w kraju, pewnie zagłosowali na PIS i zpierniczyli z kraju. Szczyt bezczelności ;)

Gość my warszawiacy jesteśmy tacy
kto nie lubi Warszawy to niech z niej spie...la do siebie na wieś (np do Szczecina) Kill Bill - eee.... co to ? Ed Harris - to samo Sean Connery - facetami się nie podniecam Kanał Discovery - dla mnie kanał Kanał Disco-Polo - no, nareszcie coś dla mnie Jedzenie mam we krwi, moja starsza jest kucharką w barze robotniczym. Wszystkie partie polityczne są do chrzanu, wszystkie z wyjątkiem mojej

Gość niewolnica Iżarła
"Polska jest kobietą" - To pewnie dlatego tak się daje dymać wszystkim wokoło :O .

Gość zen1979
Własnie dlatego przestałam lubić Warszawę, przez takich ludzi jak TY!!!!! Miasto owszem, bardzo mi się podoba, tym bardziej że jest duże i ruchliwe i głośne :) Ale dlaczego ludzie tacy niemili i nietoleracyjni??? I tacy zajęci gonitwą za pieniądzem. Może Szczecin to wieś, ale za to jaka piękna i jacy ludzie spokojni :) Spokojnie niedługo sobie stąd wyjadę, nie ma potrzeby się unosić :) A co do topicu...co kto lubi ;) W politykę wolę się już nie angażować, bo szlag mnie trafia!

chętnie wstąpię do klubu zwyczajnych inaczej :D Jestem z Poznania, aeroklub mamy, ale na skok to się jeszcze nie odważyłam, jedynie na przelot motoszybowcem

Gość viki_333
kurka- Szczecin, z morzem i plazami- super w wawie co by tu nie mowic latem sie kisza w tej duchocie, zadnej swiezej morskiej bryzy...

taaak, ja tez szklo ogladam a moj facet puka sie wtedy w glowe- on jest apolityczny calkowicie- chociaz... glosowac chodzi no to otwieramy KLUB ZWYCZAJNYCH INACZEJ WSTEP- dla tych co przekrocza prog 50% zgodnosci ;) witaj zwyczajna, a ty zen- wstepujesz?