Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzia821

czym różni się prostownica za 40zł od tej za 200zł

Polecane posty

Gość zuzia821

wiele dziewczyn poleca te lepsze prostownice i w pewnym względzie mają racje ale kto mi powie na czym tak naprawde polega różnica?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ludzie ktorzy polecaja markowe produkty rzadko maja pojecie co znaczy jakosc danego produktu...:O

Gość plytka paznokcia
jesli chodzi o prostownice to JA ZDECYDOWANIE POLECAM TE DROGIE...myslalam ze to nie ma roznicy i prostowalam sobie wlosy prostownica za 50zl, kiedy siostra dostala droga w prezencie,zaczelam jej uzywac...rewelacja...przy tamtej wyrywaly mi sie wlosy,jak przejezdzalam przez pasmo to ciagnelo mnie i sie lamaly,a ta droga...przejezdzam gladziutko,zaden wlosek sie nie lamie i nie wyrywa...po drugie nagrzewa sie w 30sekund i nie pali wlosow....niszczy je o wiele wiele mniej.

Gość M tv
Najlepsze są prostownice teflonowe polecam firmę Remington, ja próbowałam już różne ale ta jest rewelacyjna! Ja mam puszyste i kręcone włosy, jak urzywałam prostownicy ceramicznej to włosy były proste ale puszyste! a po remingtonie mam gładkie i błyszczące , jak panie na reklamach!

Gość ja mam prostownice za
40zł-Eldom-ceramiczną...jest bossska!!! Mam gęste, długie i bardzo kręcone włosy-ona daję radę w mig-jest świetna!

Gość alaolala
ja też miałam kiedyś prostownice tanią holdena bleeeee ciary mnie jeszcze przechodzą jak o niej myślę nie dość ze grzałą sie ok godziny to strasznie niszczyła włosy robiły sie sianowate i nigdy dobrze nie były wyprostowane:( teraz mam włoską prostownice ga.ma suuuuuuuuuuuuuuuuper naprawdę polecam różnica jest zdumiewająca nie opłaca sie kupować tych taniutkich bo są beznadziejne

Gość magulka
sama wiem z doświadczenia ze te tanie prostownice strasznie niszczą włosy, a te lepsze tzn z płytką ceramiczną prostują włosy 100razy lepiej, szybciej i ich tak nie niszczą. Lepiej zainwestowac w cos lepszego- serio:) pozdrawiam:)

Gość dziczek
jestem za drozszymi prostownicami bo one są naprawde dobre, a te tanie wcale nie prostują tak jak prostowac mają i strasznie wysuszają włosy, jednym słowem są beznadziejneeeee.

Gość Martunia175
Też kiedyś miałam jedną z tych tanich i nie polecam,bo łamała włosy i je bardzo niszczyła :/ Teraz mam ceramiczna(70zł-więc nie taki majątak) no i prostuje o wiele lepiej :) nie jakoś rewelacyjnie,ale ogółem jestam zadowolona ;) pozdraviam :P