Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

śliczne panie

Polecane posty

Gość bez sensu ta wasza dyskusja
ta cala muuuuuu i druga madra eeeee to dwa paszczaki, ktorym zal tylek sciska, ze sa brzydkie jak kupa wiec tu na forum geby rozdziawiaja, krytykuja i sie nasmiewaja. Zal mi takich brzydactw, no ale co zrobie...na operacje plastyczna im nie dam przeciez..;)

i bardzo lubie patrzec na ladne dziewczyny, ogladam sie za nimi czesciej niz moj chlopak:P

bez sensu ta wasza dyskusja ==> nikt Cie chyba przed monitorem nie posadzil sila i nie kazal czytac tego topiku?

Gość Wbrew pozorom
Tez mialam taka kolezanke, chodzila i pytala sie co sadzimy o jej nosie :) Potrafila podejsc do obcego na rynku i zapytac co sadzi, czy uwaza ze powinna sobie zrobic operacje plastyczna :D Ale ona byla zakrecona

Gość Wbrew pozorom
Nie obrazajmy się na siebie, mozna i o tym podyskutowac :) Ja rowniez ogladam sie za ladnymi dziewczynami, to moje male "zboczenie" (jednak bez podtekstow sexualnych) Czesciej niz na panow, serio ;)

Gość bez sensu ta wasza dyskusja
Haris...widze po "madrych" wypowiedziach Szoki...nie wtracaj sie, o tobie narazie nic nie mowie

bez sensu ta wasza dyskusja>>> to spadaj z topicu:D tak tak jestesmy paskudne i zakomplesione i w ogole pojebane ale coz tak wyszlo nikt nas nie chce i teraz sie WYZYWAMY:d buahahaha jakie krytyki ? jaka zazdrosc? pewnie ty sie dowartosciowujesz komplementami wymyslonymi przez siebie i dlatego nan nas najezdzasz...

Gość Wbrew pozorom
Nie obrazajmy siebie a nie na siebie ;)

nie słyszałaś nigdy komentarzy? ja choćby wczoraj usłyszałam od mojego uczelnianego kolegi że mam piękne uda, albo, że mam piekne piersi ( byliśmy na obozie nad jeziorem) i takie komentarze mówi przy wszystkich.

Gość muffina
Takie tam "wszyscy mi mówią , jak bosko wyglądam" to jest bujda. Może sie zdarzyło raz, może dwa, a cała reszta to gwizdy meneli sprzed sklepu. I nie twierdzę , że te osoby nie są ładne - bo tego nie wiem. Pewnie są. Ale nie wierzę , że gdzie sie. nie obrócą , tam ludzie je obrzucaja komplementami. Mnie się raz zdarzyło, że jakis gość powiedział mi na ulicy "ale ładna z pani dzieczyna, ładna..... bardzo ładna" i do dziś to pamietam :P Był trzexwy :P No i dobrych parę razy "komplementy" od podpitych jegomosciów , typu "fajne masz reflektory" albo "czego taka ładna dziewczyna idzie bez chłopaka". Ale to tez jest miłe :P

poki co to oprocz bezsensu ta dyskusja nikt nikogo nie obrazal...:D ja nawet nie zamierzalam i nie zamierzam

wypowiadam sie na tym topiku rowniez jakbys nie zauwazyl/la i chyba tak jak wszystkie dziewczyny nie mam ochoty zeby na kazdym topiku znalazla sie jedna durna osoba ktora psuje wszystko swoimi kretynskimi tekstami (bo jak zwykle te ktore maja cos do pieknych dziewczyn sa pasztetami i zazdrosnicami)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bez sensu ta wasza dyskusja - o tak zal mi dupe sciska, ale dlatego ze sa tacy idioci jak ty

bravia>>>> takie komentarze podejrzewam slyszy kazda z nas nawet pani od bezndziejnej dyskusji:) ale chodzi o przechwalanie si czesto przesadzone...

Gość wiecie co a ja
No dobra, widocznie niektore z was znaja takie extremalne przypadki, tak jak tu ktoras napisala o tej zakreconej co sie ludzi o nos pyta:) No ale same przyznacie, ze to naprawde EXTREMALNE przypadki! Ja mam naprawde wrazenie, ze jesli ktoras napisze RAZ, ze facet jakis tam powiedzial jej, ze jest ladna czy sasiad czy ktos tam z nia niespokrewniony i o tym napisze na forum to zaraz wszytskie na nia napdaja, ze narcyz, ze zapatrzona w siebie ...

szoki - chyba bez sensu komentowac wypowiedzi "bez sensu..."

i zadna z nas nie najechala na piekne dziewczyny....bo nie o to chodzi...

wiecie co a ja - jak ktoras jest komplementowana, to ok, jak widac zasluguje na te komplementy :) ja tam nie mam nic przeciwko ladnym/slicznym/pieknym ludziom, jesli nie sa z tego powodu zadufani

Gość Wbrew pozorom
Komplement komplementowi nie rowny, ja pamietam te najlepsze, wlasnie od obcych, bo jak wiemy dla tych co nas kochaja, lubia ... jestesmy boskie z kazdym mankamentem ;)

moze lepsze byloby pytanie po co niektore to robia???

wbrew pozorom - fajnie to ujelas :) choc tu sie nie zgodze, nawet patrzac na forum - czasem ci "najblizsi" potrafia przypieprzyc komentarzem :D:D:D:D

wbrew pozorom>>>masz racje:) ja pamietam komplementy na temat czegos co uwazalam za swoj straszny kompleks:) to jest mile...:)

haris - masz racje, jak widac niektorzy maja nieadekwatny przerost ego :) i nie z powodu urody :D:D:D:D

Gość Wbrew pozorom
No niestety nie widzi sie urody po pisaniu, dzieki temu nie ma czego zazdroscic :) Wiele pieknych dziewczyn to skromne osoby, czesto zakompleksione, znam takie osobiscie A te najbardziej zadufane wcale nie sa tak piekne, za jakie sie uwazaja, wystawiaja nogi, mini 10 cm i szczyca sie tym, ze uwage zwracaja a jak maja tego nie robic ? :)

nie no co wy sam topic swiadczy o tym ze jestesmy pasztety bo sie wypowiadamy aja to juz najwiekszy bo zalozylam temat:P hiehie;)

wbrew - swieta racja :)