Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorooota

CHYBA BĘDĘ MIAŁA BLIŹNIAKI

Polecane posty

ehhh boje się boję.... Otóż bardziej udałam sie do ojca a mojego ojca mamam miala blizniakow, pozniej moja mama miala z moim ojcem blizniakow- chlopca i dziewczyne (u mojej babci tez chl i dziew) i moja siostra ktora udała sie bardziej do mojej mamy [u matki nie bylo blizniat] urodzila pierwsze dziecko i to jest sam chlopczyk. a ja i moj brat nie mam jeszcze dzickoa a jestesmy wdani w ojca. Boje sie ze to na mnie wypadnie... JA NIE CHCĘ!!!!! Dodam ze te ciąze blizniacze nigdy nie byly w którejs tam ciazy tylko ZAWSZE w Pierwszej!!!! Toż ja se rady nie dam!!! pozatym nie chce nie chce nie chce!!!!! buuuuuu:(:(:(:(

Gość coooooo
a ja bardzo chciałam miec blizniaki i miałam nadzieje ze sie uda a tu .......lipa 3 x 1

i pewnie chciałabyś mieć śliczną uroczą dziewczynkę? Wg mnie nie powinnaś starać się o dziecko i wybić to sobie z głowy. Przeciez to bedzie straszna tragedia jak urodzą się zdrowe bliźniaki albo piękne zdrowe dziecko, i to nie takiej płci jakiej sobie życzysz...

ja mam bliźniaki a w mojej najbliższej rodzinie nie było:) co to znaczy,że udałaś się do ojca? czy jesteś fizycznie do niego podobna? to wcale nie musi świadczyć o tym,że bedziesz miała bliźniaki :D

Gość a ja chcę
a ja chcę!!!!!!!!!!!

Gość Aneeeek
a co to wogole znaczy "udalam sie do ojca" albo "udala sie do mamy" ? :):):)