Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatka76

skorpiony wpisujcie się

Polecane posty

ciekawa jestem jakie macie cechy charakteru i czy na prawde to "najgorszy " znak ? sama jestem skorpionką

hmm? jakie cechy? ja myślę, że cechy charakteru wcale nie zależą od znaku zodiaku ;) ja jestem osobą spokojną, nieco nieśmiałą, ale jak jestem w towarzystwie dobrych znajomych, to się rozkręcam ;) chyba trochę za mało spontaniczna jestem, lubię wszytsko mieć zaplanowane, improwizacja to nie jest moja dobra strona, chociaż czasem się zdarza ;) lubię pomagać innym, nie oczekując w zamian nic. zycie mnie nauczylo, ze dopoki jestem potrzebna innym, jest wszystko ok, a jesli nie jestem juz potrzebna, te osoby znikaja z mojego zycia. ale i tak nie umiem byc egoistką :O

powiedzcie mi czy tez macie tak jak ja ktos was kiedys skrzywdzil i pamietacie to ale potraficie z ta osoba rozmawiac ale juz nie ufac ? ja jestem bardzo pamietliwa i nie umiem inaczej ale moja mama mowi ze za duzo ludziom wybaczam

Gość trgyyy7io9t
jeszcze wierzycie w te znaki, ciemnogrodzianie?

ogolnie nie wierze w horoskopy ale znam kilka skorpionow i mimo ze sa to rozne osoby maja wspolne cechy a tego nie potrafie wytlumaczyc

Gość Evlenka
tak, uwazane sa za najgorszy znak,kochaja i nienawidza tak samo mocno jak jaaaaaaa ;p

tez jestem skorpionica, pamietliewa, za duzo innym pomagam a pozniej i tak w dupie maja, kiedys bardziiej niesmiala, cholernie nerwowa, i tez za duzo wybaczam :(

Gość także skorpio
życzliwe chętne do bezinteresownej pomocy pedentyczne poukładane życiowo AMBITNE ciężko obdarzające zaufaniem wierne w przyjaźni zranione....wchodzą na wojenną ścieżkę