Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaNicNieWarta

co byście woleli ? samobójcza smierc kogos bliskiego czy jego

Polecane posty

ciągle depresyjny nastrój i "użeranie " się z nim pisac szczerze piszcie cokolwiek prosze was

Gość ikochałimiau
a nie lepiej oddać go na leczenie? :o

przewaznie takie leczenia nic nie dają :o

Gość oczywiście że użeranie
acha i wiem co mówie, to nie jest czcza i czysto hipotetyczna gadanina :(

Gość cbxgbnh
Ja choruje na depresje, mam lęki, nie wychodzę z domu od 2003 roku, tylko do lekarza, na terapie i nic poza tym, lepiej sie zabic niz tak wegetowac, mysle ze domownicy tez za ta opcja by obstawali Ja czasami mam zrywy, poprawia mi sie i wtedy zyje normalnie, jak no rok temu, pracowalam 7 ms i czulam sie dobrze i znownu bum, zamknelam sie ...

no własnie też mi się tak wydaje :O nie wiem 😭 alez drugiej strony pozostaje nadzieja ze a nuż się coś zmieni :o

Gość cbxgbnh
tak, nadzieja i dlatego dalej zyje, bo mialam kilka tych zrywow, szkoda ze zawsze konczy sie to rozczarowaniem, czlowiek sie cieszy ze wyszedl z bagna, ze sie odbil od dna a zaraz znowu upada na nie, to niesprawiedliwe, nie wiem jak dlugo jeszcze wytrzymam ...

Gość unijny liberal
absolutnie wolalbym by skonczyl z soba. pozytku z niego nie ma zadnego podatkow nie placi , zadowolenie komsumpcyjne zadne , obciaza skarb panstwa swoim leczeniem i wobec tego ze emeryci nie chca poprzec panstwa czynem... by nas bylo mniej a wiec luzniej na drodze do sukcesow i karier. tacy obywatele nie sa trendy. no chyba ze to Gej.

unijny liberal--> mówisz o swoim bliskim ? mama tata brat siostra zona dziecko ? :o

Gość Tak sobie szczerze mniemam
Do tego wyżej- podczłowieka albo robota : czyli gdyby to było twoje dziecko, które kochasz, czy matka, siostra, brat, chciałbyś żeby popełnił samobójstwo ? Jesteś jakimś ostatnim baranem, a życie to nie tylko kasa, to żadna wartość padalcu i tacy jak Ty powinni się zabić, wtedy nie byłoby depresji i Ci wrażliwi ludzie mogliby zacząć żyć

Gość dgnng
jego depresję z dodaniem psychoterapii dla mnie, żebym umiała być niezależna od czyichś chorych nastrojów

Gość Tak sobie szczerze mniemam
Żyć od nowa, bo nie wegetują bez powodu, zarazo, roznoszących znisczulicę do gazu, tak uważam i Mi nie żal

liberał- żal mi ciebie beznadziejna, dlaczego uwazasz że jestes beznadziejna i nic nie warta? przeciez jestes taka sama osoba jak ja.czy każdy inny, jedyna róznica to kwestia spojrzenia na samą siebie, moze jestes za bardzo krytyczna wobec siebie? każdy z nas ma wady, sama często myslę o sobie że jestem beznadziejna, chyba kazdy w zyciu ma takie momenty- ale trzeba to jakos przezwycięzyc,udowodnic sobie że jestes cos warta