Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stara małpa

Damska Torebka - czyta ktoś?

Polecane posty

Czy któraś z Was czyta te recenzje na www.torebka.kafeteria.pl ?? Same piszecie recenzje? Co w ogóle sądzicie na temat tej stronki? Wolicie Torebkę, czy KWC?

Gość gjgojgj
zdecydowanie wolę KWC. Cześciej są recenzje merytoryczne z podaniem składu a nei w euforii bez istotnych informacji. Ale czytam obydwa

Na KWC podoba mi się to, że tam zamiast komentarzy są recenzje innych użytkowniczek. Nie ma pytań typu \"a gdzie to można kupić?\" i nie ma bezsensownych awantur pod recenzją, wszystkie zapytania kierowane są na PW. Ale Damska Torebka jest bardziej estetyczna i to mnie zdecydowanie do niej przyciąga :)

Gość hasła typu....
"gdzie to można kupić?" są dobijające! Na jak gdzie? W sklepie! A w którym - poszukaj se, od tego masz net!

Gość a co wtym złego że ktoś
pyta w jakim sklepie można kupić trudno dostępny kosmetyk? :O Wy zapewne wolicie obejść całe miasto w poszukiwaniu, może inni nie mają tyle czasu... Od tego jest net - żeby pytać:P

Gość hasła typu....
Rozmawiałam z adminkami. Hasła typu "gdzie można kupić" odnoszące się do marek massmarketowych (nivea, dove, kolastyny, daxy itp) będą usuwane, bo zaśmiecają TD, gdzie wyraża się opinie, a nie bombarduje pytaniami. Od tego jest net żeby pytać? Owszem, ale osoba myśląca uderzy do producenta z takim pytaniem - dostanie konkretny adres sklepu. Ale ok, Giertych zwolnił młodzież od myślenia...

Gość a jeśli dana firma nie ma stro
ny internetowej? :P To się często zdaża zwłaszcza jeśli chodzi o polskie, mało znane kosmetyki, które bardzo trudno znaleźć w sklepie. Wiem! Wtedy napiszę do Ciebie :D Jako jedyna w tym kraju myślisz więc na pewno znajdziesz to w necie :D

Gość hasła typu....
To do dystrybutora. Ludzie - myśleć. Poza tym nie mówimy o takich kosmetykach (powinnam chyba wyjaśnić znaczenie wyrazu "massmarketowe"). Poza tym - to nie mój pomysł, przekazuje tylko info od redakcji. Tak jest, będzie - i już. Nie ma co nad tym dyskutować.

Gość Ja piszę ogólnie o kosmetykach
a ludzie pytają i będą pytać czy to się podoba redakcji czy nie - tak jest, będzie i już :P

Wiadomo, że jeśli chodzi o kosmetyk trudno dostępny to pytanie jest wskazane. Ale czasami wystarczy wpisać nazwę w google i odpowiedź otrzymamy szybciej, niż od redakcji, czy od autorki recenzji. Poza tym sorry, ale już tyle razy widziałam pod recenzjami Nivei, Dove, L\'oreal, czy innych znanych marek to namolne pytanie, że aż ręce opadają. W świecie, w którym powszechnie mamy Rossmanny, Natury, markety, drogerie wszelkiej maści to pytanie jest po prostu nie na miejscu.

Ja czytam Damską Torebkę. :) Na KWC też czasem wpadam, ale bardziej wolę DT. :)

Kiedyś pisałam recenzje, teraz z braku czasu już tego nie robię. Przed zakupem jakiegoś kosmetyku czytam opinie na jego temat w Damskiej torebce albo na wizażu. Wolę Damską torebkę, ponieważ tam można bezpośrednio dostać odpowiedź. Oczywiście nie chodzi mi o takie głupstwa jak: \"gdzie kupię ten krem\", ale odpowiedzi na szereg nurtujących mnie pytań.

Gość wszystkie wątki
Gość szynszylka25
A ja piszę recenzje na sanusmarket.pl Jest tam Klub Recenzentów, gdzie za publikowane recenzje lub teksty o zdrowiu i urodzie dostaje się co miesiąc kosmetyki. Zawsze coś gratis wpadnie do kosmetyczki:)

Gość ja-ja-ja......
teraz już nie dają darmowych kosmetyków do testowania.

Gość zukko
www.Zukko.pl to sklep internetowy z najmodniejszymi fasonami torebek miejskich. Wejdź i sprawdź nasze modele. Tylko renomowane marki takie jak: David Jones, Paul Rossi. Najlepsza jakość wykonania. Sprawdź to.

Gość malwina_j
Jeśli chcesz torebkę tanią ale modną to polecam Miss Wish. Mają oni torebki śliczne, naprawdę bardzo śliczne. Są robione na styl projektów Celine, Prady czy Michael Kors. Ich strona, na której można pooglądać te cudeńka to - www.misswish.pl

Gość gość
Ja przepiękną torebkę damską kupiłam na stronce allinside.pl. Modny krój, za niską cenę. Jest to torebka typu miejska. Uwielbiam ją, pasuje mi do wszystkiego i świetnie wygląda

Gość bogusiaz
Ja teraz też jestem w poszukiwaniu torebki i nic fajnego nie ma w sklepach! Potrzebna mi mała torebka, przewieszana przez ramię.