Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oeo

Od jakich zarobków w zwyż Polak staje się Żydem? Tak od 30 tys mieś czy mniej?

Polecane posty

Wiadomo przecież powszechnie, że jak jakiś Polak zaczyna dużo zarabiać to przestaje być Polakiem a staje się Żydem.

Gość ojojojojo
moj facet ma 40 tys na miesiac i jest pieprzonym sknera to nie jest zadna prowokacja mam juz go dosc....

Gość jak zarobi tyle
to siada w kącie i odgryza sobie napletek :O

Gość ojojojojo
ciagle pracuje... nie ma go w domu... chcialabym odejsc..ale nie mam dokad..

Gość ojojojojo
tak :S

Np mój wujek urodził się Polakiem, chodząc do szkoły był Polakiem, studiując był Polakiem, pracując w pierszej pracy był Polakiem. Ale kiedy zaczął zarabiac około 30 tys mięsięcznie, jeździć drogim samochodem i mieszkac w dużym ładnym doumu stał się Żydem. JEst to pewne, bo wielu ludzi tak mówi a przecież jak wielu ludzi tak mówi to to musi być prawda. W ogóle to ejst ciekawe zjawisko takich przemian. Dziwię się czemu naukowcy np socjologowie lub antopologowie się tym jeszcze nie zajęli. Ciekawe też czy mój wujek pozostałby Żydem nawet gdyby stracił cały majątek czy jak ktoś raz przemieni się w Żyda to już nim pozostaje.

Gość Nie rozumiem tego.
Mój to samo, 40 tyś na rękę a chytry, gorzej niż sknerus i to mój brat a nie chłopak, brrr Nic nie chce pomóc, zamiast rodzicom mieszkanie wyremontować, szkoda pisać nawet Niech się udławi tymi pieniędzmi, imbecyl

Gość gadzina te
coś mi się widzi, że chyba nie zrozumiałyście ironii autorki topiku...;)

hmmm...teraz juz rozumien skąd ten antysemityzm się bierze.....z zawiści

Gość jak to nie zrozumialam
Chyba zrozumialam, chodzi o to ze jak czlowiek sie wzbogaci to od razu uwazany jest za Żyda- sknere, i w ogole za najgorszego, z zawisci, z zazdrosci, przyczepia mu sie glupie metki

Gość jak to nie zrozumialam
etykiety ;) Nie mozna w tym kraju nic miec, bo jak masz to nagle musisz dac, a jak nie dasz to beda na ciebie besztac Jak nie o to chodzi to mi wytlumaczcie, z tym Zydem

Gość gadzina te
ja mysle ze wlasnie o to chodzi

Gość watcher
problem polega na tym,ze w Polsce raczej nie ma warunkow do tego,zeby mozna bylo uczciwie sie dorobic.Teraz dopiero obecny rzad chce to zmienic.Jak dotychczas yo tych wszystkich nowobogackich mozna smialo powsadzac za kratki.Mysle,ze nikt nie mialby nic przeciw bogatym w Polsce,gdyby kazdy mial rowne szanse,a o takiej mozliwosci nie decydowalyby uklady i trzymanie ryja przy korycie...