Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLKA.17

cellulit inaczej mówiąc skórka pomarańczowa-pomocy

Polecane posty

Gość OLKA.17

Jestem szczupła dziewczyną mam nawet drobną niedowagę, dlaczego w górnych częściach nóg pojawia mi się cellulit? narazie tylko widać kiedy ucisnę na nogę ale to jest coraz bardziej widoczne. Jak pozbyć sie tego to jest okropne...czekam na rady.

Z tego co się orientuję najlepiej jest połączyć działania od wewnątrz i na zewnątrz. Na tym polega kompleksowy program stop - cellulit. Polega on na wprowadzeniu odpowiedniej diety i do tego serii zabiegów falami akustycznymi. jeżeli będziesz się stosować do założeń - powinno zadziałać.

Gość arminka78
A nie wiem czy słyszałyście o metodzie tzw. CelluLaser, to zabieg,który jako pierwszy w Polsce skutecznie zwalcza Cellulit. Ponadto, właściwości lasera pozwalają na usuwanie miejscowej otyłości (również typu męskiego) oraz poprawy tonizacji mięśni i tkanek.Mozna go wykonac w gabinecie Afrodyta i w sumie moze być przelomowy w zmaganiu sie z pomarańczowa skorka.

Na cellulit i ujędrnianie trzeba skoncentrować różne działania: - tabletki (biorę na cellulit, na zbijanie wody i na naczynka) - masaże (ręczne albo na maszynie) - kremy (najlepiej to co zimno wywołują) - i RUCH! Wtedy naprawdę są efekty ale jest walka bez końca Fajne informacje znalazłam tutaj: http://www.ogniwo.net/forum/topic/id/2483/str ipped_title/cellulit-moja-karma

Oj z tym cellulitem to nie ma reguły i wcale nie jest powiedziane, że może on dotknąć tylko osoby z nadwagą... Nie wiem też czy istnieje jakaś skuteczna metoda na walkę z cellulitem ale nie wydaje mi się... Ważne jednak, żeby coś z tym robić bo przynajmniej ćwicząc etc. będziemy zdrowsze :) A o stop-cellulit słyszałyście albo próbowałyście?