Monika017 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 Bialy sluz nieciagnacy Sie co oznaczA?okres?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Czerwiec 13, 2007 nie okres tylko owulację... śluz jest lepki czyli znak ze jajeczko jesli bedzie zapłodnione utrzyma sie tam gdzie powino a nie wypłynie z krwia przy okresie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie to na pewno KATAR Napisano Czerwiec 13, 2007 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość według mnie to Napisano Czerwiec 13, 2007 gdzybica - drożdżaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość według mnie to Napisano Czerwiec 13, 2007 a czerwona krew to oznacza OKRES (TAK NA PRZYSZŁOŚĆ :o ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 Poprostu okres mialam 18kwietnia potem 29maja i teraz nie wiem co sie dzieje i kiedy moge sie okresu spodziewac dlatego pytam bo nie wiem:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 13, 2007 Przeźroczysty, ciągnący się śluz = dni płodne. Zakłada się, że w ostatnim dniu występowania takiego śluzu występuje owulacja ALE zakłada się również, że może ona wystąpić na 3 dni przed i po ostatnim dniu.Biały i lepki oznacza dni mniejszej płodności (nie ma śluzu niepłodnego!).jeśli nie swędzi i nie piecze to należy założyć, że to śluz naturalny wystepujący po owulacji i u niektórych dziewczyn - na sporo dni przed owulacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternal 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 u mnie tuż przed okresem śluz też jest przezroczysty i ciągnący jak w dni płodne ale jest go bardzo mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez_majtkuuuff Napisano Czerwiec 13, 2007 Monika, ile Ty masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak Napisano Czerwiec 13, 2007 sie ejst w ciazy to ejst jakis sluz??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 Czy to wazne ile mam lat teraz nie o to chodzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 A kiedy wiadomo ze sa dni nieplodne jak jest sucho? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 13, 2007 Monika:http://www.npr.prolife.pl/metoda_podwojnego_wskaznika.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 i Tak zabardzo nie moge stwierdzic co to oznacza:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 13, 2007 Kliknij dziewczyno w te podkreślone słowa to Ci wyświetli szczegółowy opis :-) Nie wszystkim chce się pisać szczegół po szczególe jeśli nie chce Ci się dokładnie przejrzeć strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 ngLka Ginekolog jestes czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 13, 2007 A co do ma do bycia ginekologiem? Nie, nie jestem ginekologiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez_majtkuuuff Napisano Czerwiec 13, 2007 jeżeli masz więcej niż 12 lat, to normalnie porażka :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 15, 2007 ngLka w tych linkach co mi podalas zabardzo nie ma tego co bym chciala pozatym i tak tego nie rozumeuim:/ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Czerwiec 15, 2007 ngLka w tych linkach co mi podalas zabardzo nie ma tego co bym chciala pozatym i tak tego nie rozumeuim:/ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach