Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze tego

MÓJ BRZUCH TO PORAŻKA !!!

Polecane posty

Gość nienawidze tego

Nienawidze go !!! Zjem byle co i wydety jak u kobiety w ciazy, waze malo- 48 kg, w tylku mam 88 cm a w talii 68- 70, na brzuchu- najszersze miejsce 86- 88 cm, ja pierdole, jaki dramat !! Nogi, rece chude a brzuch jak u hipopotama, w porownaniu do reszty :/ Na czczo jest jeszcze w miare- talia 64- 65, brzuch 80- 82, ale po calym dniu, juz po sniadaniu jest wydety w chuj nie wiem co robic ,..

Gość nienawidze tego
wciagam to gowno bo inaczej ludzie faktycznie pomysla ze jestem w ciazy albo nosze pilke pod koszula

Gość nienawidze tego
na domiar zlego, mam sylwetke chlopieca, waskie biodra, brak wciecia, no nie moge ...

Gość okazało się ze
dziewczyno, ja mam 90 w biodrach , 65 w talii a ręce mam tak muskularne , że az głupio to wygląda....różne są problemy apropo, kto wie jak zrzucic tłuszcz z ramion?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zjesz obojetnie co czy byle co? bo jak byle co to sie nie dziwie :)

Gość poczekaj chwilke a zaraz ci na
pisze czemu tak jest

Gość a jakiś sport uprawiasz

Gość nienawidze tego
Moge podac menu z kilku dni ... chwila

to, że po zjedzeniu brzuch ci sie uwydatnia, to znaczy, że masz bardzo słabe mięśnie brzucha - u osoby z wytrenowanymi mięśniami brzucha, tak sie nie dzieje, bo mięśnie stanowią taka jakby klatkę i nie pozwalają brzuchowi sie rozpychać. a jak mięśnie są wiotkie - to nic brzucha nie powstyrzymuje i nadmuchuje sie jak balon. Poćwicz aerobiczną szóstke weidera (na kafe i w necie mnóstwo informacji) albo * minut ABS na brzuch. Po około miesiacu będziesz miała węższą talię, a wytrenowany brzuch nie ebdzie sie rozcviągał po posiłkach. Polecam także hula-hop - pieknie rzeźbi talie, mozna stracić kilka cm.

mam to samo, od kiedy pamietam,bylam chuda a brzuszek mialam wystajacy,jakby rosl niezaleznie od reszty ciala, tak jest do dzis mimo,ze cwicze brzuszki :( miesnie mam mocne, ale oponeczka nadal wystaje :(

Gość nienawidze tego
sluchajcie, nie raz cwiczylam i dietowalam i zawsze tak mi w dupe dawal, nie wyrabiam, musialabym sie zaglodzic zeby go nie bylo Podam przykladowe menu- pije 1-2 l wody niegazowanej pije duzo czerwonej herbaty nie solę, nie cukrzę, nie uzywam ostrych przypraw lubie jesc warzywa- surowe jak pomidory, cebula, ogorki, gotowane- kazde, jem ciemny chleb, ciemny ryz, lubie zjadac galaretke owocowa, jem biaklko- jajca, ryby, mieso chude lubie- nigdy nie robie w panierce, na smalcu itp, zawsze na parze lub oliwie, ryby z puszki sie zdarzaja pije gorzka kawe 1- 2 razy dziennie, jem suszone owoce staram sie jesc 1300- 1500 kcal dziennie dzis : kawa, czerwona, 1 l wody jablko srednie, ryz z warzywami na bulionie, 70 g suszonych banannow, kubek barszczu czerwonego winiary z proszku- swieto, bo raczej nie pije takich rzeczy, plasterek sera zoltego i strach zjesc kolacje, bo brzuchol mam ogromny :/ Wczoraj : koktajl z maslanki plus banan plus 2 lyzki pl owsianych jablko ryba w oleju 150 g 2 male kukurydziane bulki baton fitnes 45 min sportu na orbitreku ...

a masz inne dolegliwosci brzuszno-jelitowe?

Gość nienawidze tego
sluchajcie, na pewno brzuszki pomoga, ale nie raz mialam mocne miesnie brzucha, nawet na zdjeciuach widac wyraznie zaznaczone miesnie a brzuch jest, nie wiem juz co robic postaram sie codziennie cwiczyc brzuch, bo wiem ze to sprawi ze bedzie mniejszy ale co dalej, bo to na pewno nie wystarczy, wszystko mi idzie w to brzuszysko, nie mam nerwow

Gość wxtttz
poczekaj - widze, że sie znasz na rzeczy to moze i mi podpowiesz. Jestem po 50, rzuciłam palenie 4 lata temu no i z chudej nerwowówki przemieniłam się w spokojną babcią "przy tuszy". I właśnie najgorsze jest to, że przytycie w każdym miejscu jest u mnie na plus, jedynie na brzuchu te tłuste fałdy i wzdęcia czynią mnie nieproporcjonalną. Poradz cosik... 🌻

Gość nienawidze tego
wlasnie nie czuje nic nadzwyczajnego, glownie wzdecia, moze to byc wina nabialu, warzyw ? Kurcze nie wiem ...

Gość wxtttz
napisałam fałdy... pomyłka - TO SA WAŁY TŁUSZCZU :(

mi pomagal espumisan, faktycznie troche mnie ten brzusio wystawał, ale co zrobić zeby w ogóle zniknął, mam mocny na przykryty fałdką nawet nie wiem czy to jeszcze tłuszcz, czy to juz skóra:( buuu...

Gość nienawidze tego
aha, dodam ze nie jem sniadan, moze tutaj robie blad, ze jem 2 max 3 posilki i takie wieksze ? nie wiem co poradzic na brzuch, sama szukam wyjscia, na pewno ruch i zdrowsza dieta, przyznaje ze potrafie jesc ladnie przez 2 tygodnie a pozniej tydzien sie obzeram, moze to dlatego wiem ze robie bledy, ale musze znalezc przyczyne, ta konkretna pamietam ze juz jako dziecko, zawsze mialam brzuch- kuleczke, chuda wszedzie a brzuchol jak pilka, kurcze no ...

Gość nienawidze tego
nie wiem, na czczo jest ok, zwlaszcza po 3 dniach takiej diety 1300- 1500 kcal i sporcie, jak wciagne to plaski jak deska, ale wystarczy cos zjesc, napic sie i masakra, wygladam przekomicznie, gdybym byla inaczej zbudowana ...

hmm,moze to wada postawy, ja sie garbie i chciac niechcac jakos mi ten brzuch d prozdu ucieka i pewnie dlatego wystaje...

Gość nienawidze tego
ze sniadaniami tak mam od stycznia, a brzuch od zawsze, kurde ale to na pewno blad, wiem, dlatego sproobuje jesc 5 razy dziennie ale mniejsze posilki, moze tutaj robie blad ... bo przyznjae ze lubie sie zapchac, zjesc 2-3 razy ale porzadnie a wiecie moze co moze wzdymac tak mocno, procz warzyw straczkowych, kapusty ?

brzuszki są do niczego i nie sa zalecane - obciążaje nieprawidłowe partie mięsni i kręgosłup lepiej abs albo a6w

Gość nienawidze tego
moze ... kurcze jak dietuje i sportuje to ejst lepiej, tylko jak jem wiecej to tyje natychmiast w brzuchu, na potege, boczki, obona, fatalnie to wyglada na tle reszty ciala, zeby cycki byly mniejsze od brzucha ;)

Widzę, że niejedna ja:( Mam typową budowę jabłuszko- wielki brzuch, wielkie piersi, masywne ramiona i plecy. Za to ręce i nóżki chudziutkie- wyglądają jak doklejone:I( Od conajmniej 10 lat mam straszne kompleksy na tym tle:(

Gość nienawidze tego
sprobuje, cos musze zrobic, tylko juz nie wiem jak sie za to zabrac, szalu dostaje, nogi potrafia mi schudnac, ladnych miesni nabrac a brzuszysko za cholere, w ogole mam schizy ze to od watroby czy cos innego ...

nienawidze - jesli jesz duzo warzyw surowych, to sie wstrzymaj, tzn. obgotuj je troche zanim zjesz

naet myslalam,zeby zainwestowac w tunike, ale poki co nie moge sie doprosic kasy od starych i musze chodzic w takich szerszych koszulkach, ale wnich dopiero wygladam grubo, albo w takich bardzo obcislych i tylko do bioder, ze jak sie schyle lub usiade to wałki mi sie robia na brzuchu :( buuuuuu

Gość nienawidze tego
A Ja mam tak okropnie zepsuta figure przez ten brzuch ... pupa a nad nia druga dupa ... w postaci schabów i opony, 3 faldy, moze nie jak i 150 kg czlowieka ale sa wyrazne i brzydkie wszystko mi tutaj sie odklada

Gość nienawidze tego
kwadratowo- prostakatna dupa, mowie wam, przefatalnie to wyglada, jakby ktos dwie rozne czesci polaczyl, ktore w ogole do siebie nie pasuja, szkoda ciekawe czy mozna cos z tym zrobic surowe warzywa i owoce moge odstawic- jablka moje kochane ...