Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze tego

MÓJ BRZUCH TO PORAŻKA !!!

Polecane posty

u nie jabłka dopiero powoduja wzdecia i mam brzuszek jakbym była w ciązy :) masz moze zdjecie tego brzucha? moze nie jest az tak zle... :)

Ja np jem śniadania, zero gorącyh kubków, gazowanych napojów, mało a często i do kitu. Powiem szczerze że wolałabym miec wielką dupę i płaski brzuch za to. Wiecie ile ja się namęczę, żeby znależć coś na siebie? żeby nie podkreślało fałdek a jednocześnie żeby nie wygl ądać jak stara baba albo w ciąży? Masakra

Gość nienawidze tego
zdjecia narazie nie pokaze, bo naprawde mi wstyd a wciagacie ? Ja wciagam i nie widac tego, ale np w obcislej koszulce, jak mam te boczki, to masakra jak to wyglada, dupa a nad nia nadbudowa, dlatego staram sie nosic luzniejsze bluzki

Gość nienawidze tego
a jak brzucha bym nie wciagnela to masakra, jak ciaza, siedzac to faldki przeswitujace, dlatego wciagam, to meczace, choc niby to dobry nawyk ...

Gość nienawidze tego
Bzyk jestes jeszcze, mozesz podac maila ?

witam..Ja też mam ten sam problem co Wy dziewczynki...gdyby nie ten ogromny brzuch mialabym całkiem niezlą figurkę,bo nogi nie są jakieś strasznie grube a i tyłek tez w sumie okej..ale przez ten brzuch wygladam okropnie...już czasami to mam takiego doła,że masakra...nie noszę obcislych koszulek ,bo wiadomo dlaczego...przesrane delikatnie mowaic....A u mnie hula hop stoi pod ścianą..nie potrafię nim kręcić..:((

przeczytalam o tym zespole, jednak ja az tak to nie mam,mampo prostu wystajcy brzuch i mam wrazenie ze to wada postawy mi sie narobiła bigosu, zauważyłam ze jak sobie dam na luz i się zgarbię to automatycznie tyłek mi ucieka do tyłu i robie tzw. kuper kaczy :( ponoć to nieprawidłowa postawa i miesnie brzucha sie rozciągają i dlatego tak wystaje wanciołek :(

Gość brzozaaaaaaaa
do nienawidze tego w twoim przypadku to ewidentnie sa wyjątkowo słabe mięśnie.Dieta nic nie da.trzeba zacząć ćwiczyć.Moze robilas to nieodpowiednio.Nie moga byc zwykle ćwiczenia tylko konkretne ćwiczenia na dolne mięśnie brzucha.Podobno szóstka weidera( czy jakoś tak ) jest dobra.Najlepiej zapisać się na siłownie gdzie jest jakiś instruktor i on cię pokieruje. Ja niestety mam to samo.Po ciąży brzuch mi się nie zmniejszyl.Jak go nie wciągne to wywala sie tak że wyglądam jakbym byla nadal w ciąży. No ale biore sie za ćwiczenia i zobaczymy.Mam nadzieje że to cos pomoze.

Gość brzozaaaaaaa
wyczytałam niedawno że osoby z długimi nogami i krótkim tłowiem maja predyspozycje do odkładania się tłuszczu właśnie na brzuszku.

Gość ja też mam dość swego brzucha
wszędzie hudne tylko nie w tym miejscu, nie mogę robić brzuszków, kręcę hula hopem i piję dużo wody, trzymam diete i nic, łączę sie z wami w bólu.. :-(

to są ewidentnie problemy z trawieniem, kto tu chrzani głupoty o mięśniach brzucha! Idz do lekarza, sprawdz tolerancję na roznego rodzaju pokarmy (wzdęcia, puchnięcie, zatrzymywanie wody w okolicach brzucha to moze byc,nie wiem, lekarze sa od tego). moze watroba siada? I JEDZ SNIADANIE! Organizm ktory dostaje pozno jesc, magazynuje wszystko w postaci tluszczu.

bo napisałaś, że po posiłku zaczyna być \"wydęty\". ja bym normalnie poszla do lekarza, tylko znajdz dobrego, bo wiekszosc tych normalnych w przychodniach to jełopy, co Cie oleją. Wiem po sobie, probuje namowic mojego, zeby mnie wyslal na badania, co jest ze mna ie tak, ze waze 41 kg przy 166, koles pierdalnal, ze taka moja uroda:/