Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viki_333

ZWYCZAJNI ,,inaczej- zakladamy klub

Polecane posty

Gość viki_333

jesli jestes w spolecznej mniejszosci (opieram sie na wyniku wyborow) czyli - nie popierasz obecnego rzadu - nie ogladasz tasiemcowych sreiali jak ,,miliony polakow" - nie jestes 100% katolikiem (chociaz tu mozemy zrobic wyjatek jesli z mysleniem ok-znam taki 1 przypadek) - ogladasz szklo kontaktowe - wolisz U2 od Dody - dobre filmy, ksiazki i inne zaiteresowania nie sa ci obce - masz poczucie humoru - lubisz podroze to zapraszamy serdecznie do klubu :)

Gość viki__333
a i zapomnialam dodac - lubisz sex analny.

Gość mogę sie zapisać
ale punkt o serialach mi nie pasi oglądam na wspólnej :O

Gość --K a R o L i N a--
a jak oglądam m jak miłość?? :P

Gość viki___333
i jeszcze: musisz popierac lewicowe bojowki komunistyczne i ich walke na kastety,basebaii'e,siekiery,lancuchy itp

Gość --K a R o L i N a--
mam przestać oglądać m jak miłość?:P

Gość viki __33
i musisz miec dobre stosunki z wszystkimi inaczej: , uczciwymi inaczej, madrymi inaczej, ladnymi inaczej, chudymi inaczej , wysokimi inaczej i kochajacymi inaczej.

podszywaczom dziekujemy :) a innych zapraszamy mysle ze z jednego punktu mozna sie wylamac :) to w spr seriali

ten ostatni wpis podszywacza to ,,prawie,, dobry jestem za nietolerancja ,,nietolerancji''

Gość julcia34
a tolerujesz oszustwa? np. ze ktos ma jadra i penisa a nie ma

zapraszam do rozmow o tym co ciekawego robicie, jaki film czy ksiazka wam sie podobal, moze dowiedzieliscie sie czegos nowego, moze cos was nieziemsko wkurzylo, co was poruszylo itp ja od kiedy mam czas grzebac w necie to wiele ciekawostek znalazlam,dowiedzialam sie ze wreszcie bede miala na kogo glosowac, bo powstala Partia Kobiet, znalazlam najlepsza dla siebie diete, dowiedzialam sie czemu fruktoza lepsza od cukru itd

znalazlam troche fajnej muzyki np NERD, Ayo, Nek dowiedzialam sie wiecej o zyciu w innych krajach czy jesli podrozujecie to cos zrobilo na was duze wrazenie? na mnie najwieksze wrazenie zrobila pustynia i rafa koralowa oraz sposob zycia na poludniu wloch. Ludzie sie usmiechaja, spiewaja, wszyscy wieczorami wychodza sie spotkac, sa otwarci. Powrot do naszej rzeczywistosci byl bolesny- od razu deprecha. Gdzie sie chowaja w Pl ci optymisci? Chyba nie wszyscy wyjechali ;)

typowy przyklad demagogii uprawianej przy okazji promowania jakis opcji ideowych i politycznych. a Ludzie i bez partii kobiet beda optymistami gdy im sie uczciwie za prace zaplaci i da prace czyli da zyc godnie bez politykowania i zmuszania ich obietnicami i demagogia do poparcia tego a tego. co ma do optymizmu i poziomu zycia czy ktos oglada serial czy szklo soczewkowe?\"

viki, ja sie przylaczam calym sercem:) Poza wymienionymi przez ciebie punktami, ja jestem \"inna\", bo: - nie lubie literatury dla mas np Coehlo - nie cierpie sacro polo (patrz: Rubik) - nie fascynuje sie Hiszpania i nie ucze hiszpanksiego, za to uwielbiam lacine i historie starozytna - nie mam tipsow, tylko wlasne paznokcie - ani sztucznych pasemek, najbardziej lubie naturalny balejaz, ktory powstaje na sloncu - nie zdrabnian obsesyjnie wszystkich wyrazow (miesko, pieniazki, smrodek spod paszki) -uzywam perfum, a nie perfuma/perfumy -lubie i cenie Gretkowska (i tez popieram PK:) ) -znam jezyk polski i staram sie stosowac zasady poprawnej ortografii, interpunkcji i skladni, w pismie i w mowie - nie lubie festynow i \"grylla\" - nie chodze na solarium :) Pewnie teraz podpadlam duzej grupie forumowiczow, ale jakos mnie to nie martwi:)

Gość Dorris zd. Czeslawa
oj to wielki swiat ta partia kobiet. jak ktore mja szczescie to i sie trafi im wielki bat.

hej lola- popieram w calosci :) chociaz hiszpanskiego sie uczylam pol roku witaj w klubie 🖐️ wczoraj ciekawy program chyba na Planete ogladalam jak to Google dziala i przechowuje wszystkie informacje w zwiazku z czym rzad USA sobie z tych informacji skorzystal... to dopiero widmo wielkiego brata

viki, no tak, ufac, ale kontrolowac :) czytalam ostatnio, ze rzad Niemiec monitoruje aktywnosc internautow w kraju. Ale dyskretnie :)

i tez nie lubie tych zdrobnien albo- ,,ten pomarancz\'\' brr Mietku- jak ty sobie wyobrazasz zycie? ze niby wyborow ma nie byc a ludzie maja nic o polityce nie wiedziec. toz to utopia ja nie namawiam tylko dziele sie swymi odkryciami i postrzeganiem rzeczywistosci

dowiedzialam sie tez o programie Fair Trade-chodzi o placenie ludziom w 3 swiecie godziwych stawek na co mamy wplyw wybierajac w sklepie kawe czy herbate http://www.sprawiedliwyhandel.pl/ -o dzialaniu korporacji, -o nowych szkodliwych (na razie gina od nich pszczoly) roslinach modyfikowanych genetycznie (GMO) mozecie znalezc na polkach olej z opisem- soja GMO- taki skrocik to troche malo, nie sadzicie? nie kazdy zaganiany miedzy praca a domem ma czas zeby sie wszystkiego dowiedziec- wiec wymieniajmy sie wiedza ;)

Gość a co ja mam
jaka wiedza mozna sie wymieniac z kims kto zaraz na poczatku ustala dyskryminacyjne zasady tej pseudodyskusji?...

wkurzylo mnie, ze o takiej Paris Hilton mowia w tvn24- kogo to obchodzi i po co zanizac poziom? natomiast o PK jeszcze u nich nie slyszalam. czyzby dla polakow wazniejsze byly wahania Paris- siedziec, nie siedziec niz partia majaca 5-10 % poparcia i walczaca o interesy 53% spoleczenstwa. ach te media... mogliby sie poprawic w sumie to sami w pewien sposob promuja Leppera, Wierzejskiegi i inne oszolomy bo ciagle ich zapraszaja. ja rozumniem ze fajnie sie z Andrew posmiac, ale mogliby sie skupic na poziomie jako stacja informacyjna. Czesto tez za malo informacji jest ze swiata, tylko ciagle magluja te same tematy- np strajk lekarzy..

Gość zwyczjna osoba
a ja myślę, że oni się już z Andrzeja L. nie śmieją, bo to już dawno przestalo być śmieszne

nie chodzi o dyskryminacje tylko ogolny opis postaci zeby ludzie podobni mogli trafic na podobnch... jesli macie uwagi, to konstruktywne prosze. mam ostatnio taki problem, ze jak ogladam np show Szymona to nie mam pojecia co ta za pseudo gwiazdy do niego przychodza. Jacys serialowi idole- kompletnie mi obcy...

Gość a co ja mam
jezeli chcesz glosic swoje poglady,a nie umozliwiasz tego katolikom,znaczy to,ze ich dyskryminujesz.Dokladnie tak samo jak dzisiejsze media...

ja mam tak samo z Szymonem M :) Ostatnino mowię do siostry, że u Szymona był Krzysztof Globisz i jakaś taka panna - Agnieszka Włodarczyk (moglam przekręcić to nazwisko) i ja nie wiem, kim ona jest, ale że istnieje to wiem, bo czasami atakuje z okladek czasopism

no wiesz...100% katolik to co innego niz przecietny polski katolik ten 100% to uwaza ze antykoncepcja poza naturalana jest BE, sex bez slubu BE, metoda in vitro BE, homoseksualizm BE wiec tak naprawde to oni dyskryminuja ogromna rzesze spoleczenstwa ale jak zaznaczylam znam jedna osobe ok :D