Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viki_333

ZWYCZAJNI ,,inaczej- zakladamy klub

Polecane posty

dodam tylko ze ta pobozna osoba musiala z kraju za chlebem wyjechac... ironiczne, nieprawdaz?

jesli chodzi o media to chyba nigdy katolicy nie mieli takiegio pola do POPISU jak teraz i Trwam i Maryja i obawiam sie ze to nie koniec

zwyczajna powiem ci co jeszcze pozytywnie mnie do PK nastawia. To tez kobiety, wiec jakby nie bylo, walcza o swoje. Reprezentuja poziom zglola inny niz obecne oszolomy a przy tym sa konkretne i sprawnie dzialaja. masz jeszcze 2 lata by im sie bacznie przygladac :) ja bynajmniej nie jestem czlonkiem tej partii, ale mam przynajmniej przekonanie, ze warto na nia oddac glos.

No mi wlaśnie tego przekonania brakuje, ale masz rację, że przez dwa lata mogą coś sensownego pokazać. A to że są kobietami? Sobecka podobno też...I Renia Beger i Hojarska (ta mnie wkurza najbardziej chyba, chociaż nie, Sobecka jest bardziej szkodliwa)

Gość co za ludzie prości
Zwyczajni inaczej ? Ja tu widze wszystko zwyczajne ... Juz nie robcie z siebie niewiadomo kogo, Ja to jestem niezwyczajna, ale nawet nie bede pisac o sobie, bo zostane zwyzywana od schizofreniczek ... Przy was to odbiegam od normy, az razi, myslalam ze naprawde ten kat bedzie dla zwyczajnych inaczej a tu to samo, co wszedzie a piszecie jakbyscie sie wyroznialy czyms niezwyklym ... jak to mowia- żenada ;)

coz interes to interes wiec jesli poprawia los kobiet to i Beger i moherowych :) wspanialomyslne, nie? chociaz, jak zaczna ta antykoncepcje szerzyc to mohery krzyk podniosa. Eh, co za kraj czy my ,,zwyczajni inaczej'' mamy jakakolwiek szanse? Przeciez ci ,,slusznie normalni'' beda sie bardziej mnozyc -przy swoich metodach- a do tego emigracja.... i znow z reka w nocniku po wyborach.

my tu nie wyzywamy a okreslenie powstalo spontanicznie i pasowalo po prostu w sumie racja- obysmy byli zwyczajni bo wtedy bedziemy stanowili wiekszosc, czego sobie i wam zycze

ale zeby od schizofreniczek? to masz chyba cos ciekawego do opowiadania. zapraszamy i sluchamy...

zwyczajna- wlasnie gadali o ,,staraniach,, i pan doktor kazal sie wyluzowac, nie lazic po lekarzach , nie brac lekow i odblokowac glowe bo glowa stanowi 20% sukcesu. Byla tez kobieta ktora 10 lat sie stara, zmeczona psychicznie tym wszystkim, sex jak praca, lekarze itd. Ciekawi mnie czemu ludzie skazuja sie na lata staran i stresu, a nie mysla o adopcji. Czy uwazaja obce dzieci za gorsze? pozno juz wiec do jutra 🖐️