Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..Sedzia Dreedddd

Kobiety zawiodlem sie strasznie...

Polecane posty

Gość ..Sedzia Dreedddd

dowiedzialem sie wczoraj ze kolezanka zostawila mojego kolege....bo "za szybko konczyl" chlopak 21 lat nigdy nie byl z dziewczyna to dziwne aby byl marotonczykiem w tych sprawach ...a gdzie uczucia ? A ja sie dziwie ze czesc moich kolegow poszlo kiedys na prostytutki....na szczescie on nie wie dlaczego go zostawila...bo by sie chyba zalamal !!!

Gość a mi go nie szkoda
moj facet mogl minute a mnie zostawil i olal a byly facet wrecz uwazal, ze jestem swietna w tych sprawach i co powiesz? tez mi przykro bo go kochalam

Takie drobnostki z wiekiem i w prawdiwej milosci sie nie licza. Trzeba wydoroslec. Ale kazdy wiek ma swoje prawa:)

Gość ..Sedzia Dreedddd
z wami nie mozna byc szczerym bo tak sie to wszystko konczy...:(

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
e tam u mnie jest odwrotnie, ja wole 5 minut, a moj man godzine :D

Gość a mi go nie szkoda
wy nie jestescie lepsi.Tylko pojawi sie jakas o wiekszym biuscie i lepszym ciele to zdradzacie i odchodzicie

Gość ..Sedzia Dreedddd.
ale zostawic kogos dlatego ze na poczatku zwiazku nie radzi sobie z seksem ? ....jakbyscie sie poczuly gdyby facet zostawil was bo nie podniecacie go w lozku np ? cios ponizej pasa...

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sedzia - ja sie z toba zgadzam.

Gość a mi go nie szkoda
a jakbys sie poczul gdyby zostawil cie facet ktory moze minute a ty jestes w stanie czekac i wspierac go w tej kwestii i go kochasz? czuje sie wtedy, ze nie podniecasz faceta i tez boli

Gość a mi go nie szkoda
oczywiscie wyobrazxajac sobie z ejestes kobieta

Gość ..Sedzia .Dreedddd.
ale przez ciebie przemawia zawisc .... gdybys napisala to tak samo by mi bylo przykro, bo jestes czlowiekiem i masz uczucia....

ta dziewczyna jest świnią,że wogóle komukolwiek o tym powiedziała.Taką to za kudły i pod mur....:o

Gość a mi go nie szkoda
do mnie mowisz? o zawisci?

Gość naprawde i bez kitu
mogl zalozyc trzy prezerwatywy, jak durny i nie wie ze trzeba konia strzepac przed pierwszym razem zeby sie nie spuscic przed zawodami to jego strata

Gość ..Sedzia .Dreedddd.
juz sam nick... nie jest ci przykro ze ktos kogos strasznie rani ? ...ja mam tylko nadzieje ze to nigdy do niego nie dojdzie bo wtedy to kaplica...to chyba najwieksze ponizenie jakie facet moze doswiadczyc...

Gość a mi go nie szkoda
wlasnie..wiec autorze topicu nie oceniaj wszystkich kobiet gdyz mezczyzni tez potrafia ranic

moze on chciał jak najszybciej skończyc,bo taka mało pociągająca...i słaba w te klocki:o

Gość a mi go nie szkoda
Owszem , wspolczuje mu. To samo kobieta czuje gdy facet odchodzi a moze minute i to samo czuje facet gdy odchodzi kobieta bo moze 1 minute. To samo sobie wkrecasz, ze nie pociagasz tej osoby i cos jest z toba nie tak... Nie mow tylko o facetach bo kobiety tez sa w takiej sytuacji czasami.... nie mozesz ogolniej ujac trmatu?

mi jest zal kurde co to za laska buuuuuu :( beznadziejny przypadek smarkula na poziomie 5-latka nie jarze jak tak mozna przeciez to jest ponizajace moze ja to kiedys spotka ze facet z nia zerwie bo uzna ze jest w tym do niczego

Gość ..Sedzia .Dreedddd.
i jak sie slyszy takie cos ...to troche inaczej sie juz patrzy na kobiet...ostrozniej juz bez takiego zaufania....

ale nie kazda taka jest nie mozna przeciez wszystkich skreslac faceci tez nie sa swieci jak ktos chce to opisze najwiekszego skurczybyka na swiecie ktory zranil moja kolezanke w jeszcze gorszy sposob

Gość Do Sedziego
Alez ty jestes niesprawiedliwy. Zobacz co chlopi robia. Zdradzaja na potege, niech tylko im sie ladniejsza dupa podwinie pod noge. Jestes zaklamany i oceniasz kobiety na podstawie jednej idiotki, smieszne. Wstap do zakonu jak tak nie ufasz kobietom. Moj facet mnie zdradzil ale nigdy nie pisalam tak durnych postow jak ty. Poznal ladniejsza i co mam glosic, ze zawiodlam sie na facetach? Teraz jestem w super zwiazku. Nigdy nie biadolilam, ze facet mnie zostawil i nie pisalam idiotycznych postow.

Gość Do Sedziego
Bezire , opisz please!:) Moze cos do niego dotrze!

Gość alana21
Jak sie tak na nas zawiodles, to sie przezuc na facetow:) A tak na powaznie! Zluzuj facet bo przesadzasz.

A wiec moja kolezanka xx nie podaje imion i nazwisk poznala kolesia znam go wydawal sie odpowiedzialny i ogolnie super kochajacy zakochali sie w sobie , zamieszkali razem bylo ok?? nie zrobil jej jedno dziecko sciemnial chodzil na imprezy zostawiajac ja sama zdradzal ale ona nie miala nikogo byl okres kiedy sie pogodzili ona zaszla w druga ciaze nie przyznal sie ze spotyka sie z innymi mieszkal z nia prawie do konca porodu tydzien przed jej porodem odszedl wyrzekajac sie swoich dzieci mala pierwsze dziecko ma jego nazwisko ale drugie dziecko nie. Nie dal mu nazwiska mowiac ze to nie jego teraz nie interesuje sie wcale alimenty moze tylko miec na pierwsze dziecko zostala sama tylko z pomoca opieki spolecznej a tatus dalej bawi sie z dziwkami na dyskotekach i co wy na to???

Ale nie rozumiem na kim sie zawiodles, na kolezance kolegi? Bo chyba nie winisz za jej glupote calego babskiego rodu? Idioci sie zdarzaja wszedzie, zapewniam Cie, ze wsrod facetow tez, wiec nie dramatyzuj :O