Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

co sadzicie o pieluchach tych tanszych z supermarketu. nadaja sie do uzytku?

czekam na jakies odpowiedzi bo papmpersy tak nam ida a finansowo zle stoimy z mezem.

no wlasnie my tez boimy sie zaryzykowac...ale ceny sa kuszae ....a pampersy tak nam ida ze szok...wiem ze na zdrowiu i komforcie dziecka nie mozna oszczedzac ale teraz jestesmy w malym dolku finansowym...

dziunka ja kupilam paczke DADA z biedronki i sa naprawde bardzo dobre. Synek moj ma 3 miesiące

oki dzieki. chyba sprobujemu te z biedronki. moja mala nosi jeszce pieluche ortopedyczna.. pampersy abrdzo czesto jej zmieniam wiec ida jak woda i narazie musze kupic cos nowego. dzieki dziewczynki.

Oj dziewczyny nie przesadzajcie:) Co za ryzyko?KUpcie mniejszą paczkę i zobaczycie same jak reagują wasze dzieci na tańsze pieluchy.Dla mojego synka używam Pampersy i te z biedronki Dady .Siostry maleńka córeczka odparzała sie właśnie w oryginalnych pampersach,przerzuciła sie na biedronkowe i jest ok:)

do gumijagoda: masz racje ale niezabardzo oplaca sie kupywac te male paczki. tak czy owak jutro kupie te z biedroneczki. jeszce raz dziekuje.

Ja uzywalam pampersow ale maly non stop byl zasikany, od kiedy kupilam Dada w biedronce przestal moczyc ciuszki :P polecam Dada z tanszych i powiem jeszcze ze odparzyl sobie dupcie od pampersow innych nie probowalam na maluszku jeszcze :P a i jeszcze jedno, maly minus Dady to to, ze slabo wchlania kupe w przeciwienstwie do pampersow ktore wchlanialy fachowo

przede wszystkim nie kupujcie takich ,ktore maja folie ja osobiscie polecam CIEN z lidla rewelacja!

Gość joja jola
ja przez piersze 8 miesiecy syna kupowałam tylko pampersy,w tej chwili(syn ma 17 miesiecy)kupuje dady z biedronki (19.90 za 32szt)lub hugisy(31.00za 52szt)to zalezy w ktorym sklepie jestem ale i z tych i z tych jestem zadowolona i szczerze powiem ze jesli bedzie kiedys nastepne dzidzi to na pewno nie bede przepłacac za pampersy i to nie dlatego(jak pewnie zaraz jakas wscibska skomentuje)ze chce oszczedzac na dziecku ale dlatego ze poprostu one niczym sie nie roznia poza cena

a my od urodzenia pampki ... spróbowałam raz Dade ...raz Happy..Hugies..i zawsze pampki come back:)

Ja kupuję pieluszki z LIDLA tylko te w małych paczkach . Sa bardzo dobre nawet lepsze od pampersów . Polecam i cena też ok ok 50 gr za sztukę .

Gość dziecka nie mam ale pamietam
ze moja ciotka swojej corce takie 'pampersowate' zakladala tylko jak gdzies wychodzily. A jak byly w domu (ciotka zajmowala sie mala) to zakladala dziecku tetrowe i jakies takie pieluszki firmy Bella (ta od podpasek), ktore wygadaly jak wielka podpaska ;) Moja kuzynka urodzila sie na poczatku czerwca, pamietam, ze byly starszne upaly. Pielychy miala zmieniane bardzo czesto i raczej bylo bez problemow ;)

Gość elizaaaa
Ja kupuje rozne rodzaje pieluch i pampersy wcale nie są najlepsze. Dada z biedronki o dziwo sa bardzo dobre.

Moja córcia ma 14 m-cy i od niedawna używamy pieluch z TESCO tych fioletowych. Ja jestem bardzo zadowolona. NIe ma żadnej różnicy, a nawet są trochęlepsze od pampersów, bo tak bardzo nie puchną i mają gumkę na pleckach, więc nic nie odstaje. ostatnio jest promocja 24,99 za paczkę 50 szt. Polecam. Słyszałam, że dobre są też pieluchy z Lidla i Rossmana (bordowe), ale jeszcze ich nie wypróbowałam. Teraz żałuję, że tak późno sięzdecydowałam na zmianę, bo zaoszczędziłabym dużo pieniędzy.

obojetnie jakie ja czasami nawet ceratowych uzywam...tak sie sracie z tymi pieluchami a to nie pielucha jest wazna tylko mycie dziecku pupy wietrzenie jak najczesciej i tlusta masc na pupe zeby chronila przed sikami i kupa :o

Ja kupuję Cien z Lidla i na prawdę je polecam. Lecimy już na nich 10 m-cy i pupa ani raz nie była odparzona. Pozdrawiam.

dziekuje wam bardzo. nie sadzilam ze tyle osob mi odpowie..fajnie..dzieki

Gość święta krówka..........
ja na początku pampersy do 6 m-ca a potem takie fajne tanie typu DUCK-25 szt 12 zł i były ok!

Gość nergie
kiedys kupilismy DADA ( w zwierzaczki) i bylo spoko, a teraz trafily sie z innym wzorem, podobne do pampersow i sa juz gorsze (to byl 2pak w promocji)