Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm18

zwierzeta ze schronisk

Polecane posty

wejdzcie na stronę www.viva.org.pl jest tam artykuł o tym jak w schronisku w Białce koło Iłży przerabiano psy na smalec! zażynano je siekierą! naszczęście sprawa wyszła na jaw i te osoby zostaną ukarane! udało się uratować 25 psów,które szukają teraz domu! wejdzcie na tę stronę jest tam wiele takich artykułów

Gość hmmmmm18
nie komentuje

Gość hmmmmm18
tak na marginesie jescze jeden link podam jak znajde ja sama mam obecnie fretke ktora bardzo kocham i to co jest na filmiku jest okrutne

Gość hmmmmm18
wybaczam ja tylko kawalek zobaczylam i naprawde jak jestem na diecie i nie moge pic alko cholu tak teraz sobie lykne ten pierwszy filmik jest o tynm jak zwierze sie zachowuje jak juz jest zlapane w sidla wogole kto mial odwage nakrecic cos takiego nie moge naprawde bede walczyc moze ze skutkiem moze nie ale wiem ze probowalam

Gość hmmmmm18
aa dalabym link jak lopata dobijaja foki ale nie bede zniesmaczac tu obecnych ludzi bo to nie o to chodzi tym chyba jednak nie da sie pomoc

Gość ja zaj... normolnie
to jest totalne pzregiecie nie chce komentowac

no bo podobno albo czytaj dokladnie co ja tutaj pisze albo sie nie wypowiadaj bo nie chce mi sie sto razy tlumaczyc ze wlasnie o to mi chodzi ze nie zaleznie od tego czy pies jest kundlem czy rasowcem jest wiernym kompanem.... ...sadze ze masz nie czystej rasy cocker spaniela gdyz to nie podobne dpo tej rasy...agresja w tej rasie nie wystepuje chyba ze piesek pochodzi z tak zwanej masowej sprzedazy...piesek ktory nie ma rodowodu nie widomo jaka jest jego przeszlosc...a jak ta choroba ktora ma twoj pies jest dziedziczna wlasciciel rodzicow twojego pieska nie powinien rozmnazac dalej tych psow by nie powielac tej choroby a to zrobil i pewnie nadal robi...wiec to swiadczy tylko i wylacznie o jego bezmyslnosci a nie o tym ze rasa cocker spaniel jest agresywna bo taka nie jest zdazaja sie sztuki ktore sie niestety powinno eliminowac , nie dopuszczac do rozrodu...

Gość jazz.
mam psa ze schroniska, z biednego ,przerazonego psa, ktory bał się wszystkiego stał się wesołym radosnym psiskiem . zachęcam do zobaczenia mojego mikusia jak wygląda teraz a jak w schronisku. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20175 zdjęcie ze schroniska i terazniejsze http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20175&page=11 LUDZIE bierzcie psy ze schroniska.

Gość hmmmmm18
przecudny sweet

Gość ja mam psa ze schroniska
bardzo bardzo kochany, swietny stroz i obronca, nie boje sie dzieki niemu sama nocowac w duzym domu, kiedys mnie obranil przed srasznymi typami. prawie im skoczyl do gardla, od tej pory niko mnie nie zaczepia, bo pies znany w okolicy.Dla mnie super lagodny

Gość jazz.
Dziękuje dziękuje, ale fakt jest piękny i kochany.

jazz--->śliczny piesek,super,że go uratowałaś, napewno odwdzięczy sie o 100kroć! pozdrawiam wszystkich zakochanych w psiakach!!!:) ps. coś tu pusto z samego rana;)

Też mam psiaczka ze schroniska.... Kiedy nadejszła wielkopomna chwila i dojrzałam do zapełnienia pustki i posiadania bezwarunkowego przyjaciela :D .....pojechałam do schroniska i wzięłam szczeniaczka.... jest wspaniałym przyjacielem i członkiem rodziny dla nas i dzieci już od 3 lat. I powiem tyle...zanim go wzięłam przeczytałam podręcznik psiej psychologii \"okiem psa\" i dzieki temu nie mając wcześniej psa potrafiliśmy wychowac go na grzeczne i nieagresywne zwierzę :D . Ludzie którzy biorą psa ...tym bardziej ze schroniska i po przejściach powinni umieć się takim psem zająć i go odpowiednio wychować ...a jesli nie potrafią a pies jest duży to powinni przejść z psem tresurę .....dla bezpieczeństwa siebie i rodziny...no i psa oczywiście :D . W przeciwnym wypadku może dojsć do tego, że pies będzie w stadzie samcem alfa....zdominuje sobie rodzinę....a wtedy będzie wyklazywał zachowania agresywne, może być niebezpieczny...pal licho jesli jest to taki jak mój szczekacz pospolity wielkości większego szczura....gorzej jesli to pies duży....wtedy to może być juz niebezpieczne. Równiez jestem zdania, że kundelek-równiez ze schroniska jest najwspanialszym zwierzakiem pod słońcem....będzie kochał własciciela bezwarunkowo jeśli ten posiada odpowiednią wiedzę jak z pieskiem postępować. Pozdrawiam, kobita......

Gość hmmmmm18
kobitko madzrze piszesz a psina cudo :)