Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

co sądzicie o zakazie palenia w miejscach publicznych??

Polecane posty

Gość Dzen_tel_man
Niech truciciele pala tylko w swoich domach i tam sie po cichu zabijaja.

Gość anteczka
rowniez popieram mam dosc jak wychodze skąs i smierdze petami :o

Gość xxxy
POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Emil Ce.
Wszyscy niepopierajacy pewnie kopca teraz :D

Gość popieram popieram popieram
POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM POPIERAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tez popieram, nie mam ochoty zeby ktos na mnie chuchal tym wstretnym dymem, skoro ktos jest tak glupi zeby sie truc to niech truje sam siebie a nie mnie

Gość lajkonik....
no niestety,wszystkie cywilizowne kraje to wprowadzily:)

W pełni popieram taki zakaz ... Powinien obowiązywać w miejscach publicznych, ze szczególnym uwzględnieniem wszelkich restauracji. Nie cierpię, gdy idę coś zjeść, płacę za to, a obok usiądzie jakiś palacz i zakopci pół sali, odbierając mi tym samym apetyt.

Gość prawnik bez aspiracji
TO ja sie wylamie. Nie popieram. Skoro papierosy sa legalne, mozna je kupic w kazdym sklepie a warunkiem jest jedynie ukonczenie 18 roku zycia , to czemu mam sie z tym kryc? Staram sie nie palic przy osobach ktore sobie tego nie zycza, ale to nie oznacza ze chcac zapalic mam sie chowac po katach. Co jesli musze byc caly dzien na miescie i bedzie mnie cisnac? Poza tym nie wyobrazam sobie dobrej imprezy bez fajka:)

Gość watcher
prawniku bez aspiracji-ja popieram oczywiscie i to bardzo.Malo mnie obchodzi ze ty czy inni pala.Chcesz sie truc-truj sie sam.Rozumujac twoim tokiem-noze tez sa calkiem legalne w sprzedazy.Nawet nie musisz miec 18 lat zeby jakis kupic.Ale czy to znaczy ze mamy zalegalizowac mordowanie nimi?...

Gość no a ten gosc
ktory zmarl dzisiaj na raka krtani

Gość jak się tylko okaże że
zabraknie w budżecie z tytułu mniejszych wpływów z akcyzy 5 mld zł to zaraz ten zakaz zniosą

Gość zaiste
jest mi niezmiernie przykro przyznac, iz o tak wczesnej porze ustosunkowanie sie do tak powaznej kwestii znajduje sie poza zasiegiem.