Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherry_84

mały problem - czy wypada poderwac facetaDD

Polecane posty

Gość majs
a co jesli kilka wybierze jednego? :o :p

Gość zaiste
w takiej sytuacji wydawaloby sie, ze tylko facet moze zadecydowac. ale kobiety sa podstepne i potrafia zrecznie nim zmanipulowac tak, by go tej mocy decyzyjnej pozbawic :P zaprawde powiadam Ci: solidarnosc jajnikow naprawde istnieje.

Gość majs
a istnieje..z malym wyjatkiem tak, wlasnie tym :D :p

Gość zaiste
sie nie znasz :P od razu widac, ze malo miales z kobietami w zyciu do czynienia. nie doceniasz nas :P

Gość majs
ktos by powiedzial ze malo, ktos inny ze duzo na pewno wystarczajaco zeby wiedziec ze stuprocentowa pewnoscia ze w tym punkcie mam racje jak nigdzie indziej :p :D

Gość zaiste
akurat :P zaprawde powiadam Ci: moja kobieca intuicja mi podpowiada [a jest nieomylna:P], ze slabo znasz kobiety i stad Twoje bledne przekonanie o braku kobiecej solidarnosci :P

Gość majs
widze ze nie lubisz nie miec racji :D :p ja wcale nie neguje solidarnosci kobiet, tylko podkreslam wyjatek :p ale niech sie ludzie wypowiedza, zaznaczajac przy okazji plec o ile kobiety moga sie zgodzic z toba (czyt wyzej :D pomijajac te ktore zechca odpowiedziec szczerze) o tyle zaden facet tego nie zrobi

Gość zaiste
niech sie w takim razie inni/e wypowiedza. zaznaczam jednak, ze wcale nie oznacza to, iz wycofuje sie z moich wczesniejszych wywodow :P a racji nie lubie nie miec... zwlaszcza w kwestiach, w ktorych ja mam i jestem o tym calkowicie przekonana :P

Gość majs
:D nic nie musisz odwolywac, wystarczy mi, ze w duchu wiesz ze mam racje :p

Gość zaiste
co w duchu przyznaje, a czego nie, nie bedzie Ci niestety dane sie dowiedziec :P choc moze i stety :P :D

Gość majs
no i dopsz bo moje ego znowu by mi uroslo :p swoje wiem i tak :p :D

Gość zaiste
ja tez swoje wiem. choc to moje "swoje" jest zgola odmienne od Twojego :P pozostaje mi miec nadzieje, ze kiedys bedzie Ci dane dowiedziec sie tej jednej i niepodwazalnej prawdy :D

Gość majs
prawda poznana.. udowodniona... :p moja, nie twoja :D chyba nacisnalem komus na odcisk..? :D :p

Gość zaiste
prawda, poznana, udowodniona...moze latwo zostac podwazona :P majstrowales cos przy mojej lacznosci :o ? przyznawaj sie ale juz :P

Gość gdziezbym smial
nie zrobilbym tego swiatu :p 🖐️