Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieosiagalny on

ZAKOCHANA W PRZYJACIELU

Polecane posty

Gość a jakim jest człowiekiem
nieprzewidywalny jest każdy, nigdy nie wiesz jak zareagujesz w danej sytuacji, a będąc z kimś 16 lat na pewno to wiesz. chyba, że sama jesteś nudna, i wasz związek pożera nuda. wtedy i owszem tak może się zdarzyć. ale to błąd w sztuce uwodzenia :P 🖐️. tym razem bez odbioru :D

Gość nieosiagalny on
wiekszosc z nas ma charakterystyczne usposobienie, on tak jakby miał ich kilka, nie wiem czy rozumiesz :)

Gość nieosiagalny on

Gość wiem jak to bywa
znam to uczucie

Hehehe ja też to rozumiem. Mało jest nieprzewidywalnych facetów. Z regóły z góry wiadomo z czym wyskoczą. Oby jednak nie okazało się, że ta \'wielorakość osobowości\' to nie schizofrenia. Moja droga, pamiętaj o jednym. Przyjaźń to najważniejsza rzecz w życiu. Mając prawdziwych przyjaciół przetrwasz wszystko. Partnerzy w życiu się zmieniają. Przyjaciele zostają zawsze. Może nie warto zmieniać tego układu. Obserwuj go. Może on też lubi Ciebie bardziej niż resztę dziewczyn w grupie. Może dlatego, że byłaś kiedyś z kim z tej paczki on trzyma dystans? Wiesz, taka męska lojalność? Wiem jak jest ciężko. Patrzeć na szklankę wody ale nie dotykać, kiedy jesteś na skraju wyczerpania, musi być bolesne. Jeśli coś ma się zdarzyć- zdarzy się. Jeśli macie być razem-bedziecie. Życzę Ci by w przyszłości twój partner był Twoim najlepszym przyjacielem. Pamiętaj jednak, że: \"Czasem nieotrzymanie tego, czego się pragnie, jest cudownym łutem szczęścia.\"/Dalajlama/ Pozdrawiam