Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ty co bierzesz

Alicja Tysiąc - kolejna odsłona

Polecane posty

Gość a ty co bierzesz

http://wiadomosci.onet.pl/1553195,11,item.html Pytanie mam zasadnicze - kto jest ojcem (ojcami??) tych jej dzieciaków? Bo przecież wiatropylna chyba nie jest?? :O Tatusiowie uchylają się od obowiązków wobec dzieci, a my za to zapłacimy po raz kolejny zdaje się :O

Cóż, prawo mamyn jakie mamy jak tatko nie płaci tom państwo coś tam kapnie .. Cytat z artykułu z linku.. { Dylematy rządu nie wciągają bohaterki tej historii. Alicja Tysiąc jest już zmęczona walką. Ma poważne kłopoty zdrowotne. Na tym nie koniec, bo może stracić 29-metrowe mieszkanie komunalne, w którym mieszka z trójką dzieci. - To byłoby najgorsze - mówi. } Aż 30 metrów na 4 osoby.. państwo nie źle rozpuszcza swych obywateli.. :o

Gość a ty co bierzesz
Dla mnie dziwne jest jeszcze jedno - jak mam poważne schorzenie przy którym ciąża jest niewskazana to robię wszystko żeby w nią nie zajść :O Jest tyle sposobów - gumy, tabletki, założenie spirali A jakoś nie słychać żeby p. Tysiąc się żaliła że któryś z tych sposobów zawiódł i stąd wpadka :O Tzn co? najpierw beztrosko zaszła a potem ma pretensje?

Zastanawiam sie czy to nie są skutki polityki prorodzinnej... we wojsku w cztery dorosłe osoby spaliśmy na jakis 6 metrach kwadratowych.. :o

--> a ty co bierzesz Wyluzuj, w przyszłych wyborach zagłosuj na jakąs rozsądna partie to takie osoby wraz z potomstwem będzie sie rozstrzeliwało. :o

{ Jest tyle sposobów - gumy, tabletki, założenie spirali } W tym wypadku (kasa) tylko gumki..

Gość a ty co bierzesz
Myrevin przecież w ogólnym rozrachunku gumki są droższe niż spirala Spirala obecnie jest skuteczna nawet do 5 lat w aptece internetowej znalazłam spiralę za ok 70 zł w czasie 5 lat przyjmując 3 stosunki na miesiąc (3 gumy w opakowaniu) i ok 5 zł za opakowanie to wychodzi koszt 300 zł na gumy co ekonomiczniejsze? i pewniejsze? zwłaszcza dla chorej osoby dla której priorytetem jest NIE ZAJŚCIE

Gdyby takie myślenie było dostępne dla tej pani nie było by tego topiku. 🖐️ Ale to jeszcze nie powód by ją osądzać. Nie znam jej a uczucia w tej (głośnej) sprawie mam mieszane.

Gość a ty co bierzesz
ja też mam mieszane uczucia lekarze owszem dali tutaj ciała na maxa jak już trzeba było podjąć decyzję ale wkurza mnie jej postawa i strasznie żal mi jej córeczki - teraz jest jeszcze za mała, ale potem jak sobie uświadomi w pełni co jej matka mówi publicznie o niej to :O nie chciałabym być na miejscu tej małej :(

Gość ryszarda_Prawdziwa
Ona gdzieś się skarżyła, że gumy zawiodły a hormonów brać nie mogła.

Gość bbbbccbxbcxx
Tak, jasne. Pierdolenie :P

Gość Mając spiralę
też można zajść w ciążę. Alicja zabezpieczała się, w dodatku bierze leki, nie może zażywać wszystkiego.

Gość Mi jest żal
Alicji, przecież też mogę być chora jak ona, nigdy niewiadomo co sami zrobilibyśmy będąc na jej miejscu.

Gość dziecko jest przede
wszystkim ofiara mediów, durni dziennikarze to hieny bez wyczucia, tylko sensacja sie liczy

Gość Zostawcie ją
i córkę w spokoju, jestem pewna, że córka będzie bronić mamy, bo sama może być kiedyś w takiej samej sytuacji jak ona, zrozumie jak to jest być chorą matką.

Gość Swoją nienawiścią
krzywdzicie ją i córkę. Bardzo dobrze , że walczy o przeżycie, a wy co zrobilibyście w takiej sytuacji?

Gość Tacy Polacy są

Gość gfgfgfgfgfgf
"dziecko jest przede wszystkim ofiara mediów, durni dziennikarze to hieny bez wyczucia, tylko sensacja sie liczy" Dobre, dobre. Tysiąc nie dość, że chciała ZABIĆ własne dziecko, to teraz wyrządza cyrki. Szkoda dziewczyny, że ma matkę-idiotkę. Swoją drogą, widzieliście jakikolwiek program z nią? Ta kobieta nie potrafi nawet samodzielnie skonstruować najprostszego zdania. Jest tak ograniczona, że aż przykro patrzeć. I jeszcze robi z siebie kretynkę na oczach całej Polski...

Gość kosciol niby caly czas
wola, jak sie to dziecko teraz czuje - a jak ma sie czuc, kiedy m.in wlasnie kosciol cala sprawe wywleka,roztrzasa publicznie zamiast uszanowac spokoj dziecka, który jest teraz najwazniejszy. Obłuda.

Gość To jest cała
hipokryzja Polaków, gdyby ktoś mnie traktował jak Alicję wystrzeliłabym tych choletnych fanatyków.

Gość hfhfhffhddh
"Swoją nienawiścią krzywdzicie ją i córkę." Tysiąc mogła pomyśleć o tym wcześniej, zanim pobiegła do telewizji z pretensją, że ma dziecko, którego NIE CHCIAŁA i które CHCIAŁA ZABIĆ!

Gość Polacy są
źli , zawistni, sami nie są święci. W rozmowach w toku powiedziałabym całą prawdę o tych hipokrytach, co udają pod swoim płaszczykiem dobrych ludzi. Jakie to prymityne społeczeństwo.

Gość samaewusialat44
moja sąsiadka ma troje dzieci,każde chore,leżące,bez szans na cokolwiek poza leżeniem.juz po pierwszym dziecku a przy drugiej ciąży,zglosila sie do lekarza i poprosila o badania prenatalne.lekarz odmówil.trzecia ciąża była zaskoczeniem,bo zabezpieczali sie,myslicie ze jej pozwolono przerwać ciąże chociaz od początku było wiadomo,ze i to trzecie dziecko będzie chore?niestety,nie znalazł sie zaden lekarz który by ''był człowiekiem''.22 wrzesnia,odebrał sobie życie mąz mojej sąsiadki ,bo już przestał umiec walczyć.więc nie oceniajcie ludzi wy ''wszystkowiedzący'',tylko rozejrzyjcie się i walczcie z ta ciemnotą.mieszkacie w większosci w dużych miastach,i nie zdajecie sobie sprawy,co to jest odrzucenie przez małomiasteczkowośc,wyrzucenie poza nawias,nie wiecie czym jest zaszczucie człowieka przez drugiego człowieka.

Gość Nareszcie mądra
odpowiedż, taka jest prawda o ciemnocie.

Gość inkkkkkkka
dobra,dziecko dzieckiem,ale nie dziwię się ze matka też chciała zawalczyć o swoje zdrowie!!!!! Tutaj nie chodzi o to że chodzi o konkretne dziecko,ale o okres kiedy dziecko było komórką.Każdy z nas byłby załamany tracac wzrk trylko dla tego że nie pozowlono jej wykonać aborcji.Gumki ,tabletki itd...nie zaswsze są skuteczne!!!

Gość wszyscy są mądrzy
i o mało nie dostanią wariacji nad embrionem, a księżulo na spowiedzi, mógł tej Tysiąc poradzić, aby zrobiła użytek z odbytnicy i dzidziusia nie będzie, a sraczka.

Gość inko
Zgadzam się z tobą całkowicie.