Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamilka55

macie jakies fajne podziekoqania dla rodzicow?

Polecane posty

Kochani Rodzice! U progu wspólnego życia we dwoje, chcielibyśmy w szczególny sposób zwrócić się właśnie do Was. Przepełnia nas bowiem uczucie ogromnej radości i wdzięczności. Byliście z nami od samego początku. Wzrastaliśmy na Waszych oczach, Przy Was stawialiśmy pierwsze kroki, oraz wypowiadaliśmy pierwsze słowa. Pokonując często wiele trudności, opiekowaliście się nami, wychowywaliście, by w końcu wprowadzić nas w dorosłe życie. Dziś zakładamy rodzinę i już niedługo sami będziemy rodzicami. Wtedy pewnie jeszcze bardziej uświadomimy sobie jak wiele dobra dla nas uczyniliście. Nie raz jeszcze zapewne skorzystamy z Waszej rady i doświadczenia życiowego. Mamy też nadzieję, że sprawimy Wam jeszcze dużo radości i będziemy dla Was pociechą. Nadszedł dla nas bardzo ważny i szczególny dzień oraz doskonała okazją by powiedzieć WAM DZIĘKUJĘ - za życie które nam daliście, wiemy że było by ono pozbawione sensu gdybyście nie obdarowali nas szczęściem dziękujemy za przykład dawany całym swoim życiem to właśnie z waszą pomocą zrozumieliśmy, ŻE KOCHAĆ TO ZNACZY RÓWNIEŻ WYBACZAĆ I MIEĆ NADZIEJĘ - za ciepło miłość i oparcie które wciąż nam dajecie tak mało chcąc w zamian - za ludzką dobroć mądrość i tolerancję, której nas uczyliście - za kulturę takt i delikatność, która nas otaczacie każdego dnia - z całego serca dziękujemy za wszystkie lata rodzicielskiej miłości - a przede wszystkim za to że jesteście i dzięki temu jakaś część nas może ciągle czuć się radosnymi dziećmi ................................... BARDZO WAS KOCHAMY Pod spodem wasze imiona i data ślubu Ja ten tekst umieściłam we własnoręcznie zrobionych kartach, które następnie umieściłam w ramce Rodzice byli zachwyceni, no i fajną pamiątkę mają

dzieki za podziekowanka,troche dluge by je wypowiedziec i nauczyc sie tego,a w tym stresie z tego cvo slyuszalam wszystkoz glowy umyka....

My z mężem poprostu przeczytaliśmy tekst na zmianę jedno zdanie ona jedno ja, jedno on jedno ja itd. a potem wręczyliśmy ramki, nikomu nie przeszkadzało, że czytamy a rodzice byli bardzo wzruszeni. Ale możesz coś od siebie od serca powiedzieć, a ten dłuższy tekst wręczyć w ramce

mysle,ze lepiej wyglada jak sie muwi z pamieci,i postaram sie wyke\\lepac na pamiec w wersji skrocoen,a reszte zobaczymy jak wyjdzie to w trakcie....a do wesela juz tylko 3 tygodnie wiec niewwiele czasu pzoostalo...

Coś na pewno wymyślisz, życzę powodzenia, udanego wesela i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia;-)

Z tego miejsca pragniemy podziękować naszym Rodzicom (z tego miejsca pragniemy przekazać pełne miłości podziękowania naszym Rodzicom..)... Dziękujemy za trud wychowania, za miłość i uśmiech,za pogodne dni pełne radości i szczęścia,za to, że mogliśmy liczyć na Waszą pomoc i wsparcie w każdej chwili naszego życia.. Pragniemy Wam również podziękować za pomoc w przygotowaniach do naszego ślubu oraz zabawy weselnej.To dzięki Wam dzisiejszego wieczoru mogliśmy się tutaj wszyscy spotkać... Zebraliśmy sie tutaj wszyscy żeby świętować nasze zaślubiny (zawarcie związku małżeńskiego).Dziękujemy wszystkim za przybycie, za życzenia i wspólną zabawę... W tym momencie chcielibyśmy złożyć szczególne podziękowania naszym Rodzicom... Z głębi serca dziękujemy Wam - kochani Rodzice, za wszystkie dni, które wspólnie przeżyliśmy. Jesteśmy wdzięczni za każdą pogodną chwilę, za uśmiech, miłość, dobrą radę...W ciągu tych wszystkich lat, wychowując nas - z dnia na dzień, staliście się naszymi najlepszymi przyjaciółmi, na których zawsze można polegać, którzy zawsze służą pomocą i wsparciem. Pragniemy Wam również podziękować za pomoc w przygotowaniach do naszego ślubu oraz zabawy weselnej. :)

Prawdziwy stres to dopiero rano w dniu ślubu będzie;-) Hihi mój mąż to w kościele tak się stresował, że z wrażenia chciał mi założyć obrączkę przeznaczoną dla niego, ale było śmiechu;-)

Wedding_Planner -dzieki te zyczonka ostatnie chyba sa najlepsze,bo wstep kierujemy do gosci a potem zbiega tenat na rodzicow,super dzieki!a moze jhakies preznety cos proponujesz?ja zastanawiam sie nad koszem z kwiatami!

no napewno zaczne sie stresowac od rana....ja juz teraz na sama mysl to sie stresuje...Niby to nic strasznego a stres jest,najgorszy dla mnei kosciol i blogoslawienstwo...boje sie

Gość aannggeellaa
Te propozycje od weddinga są strasznie oklepane. To już lepiej takie: Kochani Rodzice Dziękujemy wam za trud włożony w nasze wychowanie, za opiekę jaka nad nami roztaczaliście, za bajki na dobranoc, które pozwalały zasnąć gdy byliśmy mali, za opatrywanie zbitych kolan, guzów, siniaków. Dziękujemy wam za dzisiejszy dzień, za wysiłek jaki włożyliście w to, aby był najpiękniejszym dniem w naszym życiu. Dziękujemy, że jesteście Dziękujemy, że my jesteśmy.

no tez ladne,i faktycznie mniej oklepane,chociaz te wczesniejsze podziekwoanka,to neislyszalam na weselach by ktos to mowil!!

Najmniej oklepanymi życzeniami, jak ktoś się tutaj wyraził, będą te, które powiecie sami. Te, które pochodzą prosto z Waszych serc. Możecie je napisać na kartce i przeczytać - jeśli stres będzie zbyt wielki ;)