Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jogobelllka

Kto nie zda艂, ma warunek albo powtarza rok?????!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 jogobelllka

ja powtarzam semestr 馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 smutna m臋偶atka
a ja powtarza艂em rok i mia艂em te偶 i warunek, nic strasznego tylko trzeba zap艂aci膰 troch臋 i alleluja i do przodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jogobelllka
nie sam膮 nauka czlowiek zyje :) wiem,ze to nic strasznego, bardziej sie przejelam tym,jak starzy byli zli :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wybitny student
Ja nigdy nie powtarza艂em roku, ani nie mia艂em warunku. Szczerze m贸wi膮c nigdy nie mia艂em nawet poprawki, wszystkie egzaminy zdaj臋 za pierwszym podej艣ciem. Mam te偶 wysokie stypendium.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lollllllllly
jeszcze nie, ale przede mna jeszcze 3 egzaminy. wszystko jest dla ludzi:)

Udost臋pnij ten post

E tam wielkie halo:) Moj narzeczony mial kilka warunkow i raz powtarzal rok (bardzo ciezkie studia na polibudzie) a w zeszlym roku skonczyl i trzepie kupe kasy. Nikt na to nie patrzy takze glowa do gory:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wybitny student
Taa, bardzo ci臋偶kie studia. A mo偶e tw贸j narzeczony jest po prostu ma艂o inteligenty?

Udost臋pnij ten post

Tak jest malo inteligentny jak zreszta caly jego rocznik. Dodam tylko(choc nie wiem w sumie po co) ze z 300 osob przyjetnych do obrony dotarlo 30. W tym moj \"malo inteligentny\" narzeczony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescieeee
band膮 debili jak to jest ze na dzienne na panstwow膮 uczelnie si臋 nie mozecie dostac, a potem szpanujeciec ze nie macie warunmkow i poprawek studiuj膮c zaocznie na prywatnej uczelni!!! buhahahaha jestescie zalosni wszyscy! I prosz臋 zeby sie nie wypowiadaly kierunki humanistyczne, bo dobrze wiem ze jestescie obiboki, caly rok nic nie robicie, kilka ksi膮zek tylko przeczytacie i wielkie mi studiowanie! prosz臋 przyjsc na polibude lub na akademie medyczn膮 i sprobowa膰 szczescia! ciekawe czy wtedy bedziecie tacy m膮drzy!????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jestescieeee
na moim roku (studiuje dziennie panstwowa uczelnia, tzw. trudniejszy kierunek) nie ma osoby ktora przeszlaby przez studia bez zadnej poprawki, wiekszosc miala po drodze warunki...

Udost臋pnij ten post