Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwiąca się o innych

Wiśniewska znowu w ciąży!!!

Polecane posty

Dopiero co straciła dziecko i to z powodu cytomegalii, a już znowu jest w ciąży. Przecież to się może powtórzyć.

Gość ryszarda_Prawdziwa
Jakoś bardzo syzbko zaszła - przecież zazwyczaj lekarze zalecają ze 3 miesiące przerwy.

i dziecko ma się urodzić w marcu, to chyba jednak jakiś cud :D

niepowazni ludzie .... przy ich stylu życia .... i po utraconej ciąży tak niedawno ech.... snoby

Gość niepowazni ludzie
oczywiscie ,ze niepowazni,przede wszystkim za szybko po stracie zdecydowali się na następne,organizm matki powinien miec czas na regenerację

Gość ale..1
Ale tam jest napisane "dostaliśmy szansę na kolejne maleństwo" co nie znaczy że ona jest w ciąży tylko ze np miała owulację i probowali? Dla mnie to skrajna głupota byłaby gdyby już była w ciąży. nie znam co prawda tematu ale czytam ze niedawno poronila z powodu cytomegalii? przecież najpierw trzeba sie wyleczyć. Mam nadzieję ze wszyscy to zle zinterpretowali i nie jest w ciąży bo naprawdę szkoda dziecka...

Gość jusinek
Moim zdaniem,piszac ,ze stal sie cud to jednak chodzi o ciaze.

nie udało się, więc wklejam: Ania Wiśniewska znowu w ciąży Ania Wiśniewska znów jest w ciąży. Przypomnijmy, że wokalistka Ich Troje ponad miesiąc temu, gdy była po raz drugi w ciąży, straciła dziecko. - Znów czekam na maleństwo! - powiedziała jednemu z dzienników. - Musiałam swoje wypłakać, ale wytłumaczyłam sobie, że mój maluch po prostu zmienił termin przybycia na świat - dodała. Dziecko urodzi się prawdopodobnie w okolicy marca przyszłego roku i będzie drugą pociechą Michała i Ani. - Najbardziej będę się bała drugiego i trzeciego miesiąca ciąży - powiedziała artystka.

Gość to jest artystka
?:O:O:O

Gość a co was obchodzi
macica wiśniewskiej Boszzzzzzze, zaciązone cioty kloty