Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość permanetne zmęczenie

Permanentne zmęczenie pomóżcie....

Polecane posty

Gość wyjaśnienie dot. wit.C
ciekawostka: duże 10g /24h dawki wit. C ale w postaci iniekcji ( brane doustnie wyżarłyby żołądek), zdolne są zahamować rozwój raka. Wniosek nasuwa się sam: głupim hartowaniem organizmu można opóźnić rozwój raka. Słowa prof. Religi dot. diety: jedno jabłko dziennie hamuje rozwój raka.

Gość permanetne zmęczenie
Czyli w takim razie ta stronka przekazuje informacje ogólnie wszystkim znane plus pseudo naukowy bełkot, który w zasadzie ma t5ylko za zadanie przekonac zwykłych śmertelników że to co jest napisane na tej stronce jest mądrzejsze niż jest... Ciekawie...

Gość Ingi
Też mnie to od miesiąca wzięło... na nic siły, na nic chęci, absolutnie nic mnie nie mobilizuje, mógłbym spać bez przerwy. Oto moje obserwacje, potencjalne przyczyny i rozwiązania * tarczyca - hormony i USG do zrobienia, jeśli była w rodzinie * brak magnezu - magnez z witaminą B * długotrwałe przeciążenie w pracy - weź 2-3 tygodnie urlopu w słońcu; a przynajmniej naświetlanie lampami * problemy w związku - znajdź partnera, któremu będzie na Tobie zależało * brak ruchu - regularna siłownia czy bieganie naprawdę dużo daje * alkohol - do absolutnego ograniczenia * depresja - na dobry początek częstsze wyjścia ze znajomymi * zła dieta - koniecznie do wrzucenia kwasy Omega - więcej ryb, albo chociaż codzinnie tran (pomaga też na deprechę) Coś musiałem pominąć, bo powyższe nie stawia mnie na nogi.

" wyjaśnienie dot. wit.C ciekawostka: duże 10g /24h dawki wit. C ale w postaci iniekcji ( brane doustnie wyżarłyby żołądek), zdolne są zahamować rozwój raka. Wniosek nasuwa się sam: głupim hartowaniem organizmu można opóźnić rozwój raka. Słowa prof. Religi dot. diety: jedno jabłko dziennie hamuje rozwój raka." Co za brednie:P.Ja łyknąłem prawie 30 gramów i nawet porządnie się nie zatrułem a nawet nie mialem obiecanej sraczki:P.A na zmęczenie polecam zdrową dietę:classic_cool:.Ja zauważyłem pewna poprawę po zmianie diety:classic_cool:.