Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaajjjaa

maslo kakaowe? gdzie kupic? i czy prawda ze..

Polecane posty

Gość aaajjjaa

czy prawda ze po masle kakaowym swietnie sie opala? ladna opalenizna itp

prawda ale ty byś chciała masło samo w sobie kupić bo jest wiele kremów do opalania i też zwykłyh balsamów z zawartością masła

Gość aaajjjaa
tak chce takie prawdziwe maslo kakaowe slyszalam ze jest drogie? ale to nie wazne.. powedzcie gdzie mozna dostać pytalam w aptece i nie ma

jak chcesz sie ladnie opalic to tylko zwykle maslo a nie kremy czy balsamy. nie wiem gdzie je kupic bo ja zawsze kupuje za granica, od razu calej rodzince :D

zwykle maslo nie jest drogie (chyba, ze u nas) bo jest bez zadnych dodatkow zapachowych itp. substancja moze rozczarowac bo jest tlusta i nie przypomina lekkich balsamow ale skora sie pieknie opala na braz i przede wszystkim nie jest podrazniona. zazwyczaj kupujemy je w duzych pojemnikach, ktore starcza na dlugie lata. w zimie swietnie chroni skore przed utrata wody i generalnie ma wlasciwosci kojace i pielegnacyjne :)

Gość aaajjjaa
podoba mi sie ten gratis. pytalam sie w kilku aptekach i nie maja mowia ze nawet na zamowienie nie przywioza.. wiec moze ktos powie gdzie kupil

Gość tryk
a czy mozna sie posmarowac filtrem i na to masło? Masło karite tez tak działa czy tylko kakaowe??

kremy z filtrami nakłada się zawsze jako ostatnią warstwę, czyli masło i przyspieszacze opalania ew. pod spód.