Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga_22

Mikrodermabrazja

Polecane posty

Gość aga_22

Hej chciałam się dowiedzieć czy któraś z was miała za pomocą mikrodermabrazji usuwane rozstępy, ja jestem po pierwszy zabiegu ale nie widać żadnych rezultatów wiem że to za wcześnie ale nie miałam ani czerwonej skóry ani mi nie schodziła poprostu jakby nic nie było robione!!! prosze napiszcie bo nie wiem czy warto dalej chodzić i wydawać kasę???

Gość mikrodermabrazja
ale jaka???chyba nie mechaniczna

Gość jaga_22
szczerze mówiąc to nie wiem jaka to była kosmetyczka mi jezdziła taką rurką z ssawka po tych rozstępach i to tak zasysało tą skórę

Gość jaga_22
Czy nikt nie robił tego tą metodą????

Gość ee to nic nie dapo jednym
zabiegu???

Gość daga77
ja nigdy nie miałam rozstepów, za to kłopoty w cerą. Dziewczyna ktora mi robi mikrodermabrazje mówi ze to pomaga na rozstepy.

Gość aga_22
Wiem że po jednym zabiegu to nic nie da ale nawet nie było śladu po zabiegu boję się że kolejne też nic nie dadzą jeszcze 5 przede mną

Gość aga_22
Mi kosmetyczka powiedziała że nie znikną do końca i ja z tego zdaję sobie sprawe ale czy coć troche się zmiejszą i spłycą sąone na brzuchu po ciąży i źle się z nimi czuję zależy mi żeby były mniej widoczne

Gość No na takiej zasadzie
bania sie to nic niczego nigdy nie dokonasz,musisz wytrwac w postanowieniu:)

Gość aga_22
ale to są pieniądze boję się że wyrzucone w błoto dlatego pytam was czy wam pomogło

Gość daga77
na pewno spłyci....

Gość zawsze ida jakieś wydatki
materialne i moralne to jest życie,a wiesz że każda skóra moze reagowac inaczej i znajdzie sie ktoś komu nie pomogło a Tobie może pomóc a ty sugerujac sie tym przerwiesz i nigdy sie nie dowiesz czy pomoże i co z takim brzuchem????

Gość aga_22
ja też mam taką nadzieję ale słyszałam że dziewczyny robią jeszcze mezo+kwasy nie wiem za bardzo co to takiego ale daje pewnie większe efekty niż sama mikrodermabrazja

Gość wysokie obcasy26
aga22 takich zagiegów musiałabys zrobić około 12-18 w seri raz w miesiącu lub co 3 tygodnie...wtedy dopiero zauwazysz efekty...

a taka mikrodermabrazja robiona w domu???? np z jakiegos avonu czu bielendy albo peelingi z kwasami aha i na to jakis dobry redukujacy krem ?? mi np pomogło abrdzo szorowanie szorstką gabką sa mniejsze i jasniejsze jednak nie bardzo mnie stac na mikrodermabrazje u kosmetyczki wiec szukam nie wiem co kupic kolagen czy mustele podobno jedno i drugie rewelacyjne..

Gość kolagen naturalny
jest najlepszy bo przyjazny dla organizmu:)

a serum kolagenowe tez jest dobre bo używałam na twarz i nie narzekam ale na rozstepy ?? bo jest o wiele tansze 500ml mozna kupic za 80 pare złotych..

Gość aga_22
przed mikrodermabrazją też szorowałam się gąbką ale naprawde mi nic nie pomogło używałam różnuch kremów teraz obecnie stosuje Perfekta Extra slim na rozstępy nie drogie a podobno dobre zobaczymy może w połączeniu da jakieś efekty

Gość serum kolagenowe
zawiera tylko znikoma cześc kolagenu wiec i efekt jest słąbszy jestes jeszcze młoda wiec na twarz wystarczy serum:)tak myśle że młoda:)

Gość aga_22
kosmetyczka powiedziała że musze zrobić co najmniej 6 takich zabiegów co 2 tygodnie a potem co jakiś czas powtarzać ale już chyba nie tak często

no mam 21 lat wie starczy na twarz ale wole chyba kupic taki normalny kolagen mam andzieje z ejest wydajny chciałabym sie zapytac czy to działa na przebarwienia ?? i rozstepy?

Gość kolagen naturalny
jest w 3 rodzajach czystości,dziła na wszystko co wiąze sie ze skórą czyli na wszelkie przebarwienia także:)

Gość aga_22
prosze o wypowiedz tych które były na takim zabiegu interesuje mnie czy są efekty

Gość hinhoi
ja mialam ten zabieg,ale dotyczylo to twarzy.i nic mi nie pomoglo,a wrecz pogorszylo sytuacje.ale Twoj przypadek jest inny,wiec mozesz sprobowac..

Gość aga_22
dzieki pewnie miałaś blizny po trądziku mi kosmetyczka powiedziała że stare blizny po trądziku gorzej usunąć niż rozstępy ale wydaje mi się że rozstępy gorzej usunąć bo to są porozrywane włukna

Gość aga_22
a na czym polega ten zabieg Vela Smooth i ile kosztuje??? z resztą wątpie że w moim mieście wykonują taki zabieg! bynajmniej nie słyszałam a jest to małe miasto

Gość królewnaa
mial ktos robiona mikrodermabrazje diamentowa twarzy? chcialam zrobic sobie,na zmarszczki i przebarwienia, czy pomaga i ile kosztuje zabieg?podobno 4 starczą

Gość aga_22
to może być dobre ale niestety u mnie wmieście nie robią czegoś takiego a szkoda!!!